Szok w Bayernie - Kahn kontuzjowany!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 18:32

Na czwartkowym treningu Bayernu Monachium, kontuzji kolana nabawił się bramkarz mistrzów Niemiec - Oliver Kahn. To prawdziwy szok dla ekipy z Bawarii - pisze jeden z niemieckich dzienników.

"Skręcił kolano. Jest lekki obrzęk. Mam nadzieje, że to nic poważnego" - powiedział Ottmar Hitzfeld, trener Bayernu.

Po dokładnych badaniach okazało się, że uszkodzona jest torebka stawowa.

"Więzadła są w porządku, ale kontuzja jest bolesna" - powiedział Kahn.

Na razie nie wiadomo, czy Kahn zagra w sobotnim meczu ligowym z Borussią Moenchengladbach. Pod znakiem zapytania stanął też jego występ w Lidze Mistrzów, w przyszłym tygodniu.

Gdyby Kahn nie mógł grać, wówczas jego miejsce zajmie 19-letni Michael Rensing, który nie rozegrał jeszcze żadnego spotkania w Bundeslidze!
źródło : onet

:!: :!: :!: ja myśle że bez Kahna, a z jakimś nieznanym bramkarzem, Bayern przegra pare meczy i w LM i juz sie w tym sezonie znowu nie będzie liczył :!: :twisted:
Ostatnio zmieniony 18 października 2003, 19:01 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 18:40

Bayern to jedyny klub którego szczerze nie.... trawie
Ale mimo to kontuzja wcale mnie nie cieszy i życze szybkiego powrotu do zdrowia....
Cieszyłbym się gdyby Bayern przegrywał mecze w najsilniejszym składzie :D

non mollare mai
matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 18:52

No widac Kahn zaczal sie sypac.Niech zacznie myslec juz o koncu kariery...

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 18:55

Nie wiem o co chodzi....dzisiaj zagrał cały mecz :?

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 19:13

Mysle że Kahn już sie kończy od kilku lat i przez 10 następnych bedzie z pewnosciażądził BUFFON :!: 8)

Zawsze Wierni ! ! !
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 19:18

Jal zwykle ktoś rozsiewa plote która nijak się ma do rzeczywistości. Kahn ponoć zagrał cały mecz i czuje się bardzo dobrze ,więc co jest grane :?:

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 19:45

Wiecie co??? mam już dość tych plotek, poprostu mnie nie wkurzają, a najbardziej wkurzyło mnie to jak Nedved niby powiedział "ngdy nie mów nigdy" i Moggi "to bardzo dobra prpozycja"(czy coś w tym rodzaju).
Panowie dziennikarze przestancie pleść głupoty i podawajcie pewne informacje a nie jakiś kit będziecie nam wciskać. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 19:59

E tam jaka to tragedia. Od czego mają rezerowego bramkarza? :wink:
Pamiętacie, kiedyś w Bayernie juz był podobny przypadek gdzie ...3 bramkarze byli kontuzjowani i w bramce w meczu...LM stanął młodziutki golkiper :wink:

Obrazek
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 07:16

Nie lubie Bayernu ale szkoda mi Kahna.
Nawet jeśli nie lubie zawodnika to i tak nie życze mu żle.
Kahn oby wrócił szybko do zdrowia

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 10:23

o jeju odrazu szok w Juve Alex też nabawił się kontuzjii i nikt nie był zszokowany może poza samym Alexem a tu kontuzja Kahna a oni już szok W Bayernie bo Kahn ma kontuzje ! Alex ma kontuzje Juve mówi :GRAMY DALEJ :D

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 10:27

Peja48 pisze:o jeju odrazu szok w Juve Alex też nabawił się kontuzjii i nikt nie był zszokowany może poza samym Alexem a tu kontuzja Kahna a oni już szok W Bayernie bo Kahn ma kontuzje ! Alex ma kontuzje Juve mówi :GRAMY DALEJ :D
Zgadzam sie. Kahn złapał kontuzje i juz w niemczech maja narodowa załobe, ludzie płaczą, znoszą kwiaty pod jego dom...nio moze troszke sie zagalopowałem :wink: Ale nikt nie robil takiego halasu kiedy kontuzje złapał Del Piero...

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 11:38

Hybryd pisze:Nie lubie Bayernu ale szkoda mi Kahna.
Nawet jeśli nie lubie zawodnika to i tak nie życze mu żle.
Kahn oby wrócił szybko do zdrowia
Widze że nie czytasz wypowiedzi w temacie tylko sam pierwszy post. Zauważyłem że jeśli w temacie jest jakaś wiadomosc a w kolejnych postach sprostowanie tej wiadomosci to i tak twój post odnosi sie tylko do tematu, tak jest zawsze :?

A KAHN zagrał wczoraj więc jak może mieć kontuzje ??????????? :!:

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 14:35

co za profanacja!1tam z kahnem czy bez najlepiej bedzie jak bayern przegra z lyonem i wypadnie czym predzej z lm!!!!

ODPOWIEDZ