Agnelli: Davids dogadał się z Romą
- PABLO
- Juventino
Jak twierdzi właściciel Juventusu Truyn Umberto Agnelli, pomocnik zespołu Edgar Davids doszedł już do porozumienia z działaczami Romy w sprawie przejścia do tego klubu po zakończeniu sezonu.
"Moim zdaniem doszedł już do porozumienia z Romą. Można powiedzieć, że podpisał już umowę." - powiedział Agnelli
"Moim zdaniem doszedł już do porozumienia z Romą. Można powiedzieć, że podpisał już umowę." - powiedział Agnelli
- PABLO
- Juventino
- juve21
- Juventino
Ja się tam nie przejmuję.Mamy Appiacha i kto wie czy on nie będzie lepszy.W każdym bądź razie jest młodszy od staruszka Davidsa i to jego atut.A Davidsowi podziękujmy za to co zrobil dla Juve i życzmy sportowej emerytury w Romie 

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ejj co jak co nieszkodzi , że to 100 temat o Davidsie ale powiem prawdę. Jak będzie to będzie ale ja się chyba niepogodzę z odejściem Davidsa. Sami wiemy jaki to zawodnik
To będzie straszne! I to jeszcze do Romy, lecz moje nadzieje na to, że zostanie u nas są coraz bardziej nikłe
Nieukrywam swojego wielkiego rozczarowania i zdaję sobie sprawę, że DAVIDS powoli się od nas oddala
Cholera, dlaczego musi tak być!

Nieukrywam swojego wielkiego rozczarowania i zdaję sobie sprawę, że DAVIDS powoli się od nas oddala

- ToMeK
- Juventino
Denerwuje mnie to cale zamieszanie wokol Davidsa ... mowiono chyba z 3 razy ze zostaje, mowiono z 4 razy ze odchodzi ... niech sie w koncu zdecyduje czy przechodzi do Romy czy zostaje ... ja tam nie mam nic przeciwko temu aby zostal i nie mam nic przeciwko temu aby odszedl(mamy Appiaha)tylko niech sie juz skonczy to cale zamieszanie ...