Serie A 24/25 (14): Lecce 1-1 JUVENTUS FC
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Mecz 14 kolejki SerieA
Lecce - JUVENTUS FC
MIEJSCE:
Lecce/ Włochy - Stadio Via del Mare (40 670)
CZAS:
01.12.2024 (niedziela), godzina 20:45
O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA U SIEBIE:
Zwycięstw: 2
Remisów: 2
Przegranych: 2
LIGOWA FORMA NA WYJEŹDZIE:
Zwycięstw: 1
Remisów: 1
Przegranych: 5
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Patrick Dorgu

NAJLEPSZY ASYSTENT - Antonino Gallo

JUVENTUS
LIGOWA FORMA U SIEBIE:
Zwycięstw: 3
Remisów: 4
Przegranych: 0
LIGOWA FORMA NA WYJEŹDZIE:
Zwycięstw: 3
Remisów: 3
Przegranych: 0
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Dusan Vlahovic, Timothy Weah

NAJLEPSZY ASYSTENT - Francisco Conceicao, Samuel Mbangula, Kenan Yildiz, Weston McKennie

PRZEWIDYWANE SKŁADY
LECCE (4-3-3): Falcone; Guilbert, Gaspar, Baschirotto, Gallo; Coulibaly, Ramadani, Rafia; Dorgu, Krstovic, Pierotti.
JUVENTUS (4-2-3-1): Perin; Danilo, Kalulu, Gatti, Rouhi; Thuram, Locatelli; Weah, Koopmeiners, Mbangula; Yildiz.
SYTUACJA W TABELI:

SĘDZIA: Rapuano A. (Ita)
Ostatni mecz z Lecce ligowa wygrana 3:0
MECZ NA ŻYWO W TV
Eleven Sports 1 (Pol)
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2024, 17:23 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 3 razy.

- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Za Maxa było 3:0 , to teraz hmmm 0:0 ?
Pozostaje kibicować na dobre i na złe, ale wyników nie ma i stylu nie ma .. Nawet nowych piłkarzy wypromowanych nie ma .. W sumie nie wiem co jest chyba tylko wysokie posiadanie piłki i tyle. Tak czy siak FJ !
Pozostaje kibicować na dobre i na złe, ale wyników nie ma i stylu nie ma .. Nawet nowych piłkarzy wypromowanych nie ma .. W sumie nie wiem co jest chyba tylko wysokie posiadanie piłki i tyle. Tak czy siak FJ !
- Sila Spokoju
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Widzicie jak liga się wyrównała?
Przed nami w tabeli na 1szym miejscu świetne Napoli z najwybitniejszym ligowym trenerem.
Na 2 i 3 miejscu dwie drużyny, które aktualnie zajmują miejsca TOP2 i TOP5 LIGI MISTRZÓW!
Kolejna jest Fiorentina - kolejny topik w Lidze Konferencji
No i na 5-miejscu Lazio, które zajmuje 1 miejsce w tabeli LIGI EUROPEJSKIEJ!
Liga Włoska jest w tej chwili najmocniejszą w EUROPIE i stąd nasza dopiero 6 pozycja w tabeli.
Jak BOSKI TRENER ALLEGRI trenował Juventus to liga była słaba, a teraz?
Oj spotkanie z Lecce będzie bardzo trudne, bo tak jak wspomniałem wyżej Liga się wyrównała i jest najmocniejsza na świecie!!!!!!!

Przed nami w tabeli na 1szym miejscu świetne Napoli z najwybitniejszym ligowym trenerem.
Na 2 i 3 miejscu dwie drużyny, które aktualnie zajmują miejsca TOP2 i TOP5 LIGI MISTRZÓW!
Liga Włoska jest w tej chwili najmocniejszą w EUROPIE i stąd nasza dopiero 6 pozycja w tabeli.
Oj spotkanie z Lecce będzie bardzo trudne, bo tak jak wspomniałem wyżej Liga się wyrównała i jest najmocniejsza na świecie!!!!!!!

- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Szykuje się dziś konkretne meczycho, kadra skompletowana i jazda, a tak na serio, to przy tym tempie wypadania graczy i zmartwychwstań tych na L4 do końca roku będziemy grać samym next-gen. Mamy chyba najbardziej zdziesiątkowaną kadrę na tym globie jak żyć bo trzeba szyć. Dziś tylko zwycięstwo bo ci nad nami nie chcą tracić punktów.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 74 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Ktoś nad nami jednak straci punkty, bo dziś Viola-Inter, a i w spotkaniu Roma-Atalanta może paść jakiś remis, a za tydzień bodajże Lazio-Napoli. My musimy zacząć wreszcie wygrywać z tymi teoretycznie łatwiejszymi rywalami, bo jak stracimy punkty z Lecce czy z Bologną to w ostatecznym rozrachunku możemy nie zająć nawet tego czwartego miejsca w lidze.Moonk pisze: ↑01 grudnia 2024, 10:07 Szykuje się dziś konkretne meczycho, kadra skompletowana i jazda, a tak na serio, to przy tym tempie wypadania graczy i zmartwychwstań tych na L4 do końca roku będziemy grać samym next-gen. Mamy chyba najbardziej zdziesiątkowaną kadrę na tym globie jak żyć bo trzeba szyć. Dziś tylko zwycięstwo bo ci nad nami nie chcą tracić punktów.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Distant Dreamer
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 80 razy
Z takim rywalem trzeba wygrać jeśli chcemy dostać się do top4, no ale wszyscy wiemy jaką sytuację mamy więc nie oczekuje już chyba nic dopóki nie wróci przynajmniej 2-3 graczy
Btw @Sila Spokoju brakuje w poście podkreśleń, wyłuszczeń, kolorków, a dobrze byłoby też dodać cytat Fergusona chwalącego bożka

Btw @Sila Spokoju brakuje w poście podkreśleń, wyłuszczeń, kolorków, a dobrze byłoby też dodać cytat Fergusona chwalącego bożka

Sila Spokoju pisze: ↑01 grudnia 2024, 07:16 Widzicie jak liga się wyrównała?
![]()
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
To musi być dla tobie podobnych frustrujące co? To co pisałem wcześniej się sprawdza i jedyne co ci pozostaje, to ironizowaćSila Spokoju pisze: ↑01 grudnia 2024, 07:16 Widzicie jak liga się wyrównała?
![]()

Ale wracając do tematu Lecce, to nie żadna mocna ekipa z Serie A i nawet Nasze rezerwy powinny je ograć. Skoro ten słaby Allegri pyknął ich 3:0 to Motta nie da rady ?

- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
Klub i tak woli Motte bo zarabia sporo mniej niż betonowy Allegri, który został zweryfikowany bo nikt go nie chce zatrudnić nawet.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 74 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Koop to póki co to się kopie po czole

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wczoraj obejrzałem sobie starcie BVB z Bayerem, dzisiaj LFC z City, a teraz przyszła pora na konesera Serie A. Cóż... lepszy remis niż nie, czułem że Lecce to wsadzi, trudno.
Tak swoją drogą nie mamy Salaha, nie mamy Musiali, ale niesamowicie podoba mi się Conceicao. Jest przyszłość w tym chłopaku.
Calma, calma, do końca sezonu.
Tak swoją drogą nie mamy Salaha, nie mamy Musiali, ale niesamowicie podoba mi się Conceicao. Jest przyszłość w tym chłopaku.
Calma, calma, do końca sezonu.

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Bardzo sprawiedliwy wynik, od kolejnego remisu uratowałby nas tylko niesamowity farfocel.
Sprawa jest bardzo jasna, coraz bardziej zagrożone jest nasze miejsce w przyszłorocznej LM i coraz bardziej zagrożona powonna być posada Motty. Chłop jest uparty jak osioł i wygląda na to, że będzie forsował swoje pomysły do upadłego, bez względu na odpowiedź boiska. Cechą bardzo gównianych trenerów.
Sprawa jest bardzo jasna, coraz bardziej zagrożone jest nasze miejsce w przyszłorocznej LM i coraz bardziej zagrożona powonna być posada Motty. Chłop jest uparty jak osioł i wygląda na to, że będzie forsował swoje pomysły do upadłego, bez względu na odpowiedź boiska. Cechą bardzo gównianych trenerów.
calma calma