Pavel następny?
- DeeJay
- Juventino
Bardzo prawdopodobne, że Pavel Nedved pójdzie w ślady Alexa Del Piero i przedłuży kontrakt z Juventusem. Kotrakt Pavla obowiązuje do 2006 roku. Czech chce przedłużyć go o kolejne 2 lata i chce zakońcyzć karierę w Juve!
Po przedłużeniu jego kontraktu bianconeri zabiorą się prawdopodobnie za odnowienie kontraktów Zambrotty (do 2005) i Buffona (2006).
źródło: channel4.com
Po przedłużeniu jego kontraktu bianconeri zabiorą się prawdopodobnie za odnowienie kontraktów Zambrotty (do 2005) i Buffona (2006).
źródło: channel4.com
- K@A
- Juventino
Żeby tylko przedłużyli bo przeciesz Nedved jest najlepszym pomocnikiem świata a Bufon bramkażem. Nie widzie tych zawodników w innych klubach . :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
JUVE KING :] !!! FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE
- Juverulez!
- Juventino
- RadeKas
- Juventino
A ostatnio w wyborczej mozna bylo przeczytac ze Chelsey kupi Pavla za dwa lata: BUEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHHJEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHHEEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE. Nie ma to jak dobry kawal na poprawienie chumoru :lol:
srali muszki będzie wiosna
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Proszę proszę, jak nasz klub dba o gwiazdy :lol: Juz szykują się nowe kontrakty i tak ma być! Oby tylko poszło tak jak z kontraktem Del Piera.
No ostanio też czytałem, że Chelsea chce Nedveda
Jaskieś plotki, że to już przesądzone, że napewno ich zaili ahhh ta prasa :? Pomarzyć każdy może.
No to za nowe kontrakty! Czekamy panie Moggi 8) Aha Moggi niezapommniaj teżo nowy kontrakcie dla Davidsa! 8) :twisted:
No ostanio też czytałem, że Chelsea chce Nedveda

No to za nowe kontrakty! Czekamy panie Moggi 8) Aha Moggi niezapommniaj teżo nowy kontrakcie dla Davidsa! 8) :twisted:

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja o tym to ja już dawno słyszałem. Mam nadzieję że Nedved tak samo jak Alex ma zamiar grać w gałę jeszcze 10 lat.
Gigi i Gianluca też na pewno przedłuża swoje umowy.
Gigi i Gianluca też na pewno przedłuża swoje umowy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- RadeKas
- Juventino
Jakby to powiedzial Kapitan Jack Sparrow: That will be french :PP. Ale ze ja nim niestety nie jestem to powiem ze to bym byl chyba ja :PPPPJohnny777 pisze:To było jasne już dawno :twisted:
P.S. Kto tu tak rozpieprzył strukturę forum??!!
srali muszki będzie wiosna