Athirson rozstaje się z Juve
- swiergot
- Juventino
Brazylijski obrońca Athirson zerwał swój kontrakt z Juventusem.
Zawodnik któremu nie udało się zrobić kariery w drużynie Bianconerich, będzie mógł poszukać sobie nowego klubu w styczniu.
Rozmawiałem jakiś czas temu z zarządem o możliwości odejścia z Juventusu.
Muszę poddać się opracji, ponieważ nie mogę grać w tym stanie, więc wszystko zostało uzgodnione polubownie.
Po operacji postaram się dojść do siebie przed poszukiwaniami nowego klubu.
Marzę o grze w Hiszpani, ale na dzień dzisiejszy jedyny klub, który się ze mną skontaktował, to Flamengo.
Podziękowałem Flamengo za ich zainteresowanie, ale w tej chwili nie mogę grać, bo muszę odzyskać formę zanim zdecyduję o swojej przyszłości.
Zawodnik któremu nie udało się zrobić kariery w drużynie Bianconerich, będzie mógł poszukać sobie nowego klubu w styczniu.
Rozmawiałem jakiś czas temu z zarządem o możliwości odejścia z Juventusu.
Muszę poddać się opracji, ponieważ nie mogę grać w tym stanie, więc wszystko zostało uzgodnione polubownie.
Po operacji postaram się dojść do siebie przed poszukiwaniami nowego klubu.
Marzę o grze w Hiszpani, ale na dzień dzisiejszy jedyny klub, który się ze mną skontaktował, to Flamengo.
Podziękowałem Flamengo za ich zainteresowanie, ale w tej chwili nie mogę grać, bo muszę odzyskać formę zanim zdecyduję o swojej przyszłości.

- RadeKas
- Juventino
Ja o nim uslyszalem w CM4. Gral tam we Flamengo i byl tak wypasisty ze az go sprowadzilem do Juve. Szkoda tylko ze nie wiedzialem ze on juz tam gral :PPPP. Ale jak widac w realu nie jest tak dobry jak w grze.
srali muszki będzie wiosna
- JUVEFANE_10
- Juventino
bardzo dobry lewy obrońca szkoda że się rostaje z Juve
JESTEM OSZUSTEM
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dla tych co niewidzieli Athirsona. Brazylijczyk, który okazał się niewypałem.

Cieszę się , że zerwał z nami kontrakt. Jak wiemy nic w JUVE niezdziałał. Teraz niech poszuka nowego klubu, w którym będzie mógł się rozwijać. JUVE to dla niego za wysokie progi. Niech idzie dalej, życzę mu mimo wszystko powodzenia.

Cieszę się , że zerwał z nami kontrakt. Jak wiemy nic w JUVE niezdziałał. Teraz niech poszuka nowego klubu, w którym będzie mógł się rozwijać. JUVE to dla niego za wysokie progi. Niech idzie dalej, życzę mu mimo wszystko powodzenia.

- DeeJay
- Juventino
Myśle, że jest to dobre rozwiązanie dla obydwu stron. Po co nam piłkarz, który nie jednoktotnie nie mieścił się na ławce? po co piłkarzowi taki klub w którym nie jednokrotnie nie mieści się na ławce? Wszyscy w ten sposób są szczęśliwi. Życze mu powodzenia w innym klubie.
- juveluck
- Juventino
Ja bylem za daniem mu jeszce jeden szanasy. No ale skoro nie to trudno. Zeby sie nie okazalo tylko ze dalismy ciala. A on okaze sie swietnym obronca. Nam naprawde mogl sie przydac na lewje stronie wygladamy srednio. Ufam jednak Moggiemu wiec jak on tak chcial to sie dostosuje

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juve21
- Juventino
Już dawno widziałem go w szerokiej kadzre juve,ale skoro do tej pory się nie przebił to nie uczyni również tego później.Lepiej dla niego samege że odszedł, dzięki temu będzie mógł grać a nie grzać ławę.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- JuveQL
- Juventino
Patrząc z perspektywy CMa
to troche szkoda ze odszedl. Jednak w rzeczywistosci nigdy nie pokazal sie w Juve i nie bylo sensu trzymac go w skladzie. Moze znajdzie dla siebie klub w ktorym bedzie mial pewne miejsce w skaldzie...
Do Juve przychodzą zawodnicy nie zawsze najlepsi, ale utrzymują się w nim tylko najlepsi!!! (piękny morał
)
Do Juve przychodzą zawodnicy nie zawsze najlepsi, ale utrzymują się w nim tylko najlepsi!!! (piękny morał
- Johnny777
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Dla tych co niewidzieli Athirsona. Brazylijczyk, który okazał się niewypałem.
piękny.....a to zdjecie z profilu??

Faceta nie znam i jeśli się nie przebił choćby na ławę to znaczy że słaby był i nie ma go co żałować.
- juveluck
- Juventino

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!