Manchester City przegrał!
- kouba
- Qualità Juventino
Rywale Dyskobolii Grodzisk Wlkp. w II rundzie Pucharu UEFA - angielski Manchester City FC przegrał w meczu ligi angielskiej z Chelsea FC 0-1.
Chelsea FC 1-0 Manchester City FC
Hasselbaink 33
mimo przegranej to nie znaczy że Groclin będzie miał luzik w tym meczu, oni grali chelsea i tylko 1-0 :!: zaskoczyli mnie :!: myslałem że będzie więcej dla chelsea
Chelsea FC 1-0 Manchester City FC
Hasselbaink 33
mimo przegranej to nie znaczy że Groclin będzie miał luzik w tym meczu, oni grali chelsea i tylko 1-0 :!: zaskoczyli mnie :!: myslałem że będzie więcej dla chelsea
- gregor_g4
- Juventino
Ja to liczylem nawet na zwyciestwo City. Nawet sie zastanawialme czy na nich nie postawic. Maja mocny skladno i Anelke ktory jest w dobrej formie. Nie licze na wyeliminowanie Man. City przez Groclin, ale cuda sie zdarzaja.
- Yari
- Juventino
RadeKas pisze:Wedlug mnie ciekawsze jest ze MU przegrali u siebie z Fulham 8). To jest dopiero dobra wiadomosc, chociaz korzysci zadnych nam nie daje 8)
dla mnie jest to wspaniała wiadomość:):). Mój wróg numer 1 ( drugi jest inter) przegrał:):). I to jeszcze u siebie , lepiej być nie mogło:):).
- Reggie
- Juventino
Przegrana z Chelsea na pewno nie pomoże Grocklinowi, nie można przecież porównywać Grocklinu z Chelsea pana Abramowicza...
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- BIGGI
- Qualità Juventino
W odmianie pisze sie przez samo "K"Rysiek pisze:Przegrana z Chelsea na pewno nie pomoże Grocklinowi, nie można przecież porównywać Grocklinu z Chelsea pana Abramowicza...
Ja sie ciesze bardziej że przegrał MU. I to u siebie, hehehe.....
- Juventinha
- Qualità Juventina
to ze przegrali nie pomoze groclinowi
ale co tam. mam nadzieje ze sobie ten mecz obejrze... i ze groclin wygra:)

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A ja kolejny raz potórzę, że niema co porównywać rozgrywek ligowych do europejskich. To są ,,dwa inne światy''. Porążka Man. City o niczym nieświadczy i na dobre przez to Groclinowi niewyszła. Pozatym teraz przegrać z Chelsea (mimo, że brak im zgrania) to żąden wstyd. Mają kim grać. Jeszcze raz dodam, że nieweim jak Groclin musi zagrać, żeby wyeliminować anglików.

- Łukasz.juventihno
- Juventino
Manchester city to bardzo dobra druzyna.Dyckolia nie bedzie miala z nia zadnych szans.Aze z chelsa przegrala to i tak sie nic nie dzieje przeciez chelsa to potega
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami