Najbliżsi Alexa??
- Yari
- Juventino
Nie jestem pewny czy te osoby obok Alexa to : Jego dziewczyna , brat i matka?? : http://www.juventus.com/it/gallery/even ... ry_13.html
zdjęcie zostało zrobione wczoraj na konferencji prawsowek na której oficjalnie Alex przedłużył kontrakt z Juve.
zdjęcie zostało zrobione wczoraj na konferencji prawsowek na której oficjalnie Alex przedłużył kontrakt z Juve.
Ostatnio zmieniony 03 października 2003, 23:17 przez Yari, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ta 1 z lewej to narzeczona Del Piera, Sonia, no prezentuje się bardzo dobrze
Następnie oczywiście Alex, jego matka tego jestem pewien w 100%. A tem pan na końcu to chyba jego brat może, a może jego agent :roll:

- Gianluigi
- Juventino
Jego brat jest przeciez rowniez jego agentemTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ta 1 z lewej to narzeczona Del Piera, Sonia, no prezentuje się bardzo dobrzeNastępnie oczywiście Alex, jego matka tego jestem pewien w 100%. A tem pan na końcu to chyba jego brat może, a może jego agent :roll:

Sempre a Solamente Juventus!!!
- Yari
- Juventino
Tu cała galeria z tej konferencji http://www.juventus.com/it/gallery/even ... index.html
looknijcie na to zdjęcie http://www.juventus.com/it/gallery/even ... ery_4.html
wg mnie to Alex ma świetny gust:):)
looknijcie na to zdjęcie http://www.juventus.com/it/gallery/even ... ery_4.html
wg mnie to Alex ma świetny gust:):)
- juveluck
- Juventino

Zeby rozwiac wszeklie watpliwosci. Od lewej stoja:
Zenjiro Miyakawa(jeden z agentow Alexa, z bratem zajmuja sie glownie sprzedaza prawa do jego wizerunku), Mario Miyakawa(brat

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mnie się wydawało że brat Alexa jest bardziej do niego podobny. 
A co do jego dziewczyny: Alex to ma szczęście(choć dziewczyny uwarzają że jest na odwrót).
A co do jego dziewczyny: Alex to ma szczęście(choć dziewczyny uwarzają że jest na odwrót).
Ostatnio zmieniony 04 października 2003, 14:32 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 2 razy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dla mnie bardzo podobni są A.Giuardo i R.BettegaADAMJUVENTUSPL pisze:Mnie się wydawało że brat Alexa jest bardziej do niego podobny.![]()
No rak przecież Stefano Del Piero wraz z Miyakawą ,,zajmują się Alexem''Gianluigi pisze: Jego brat jest przeciez rowniez jego agentem. Co do zdjecia to wszyscy ladnie wyszli , wlasciwie sie nie dziwie tyle kasy ich pupilek bedzie zarabial :-D .

- Alexxxxx
- Juventino
Wiadomo Alex ma taka ładną dziewczyne piekna w kazdym calu jej urok, wzrok, sylwetaka, Alex i ja mamy podbny gust. Ja tez chce miec taką dziewczyne , a potem zone. I tak pewnie bedzie. Ja też sie zaliczam do tego grona tylko zlpałem gume i jak fotograf zrobił zdjęcie do[piero przybiegłem, a tak byłbym między Sonią, a Alexem 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No brat jest baaaaaaaaaardzo podobny do Alexa bez dwóch zdań
No fajne zdjątka 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....