Serie A 24/25 (2): Hellas Verona 0-3 JUVENTUS FC
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Mecz 2 kolejki SerieA
Hellas Verona - JUVENTUS FC
MIEJSCE:
Werona / Włochy - Stadio Marc'Antonio Bentegodi (39 211)
CZAS:
26.08.2024 (poniedziałek), godzina 20:45
O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA U SIEBIE:
Zwycięstw: 0
Remisów: 0
Przegranych: 0
LIGOWA FORMA NA WYJEŹDZIE:
Zwycięstw: 1
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Daniel Mosquera

NAJLEPSZY ASYSTENT - Darko Lazovic

JUVENTUS
LIGOWA FORMA U SIEBIE:
Zwycięstw: 1
LIGOWA FORMA NA WYJEŹDZIE:
Zwycięstw: 0
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Samuel Mbangula, Andrea Cambiaso, Timothy Weah

NAJLEPSZY ASYSTENT - Samuel Mbangula, Kenan Yildiz

PRZEWIDYWANE SKŁADY

SYTUACJA W TABELI:

SĘDZIA:
Ostatni mecz z Hellasem Veroną - ligowy remis 2:2
MECZ NA ŻYWO W TV
Eleven Sports 2 (Pol)
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2024, 17:04 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 2 razy.

- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Każdy wynik poza zwycięstwem będzie odbierany za porażkę. Ciekawe jak zagramy i mam nadzieję, że zobaczymy Douglasa Luiza, bo to grajek z niesamowitym potencjałem.
- Anelson
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Niechaj będzie równie szczęśliwy co ostatni
Co do przedmówcy - z racji kontuzji Thurama nie widzę innej opcji niż Luiz. Hmm - ewentualnie Fagioli. Zaufajmy nosowi Motty. Mbangula zagrał przednio. Nicolo z Como wszedł przed Luizem - mam nadzieję, że to chęci oszczędzania Brazylijskiego grajka, a nie stawianie wyżej w hierarchii naszego syna marnotrawnego;) . Let's see what will happened. Hellas nam niesamowicie w ostatnich latach nie leży. To będzie chyba pierwszy poważny przeciwnik, bo sądząc po ogólnie grze Como to mogą spaść do Serie B, ciężko ich póki co ocenić - w sparingu roznieśli cagliari z tego co pamiętam, a Cagliari utarło nosa Romie. Zobaczymy jak Como będzie grać przeciwko innym drużynom. Terminarz jest okej - zaczynamy spokojnie, potem coraz wyższy bieg

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie wiadomo czego się spodziewać ale entuzjazm w człowieku jest, mocno liczę na dobry mecz i 3pkt. Mam nadzieję że oprócz Kałlulu, Giuntol dorzuci jeszcze Koopa i skrzydłowego do tego meczu, ma 3 dni to niech się spina. Mcchicken na skrzydle? W środku chciałbym Fagioliego i Loce. Jakoś ten Douglas nie zrobił na mnie wrażenia a końcówke z Como oglądałem. Motta gotuj
Maszyna ruszyła

Inter 16/02/2025 

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
To co, Juventus dzisiaj sprowadzi na ziemię Hellas, czy na odwrót?
Zwycięstwo 3:0 z Napoli na inaugurację robi wrażenie, ale nie zdziwię się, jeśli był to po prostu falstart drużyny Conte. Myślę, że kluczowe dzisiaj będzie utrzymanie koncentracji po wygranej z Como - jeśli drużyna Motty zachowa odpowiednie nastawienie, to powinna to wygrać. Gdybym miał obstawiać wynik, typowałbym chyba 2:1. Ewentualna strata punktów będzie dla mnie rozczarowująca.
Zwycięstwo 3:0 z Napoli na inaugurację robi wrażenie, ale nie zdziwię się, jeśli był to po prostu falstart drużyny Conte. Myślę, że kluczowe dzisiaj będzie utrzymanie koncentracji po wygranej z Como - jeśli drużyna Motty zachowa odpowiednie nastawienie, to powinna to wygrać. Gdybym miał obstawiać wynik, typowałbym chyba 2:1. Ewentualna strata punktów będzie dla mnie rozczarowująca.
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
Mecz o lidera tabeli.
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
Patrząc na przewidywany skład to boki obrony bardzo niedoświadczone, ale mam nadzieję, że uda się wygrać. Przy wygranej zarówno my, jak i hellas usiądziemy na fotelu lidera, więc liczę na otwarty mecz 

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ahh człowiek znów nie może się doczekać meczu swojej ukochanej drużyny. Cieszę się, że wróciło to uczucie 
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Dziś podejdę optymistycznie do meczu, stawiam na 2-0 dla nas. Liczę, że to wysokie zwycięstwo Hellasu, to gorszy dzień Napoli, za to u nas były zalążki ciekawej gry z Como, oby dzisiaj to udowodnili. Wygrać i usiąść w końcu na pozycji lidera, a najlepiej już go później do końca nie oddać. Wiem, rozmarzyłem się
Jestem ciekawy gry DL od początku, może Yildiz oczaruje nas jak ostatnio, ciekawe jak sobie poradzą te boki naszej obrony, bo dosyć "egzotycznie" się szykuje.

Jestem ciekawy gry DL od początku, może Yildiz oczaruje nas jak ostatnio, ciekawe jak sobie poradzą te boki naszej obrony, bo dosyć "egzotycznie" się szykuje.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Liczę na zwycięstwo. Napoli miało trudny start, bo męczyli się i w lidze, i CI, dlatego choć tego wyniku nie lekceważę, tak jakoś mnie on nie martwi. Jeśli jest szansa na lidera trzeba z tego skorzystać. Z Como było widać ambitny, chętny do gry Juventus i oby tak było dzisiaj. Decyzje personalne pozytywnie zaskoczyły w pierwszym meczu.
- Rottweill
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Liczę, że wysokie zwycięstwo Hellasu z Napoli świadczyło o sile i solidności Hellasu, a dzisiejsze wysokie zwycięstwo Juventusu zaświadczy o tym, że jesteśmy znów Juventusem i gramy w swojej lidze, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mać.