Coppa Italia
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jak wiadom w pucharze Włoch Juve zagra dopiero w 1\8 finału, ale już niedługo roztrzygnie się kto zagra przeciwko klubowi z Turynu.
Oten zaszczyt walczą Teramo i Siena w pierwszym meczu wygrała Siena na wyjeździe 1-0.
Według mnie naszym przeciwnikiem będzie Siena poniewarz drugi mecz gra u siebie a pozatym ma zaliczkę jednej bramki, choć w pucharach krajowych różne żeczy się dzieją, Barcelona rok temu w pucharze króla przegrała z jakimś trzecioligowcem, adwa sezony temu do finału pucharu portugali dotarła dróżyna z 3 ligi , a że drugi finalista(już niepamiętam co to za drużyna była) który zwycięzył, miał gwarantowaną grę w LM to ten trzecioligowiec zagrał w UEFA i odpadł w 1 rundzie.
Oten zaszczyt walczą Teramo i Siena w pierwszym meczu wygrała Siena na wyjeździe 1-0.
Według mnie naszym przeciwnikiem będzie Siena poniewarz drugi mecz gra u siebie a pozatym ma zaliczkę jednej bramki, choć w pucharach krajowych różne żeczy się dzieją, Barcelona rok temu w pucharze króla przegrała z jakimś trzecioligowcem, adwa sezony temu do finału pucharu portugali dotarła dróżyna z 3 ligi , a że drugi finalista(już niepamiętam co to za drużyna była) który zwycięzył, miał gwarantowaną grę w LM to ten trzecioligowiec zagrał w UEFA i odpadł w 1 rundzie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juve21
- Juventino
To może byc ciekawe jak zagramy z sieną ,bo oni mają podobny do nas herb i koszulki. A swoją drogą puchary rządzą się swoimi prawami o czym najlepiej świadczy przykład Francji gdzie tam non stop są jakieś niepsodzianki ,a kilka sezonów temu do finału dotarła amatorska drużyna Calais.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mi również sie wydaje, że naszym, rywalem edzie Sienia. Calkiem nieźle sobie radzą w Serie A ale i tak nic wielkiego niezwojują. W PW niepowinni nam stanowić wielkiej przeszkody. Jak wspomniał Dionizos nasza ławka jest o wiele bardziej mocniejsza niż tak z przed roku. A swoją drogą liczę, że w tym seoznie zdobędziemy Puchar Włoch, ostanio udało się nam to w ..1995 r. :? Teraz byłby to okrągły 10 puchar! :twisted:

- DeeJay
- Juventino
To że zagramy ze Sieną jest pewne niemal na 90%. I to nie dobrze, bo Siena to bardzo wymagający przeciwnik. Mam nadzieje, że Juve zaangażuje się w Coppa Italia. Bo jeśli nie, jeśli zagrają głębokie rezerwy to Juve może pożegnać się z Pucharem Włoch już w swoim pierwszym etapie!
- Olszan
- Juventino
Tak Siena jest bardzo silna będzie wlczyła o mistrza w tym sezonie i walke ligi mistrzów ... Z kim by juve nie grało to jest to dobra druzyna i ją chwalicie dla mnie Siena to cieniasy i przewiduje dziesięcocyfrowy wynik w dwumeczu ze wskazaniem na Juventus oczywiście 8) .... no może troche przesadziłem
ale 5 bramek to Juve napewno w dwumeczu zaaplikuje Sienie 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Łyko
- Qualità Juventino
jestem pewny na 89% że to będzie siena no która se radzi całkiem jak na beniaminka :lol: Ale JUVE to potęga której nikt nie powstrzyma (nawet tak dobry kub jak siena)!!
w tym roku będzie potrójne mistrzostwo jestem tego pewny :!: :twisted: :twisted:

w tym roku będzie potrójne mistrzostwo jestem tego pewny :!: :twisted: :twisted:
- juveluck
- Juventino
Ja tez stawiam na Siene. Raz ze beda mieli przewage swojego boisk i bramke na wyjezdzie w zapasnie. Dwa sa po prostu lepsi pilkarsko niz Teramo, ktore na codzien gra przeciez w Serie C i zapewe jak by nie strajk drugoligowcow to by nawet ze Siena nie zagralo

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- DeeJay
- Juventino
No i Siena wygrała swój pierwszy mecz 1-0. Troche z opóźnieniem to pisze ale... Mecz wyjazdowy. Myśle, że sprawa awansu przesądzona. Teramo już chyba nie będzie miało siły przeciwstawić się pierwszoligowcowi i Juve powinno szykowac się na spotkanie ze Sieną.
- Nero
- Juventino
Juve zagra ze Sieną i...wygra.
Puchar włoch ma znaczenie drugorzędne (pierwszorzędne i równorzędne znaczenie mają liga i LM, które są ze sobą związane).
Nie należy jednak odpuszczać Pucharu, gdyż jest to okazja do gry dla rezerwowych. Zawsze jest miło zwyciężać choćby takie trofea jak Puchar Włoch.
Liczę na to, że Juve nie odpuści sobie tych rozgrywek. To dobre także dla nas kibiców, którzy żyjemy meczami naszej Squadra Bianconera. Zawsze kilka meczy więcej i więcej emocji i satysfakcji z wygrywania. Juventus jest po to by zwyciężać.
Puchar włoch ma znaczenie drugorzędne (pierwszorzędne i równorzędne znaczenie mają liga i LM, które są ze sobą związane).
Nie należy jednak odpuszczać Pucharu, gdyż jest to okazja do gry dla rezerwowych. Zawsze jest miło zwyciężać choćby takie trofea jak Puchar Włoch.
Liczę na to, że Juve nie odpuści sobie tych rozgrywek. To dobre także dla nas kibiców, którzy żyjemy meczami naszej Squadra Bianconera. Zawsze kilka meczy więcej i więcej emocji i satysfakcji z wygrywania. Juventus jest po to by zwyciężać.