Del Piero wraca do zdrowia
- DeeJay
- Juventino
Alessandro ma wielką nadzieje, że wróci do gry w listopadowym pojedynku przeciwko Udinese. Nie są to nadzieje bez podstawne. Jak sam Alex mówi:
"Fizjoterapia przebiega bardzo dobrze. Powinienem być gotowy na 9 listopada".
A co Alex sądzi o złotej piłce?
"Jeśli ją otrzymam będe zachwycony. Jednak nie myśle, żebym wogóle brał udział w wyścigu. Porażka w Lidze Mistrzów i ta kontuzja przekreślają mnie."
"Fizjoterapia przebiega bardzo dobrze. Powinienem być gotowy na 9 listopada".
A co Alex sądzi o złotej piłce?
"Jeśli ją otrzymam będe zachwycony. Jednak nie myśle, żebym wogóle brał udział w wyścigu. Porażka w Lidze Mistrzów i ta kontuzja przekreślają mnie."
- JuveQL
- Juventino
jak dla mnie to 9 Listopada to zdecydowanie za dlugo...
Ja chce go juz teraz!!! Rok temu kontuzja wykluczyla go kiedy byl w najwyzszej formie, teraz tez zlapal uraz kiedy byl w bardzo dobrej formie....ehhhhhh on to ma pecha :?
Co do złotej piłki to pewnie jak zwykle bedzie musial sie obejsc ze smakiem. :? Szkoda... Jezeli zdobedzie ja Nedved to wiadomo - bede sie bardzo cieszyl...ale jak ktos inny to grrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil:

Co do złotej piłki to pewnie jak zwykle bedzie musial sie obejsc ze smakiem. :? Szkoda... Jezeli zdobedzie ja Nedved to wiadomo - bede sie bardzo cieszyl...ale jak ktos inny to grrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil:
- Wojtom
- Juventino
no to dopiero dobra wiadomosc....juz sie martwilem ze cos sie stanie i nie bedzie mogl dalej grac przez dluzszy czas !!! a co do złotej piłki to moje typy to Alex i Pavel !!!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Eee to jestem nie pocieszony

Przyznam się, że po cichu liczyłem iż jego powrt skróci się o tydzień i z Milanem siądzie już na ławce ale nici z tego

No coż czekajmy cierpliwie, mam nadziję, że bez niego będziemy dawać radę jak do tej pory 8)
Co do ,,Złotej piłki''dla Del Piera, nic z tego. Bądźmy szczerzy, Alex niezgranie tej nagrody, zresztą on sam dobrze tym wie.
Ale my z tego powodu smutni nie będziemy bo nagroda ta i tak powędruje do TURYNU! :twisted: ------------>PAVEL NEDVED<----------------

- RadeKas
- Juventino
Eeee tam. To zadna dobra wiadomosc jak juz wspomnial Smok :?. Tak jak mialo byc tak bedzie. A co do Zlotej Pilki to nie oszukujmy sie. Ja nie wiem kto wogle rozpuscil taka plote ze Alex byl faworytem. W tym roku nie ma szans, ale po ty sezonie, kto wie 
srali muszki będzie wiosna
- kouba
- Qualità Juventino
szkoda go, dla mnie nie jest ważne kiedy zagra, byle tylko grał jak juz wyleczy kontuzje, bo jak zagra na niewyleczonej to może znowu ja chwycić i będzie po ptokach :!: więc lepeij niech sie nie śpieszy i dobrze wyleczy kontuzje, mamy silny skład to sobie poradzimy bez niego 

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Też na to liczyłem, i nawet jak zobaczyłem tytuł tej wiadomości to myślałem że właśnie o to chodzi, ale niestety.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Przyznam się, że po cichu liczyłem iż jego powrt skróci się o tydzień i z Milanem siądzie już na ławce ale nici z tego![]()
Złota piłka nie należy się Alexowi, bo w tym roku na świcie tylko jeden piłkarz od niego bardziej błyszczał: Pavel Nedved, on i tylko on powinien dostać tą piłkę.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- nookie
- Juventino
W sumie nic nowego...mial byc gotowy na okolo 9 i bedzie raczej..cieszmy sie ze nic sie ne opoznia..a zlota pilka..nie ma szans na nia..nie w tym sezonie...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- DeeJay
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Eee to jestem nie pocieszonyJego powrót na boisko jest przewidywany tak jak wstępnie określili to lekarze :?
Przyznam się, że po cichu liczyłem iż jego powrt skróci się o tydzień i z Milanem siądzie już na ławce ale nici z tego![]()
Ważne, byle tylko się nie przedłużyła!! no tak też bywa...
- juve21
- Juventino
Gadasz rozsądniekouba pisze:szkoda go, dla mnie nie jest ważne kiedy zagra, byle tylko grał jak juz wyleczy kontuzje, bo jak zagra na niewyleczonej to może znowu ja chwycić i będzie po ptokach :!: więc lepeij niech sie nie śpieszy i dobrze wyleczy kontuzje, mamy silny skład to sobie poradzimy bez niego

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Od początku była gadka że na urodziny się wyleczy więc nic nowego. Niech Alex szybko wraca do swej najlepszej formy bo na niego czekamy:)
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....