Szok w Bayernie - Kahn kontuzjowany!
- kouba
- Qualità Juventino
Na czwartkowym treningu Bayernu Monachium, kontuzji kolana nabawił się bramkarz mistrzów Niemiec - Oliver Kahn. To prawdziwy szok dla ekipy z Bawarii - pisze jeden z niemieckich dzienników.
"Skręcił kolano. Jest lekki obrzęk. Mam nadzieje, że to nic poważnego" - powiedział Ottmar Hitzfeld, trener Bayernu.
Po dokładnych badaniach okazało się, że uszkodzona jest torebka stawowa.
"Więzadła są w porządku, ale kontuzja jest bolesna" - powiedział Kahn.
Na razie nie wiadomo, czy Kahn zagra w sobotnim meczu ligowym z Borussią Moenchengladbach. Pod znakiem zapytania stanął też jego występ w Lidze Mistrzów, w przyszłym tygodniu.
Gdyby Kahn nie mógł grać, wówczas jego miejsce zajmie 19-letni Michael Rensing, który nie rozegrał jeszcze żadnego spotkania w Bundeslidze!
źródło : onet
:!: :!: :!: ja myśle że bez Kahna, a z jakimś nieznanym bramkarzem, Bayern przegra pare meczy i w LM i juz sie w tym sezonie znowu nie będzie liczył :!: :twisted:
"Skręcił kolano. Jest lekki obrzęk. Mam nadzieje, że to nic poważnego" - powiedział Ottmar Hitzfeld, trener Bayernu.
Po dokładnych badaniach okazało się, że uszkodzona jest torebka stawowa.
"Więzadła są w porządku, ale kontuzja jest bolesna" - powiedział Kahn.
Na razie nie wiadomo, czy Kahn zagra w sobotnim meczu ligowym z Borussią Moenchengladbach. Pod znakiem zapytania stanął też jego występ w Lidze Mistrzów, w przyszłym tygodniu.
Gdyby Kahn nie mógł grać, wówczas jego miejsce zajmie 19-letni Michael Rensing, który nie rozegrał jeszcze żadnego spotkania w Bundeslidze!
źródło : onet
:!: :!: :!: ja myśle że bez Kahna, a z jakimś nieznanym bramkarzem, Bayern przegra pare meczy i w LM i juz sie w tym sezonie znowu nie będzie liczył :!: :twisted:
Ostatnio zmieniony 18 października 2003, 19:01 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Seiru
- Juventino
Bayern to jedyny klub którego szczerze nie.... trawie
Ale mimo to kontuzja wcale mnie nie cieszy i życze szybkiego powrotu do zdrowia....
Cieszyłbym się gdyby Bayern przegrywał mecze w najsilniejszym składzie
Ale mimo to kontuzja wcale mnie nie cieszy i życze szybkiego powrotu do zdrowia....
Cieszyłbym się gdyby Bayern przegrywał mecze w najsilniejszym składzie

non mollare mai
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Wiecie co??? mam już dość tych plotek, poprostu mnie nie wkurzają, a najbardziej wkurzyło mnie to jak Nedved niby powiedział "ngdy nie mów nigdy" i Moggi "to bardzo dobra prpozycja"(czy coś w tym rodzaju).
Panowie dziennikarze przestancie pleść głupoty i podawajcie pewne informacje a nie jakiś kit będziecie nam wciskać. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Panowie dziennikarze przestancie pleść głupoty i podawajcie pewne informacje a nie jakiś kit będziecie nam wciskać. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
E tam jaka to tragedia. Od czego mają rezerowego bramkarza?
Pamiętacie, kiedyś w Bayernie juz był podobny przypadek gdzie ...3 bramkarze byli kontuzjowani i w bramce w meczu...LM stanął młodziutki golkiper
Pamiętacie, kiedyś w Bayernie juz był podobny przypadek gdzie ...3 bramkarze byli kontuzjowani i w bramce w meczu...LM stanął młodziutki golkiper

- Peja48
- Juventino
o jeju odrazu szok w Juve Alex też nabawił się kontuzjii i nikt nie był zszokowany może poza samym Alexem a tu kontuzja Kahna a oni już szok W Bayernie bo Kahn ma kontuzje ! Alex ma kontuzje Juve mówi :GRAMY DALEJ 

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- JuveQL
- Juventino
Zgadzam sie. Kahn złapał kontuzje i juz w niemczech maja narodowa załobe, ludzie płaczą, znoszą kwiaty pod jego dom...nio moze troszke sie zagalopowałemPeja48 pisze:o jeju odrazu szok w Juve Alex też nabawił się kontuzjii i nikt nie był zszokowany może poza samym Alexem a tu kontuzja Kahna a oni już szok W Bayernie bo Kahn ma kontuzje ! Alex ma kontuzje Juve mówi :GRAMY DALEJ
- BIGGI
- Qualità Juventino
Widze że nie czytasz wypowiedzi w temacie tylko sam pierwszy post. Zauważyłem że jeśli w temacie jest jakaś wiadomosc a w kolejnych postach sprostowanie tej wiadomosci to i tak twój post odnosi sie tylko do tematu, tak jest zawsze :?Hybryd pisze:Nie lubie Bayernu ale szkoda mi Kahna.
Nawet jeśli nie lubie zawodnika to i tak nie życze mu żle.
Kahn oby wrócił szybko do zdrowia
A KAHN zagrał wczoraj więc jak może mieć kontuzje ??????????? :!:
- Juventinha
- Qualità Juventina
co za profanacja!1tam z kahnem czy bez najlepiej bedzie jak bayern przegra z lyonem i wypadnie czym predzej z lm!!!!