Narodowy Test Inteligencji 2003
- kouba
- Qualità Juventino
żeś mnie szpetnie wyprzedził z tym tematem
nie mogłem sie zdecydować w którym pokoju to dać a potem mi sie zawiesił komp, włańczam a tu juz Olszan założył taki temat :!:
a tak do mojego wyniku to miałem 92 , nie wiem czy to duzo czy mało, bo nic nie pisali, wyniki chyba będą po 19.00 jak juz wszyscy napiszą i żeby nie było przekrętów. Olszan napisz ile Ty miałeś :twisted:

a tak do mojego wyniku to miałem 92 , nie wiem czy to duzo czy mało, bo nic nie pisali, wyniki chyba będą po 19.00 jak juz wszyscy napiszą i żeby nie było przekrętów. Olszan napisz ile Ty miałeś :twisted:
- Yari
- Juventino
ja właśnie skończyłem test robić w TV. I czekam na wyniki. A co do Twojego wynuiku Kouba to jest minimalnie mniej poniżej średniej:). Ale nie bój żaby bo ja też chyba bede miał słaby wynik:):). I gratuluje za odwage , że powiedziałeś. Jak ja poznam wyniki też napisze:).
- RadeKas
- Juventino
Nie wiem dlaczego mi nie wierzysz :roll: :roll: :roll:. Bo mam wiecej od Ciebie?? Zdarza sie 8) :roll: 8) :roll:Olszan pisze:Nie wieże troche RadeKas w twój wynik ja mialem 110 jestem średnio zadowolony ale i tak na waszym tle to jest bardzo dobrze 8) mój brat starszy miał mniej o23 buehehe
Ostatnio zmieniony 19 października 2003, 19:51 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
srali muszki będzie wiosna
- kouba
- Qualità Juventino
a co sie będe szczypałYari pisze:I gratuluje za odwage , że powiedziałeś.

- kouba
- Qualità Juventino
co Ty Olszan taki niedowiarekRadeKas pisze:Nie wiem dlaczego mi nie wierzysz :roll: :roll: :roll:. Bo mam wiecej od Ciebie?? Zdarza sie 8) :roll: 8) :roll:Olszan pisze:Nie wieże troche RadeKas w twój wynik ja mialem 110 jestem średnio zadowolony ale i tak na waszym tle to jest bardzo dobrze 8) mój brat starszy miał mniej o23 buehehe

- BIGGI
- Qualità Juventino
jednak 117 hehe sorry że poprwiłem ale co innego pokazał onet a co innego wyszło z przeliczenia w tabeli.....także oficjalnie 117 8)
Ostatnio zmieniony 20 października 2003, 13:31 przez BIGGI, łącznie zmieniany 2 razy.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
114
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- YoUri`
- Qualità Juventino
Ja mialem 90 ale mniejsza z tym ze wszystkie pytania w ktorych byly jakies obrazki ( diagramy, kwadraciki i obrazki do porownania ) nie wczytywaly mi sie a czas lecial i przynajmniej 15 pytan musialem strzelac calkowicie w ciemno :? :? :?
- Olszan
- Juventino
No zdarza sie jestem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>kouba pisze:co Ty Olszan taki niedowiarekRadeKas pisze:Nie wiem dlaczego mi nie wierzysz :roll: :roll: :roll:. Bo mam wiecej od Ciebie?? Zdarza sie 8) :roll: 8) :roll:Olszan pisze:Nie wieże troche RadeKas w twój wynik ja mialem 110 jestem średnio zadowolony ale i tak na waszym tle to jest bardzo dobrze 8) mój brat starszy miał mniej o23 buehehe![]()
przecież możliwe że taki wynik miał, znam kumpla co też miał dokładnie tak samo czyli 113 pkt.
ja sie nie przejmuje swojim wynikiem, moge być pewny, że teraz jeżeli jest o tym mowa i jak narazie to 3 osoby podały wynik, to reszta jak będzie mieć mniej niż ja to albo ściemni że mieli więcej, albo wogóle nic nie napiszą
Zawsze Wierni ! ! !