Lippi: Cała ta moralność jest śmieszna
- swiergot
- Juventino
Marcelo Lippi uważa, że całe to zamieszanie wokół Zambrotty jest przesadzone.
Każdej niedzieli zdarzają się epizody, które dają korzyść lub nie. Cała ta moralność jest śmieszna; w takich wypadkach zawsze lepiej jest siedzieć cicho. Sędziowie znają symulantów i mogą ich ukarać już na boisku.
Odnośnie formy swojego zespołu, pomimo stosowania rotacji w składzie, Lippi mówi: Jestem zadowolony z wyników jak i zastępców. Angażowanie całego składu jest istotne, nawet jeśli miałoby się to kłócić z pewnymi przyzwyczajeniami.
Źródło: www.soccerage.com
Każdej niedzieli zdarzają się epizody, które dają korzyść lub nie. Cała ta moralność jest śmieszna; w takich wypadkach zawsze lepiej jest siedzieć cicho. Sędziowie znają symulantów i mogą ich ukarać już na boisku.
Odnośnie formy swojego zespołu, pomimo stosowania rotacji w składzie, Lippi mówi: Jestem zadowolony z wyników jak i zastępców. Angażowanie całego składu jest istotne, nawet jeśli miałoby się to kłócić z pewnymi przyzwyczajeniami.
Źródło: www.soccerage.com

- azzurra
- Qualità Juventina
Trochę to nieładnie świadczy o Lippim, że szczerość i zasady fair play uważa za śmieszne... Moim zdaniem każdy błądzi. a o wielkości człowieka świadczy umiejętność przyznania się do tego. Nie mogę się wiec z Lippim zgodzić. Poza tym jestem idealistką i chciałabym widzieć sport bez gierek.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Lippi ma rację on nie jest pierwszym i nie jest ostatnim który zasymulował faul, i to wszystko dlatego że się przyznał. I jak tu być prawdomównym ???
A co do rotacji w składzie to ma być prawo zadowolony narazie wygrywamy wszystko i to bez naszego wspaniałego Alexa.
A co do rotacji w składzie to ma być prawo zadowolony narazie wygrywamy wszystko i to bez naszego wspaniałego Alexa.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- matiso
- Juventino
Lippi dobrze powiedzial.Sedzia powinien to zauwazyc i ukarac Zama(stal przeciesz bardzo blisko) a jak nie widzial to trudno jego blad.Mam jednak nadzije ze Juve juz bedzie wygrywalo mecze w zupelnie sportowy sposob a nie uciekajac sie do takich sztuczek.
- Shadow_Alex
- Juventino
Ty Lippi uwazaj, od Zambrotty to sie od***, bo ja tam pojade do Ciebie :lol:
FAIR PLAY przede wszystkim!!!

FAIR PLAY przede wszystkim!!!
- Łuki z Brzegu
- Juventino
I po co on się przyznał ????????? jakby się nie przyznał to by ok wszystko byłoja bym siĘ nie przyznał
Juve e' mio
Io sono Juve
Io sono Juve
- RUDI
- Juventino
dokladnie. Gdyby ta bramka nie miala wplywu na wynik meczu to szumu by nie byloJaro pisze:Tak jesy piłka czy tego chcemy czy nie.Trzba jednak pochwalić Zambrottę za to że przyznał się do tego.Nie wiem dlaczego jest takie wielki halo wkół tego.We włoskiej piłce to nic nowego.
FORZA JUVE
- juveluck
- Juventino
No i ja sie zgadzam z Lippim. Czego tu sie czepiac. Udal faul, przyznal sie i robi sie z tego wielkie halo. Jak by nic nie powiedzial to by nie bylo calego zamieszania. A on potrafi sie przyznac i za to obrywa. To jakies dziwne

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Roberto!
- Juventino
To sędziowie powinni wziaść przykład z Zambrotty i nauczyć się przyznawać do własnych błędów :!: Ciekawe czemu nie robia takiego wielkieg ale jek Totti pokazuje swój talent aktorski :!: :!: :!:
JUVE zawsze będzie numero uno !!!
Roberto!
Roberto!
- Shadow_Alex
- Juventino
Totti Tottim, spojrzcie na Inzaghiego, co on wyprawia :twisted: :evil: :evil: :evil:
- BIANCONERI
- Juventino
Powiem krutko..to jest piłka,najważniejsze jest zwycięstwo,czasem trzeba wymusić karnego 8)
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"