Jak to jest
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja nie wiem oni mają jakieś dziwne punktowanie, zresztą w klasyfikacji klubowej na drugim miejscu jest Celtic, a Juve daleko w tyle.
Te rankingi są bardzo dziwne.
Te rankingi są bardzo dziwne.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Stary, te wszystkie rankingi sa tyle warte co papier na ktorym zostaly wydrukowane!
- Dario
- Juventino
Zobacz sobie na oficjalnej stronie FIFA jakie są zasady punktowania poszczególnych reprezentacji to zrozumiesz dlaczego tak się dzieje. W tym by się Einstein pogubił a co dopiero jakiś leśny dziadek z centrali FIFA.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Już dawno zgodnie stwierdziliśmy, że niema co zwracać uwagi na te rankingi. Można się tylko niepotrzebnie kompleksów nabawić
Moim zadaniem rankingi napewno nieodzwierciedlają tego c odana reprezentacja czy klub prezentuje na boisku. Ja już od dawna nieprzywiązuje, żadnej wagi do tego co jest na papierze. Ale nieukrywam, że denerwuje mnie jak przed JUVE jest jakiś Santos, Celtic czy Lazio :evil:

Moim zadaniem rankingi napewno nieodzwierciedlają tego c odana reprezentacja czy klub prezentuje na boisku. Ja już od dawna nieprzywiązuje, żadnej wagi do tego co jest na papierze. Ale nieukrywam, że denerwuje mnie jak przed JUVE jest jakiś Santos, Celtic czy Lazio :evil:

- mariokit
- Juventino
Czytaj uważnie co należy z takimi rankingami zrobić.1)jeśli czytasz je w internecie ,bezwłocznie wydrukuj 2)zemnij żeby był mięciutki papier 3)podetrzyj siętymFanJuventusu pisze:Kto mi powie dlaczego w Rankingu FIFA przed Włochami sa takie reprezentacje jak Meksyk Usa Niemcy czy tez CzechY??