Nedved jak ... turbodiesel
- PABLO
- Juventino
Po meczu z Olimpiakosem Pireus, Pavel Nedved porównał swoje dochodzenie do formy do ... turbodiesla.
Czeskiemu pomocnikowi chodziło o to, że w pierwszych meczach Juventusu nie spisywał się najlepiej i potrzebował paru spotkań, by zagrać tak dobrze, jak w meczu z mistrzem Grecji, w którym strzelił dwie bramki.
Nedved jest dumny z tego że gra dla Juventusu, który nawet jak jest ciężko to nigdy się nie poddaje i pokazuje wolę walki. O Olimpiakosie powiedział, że faktycznie sprawił on mistrzom Włoch sporo problemów, ale zagrożenie dla bramki Gianluigiego Buffona było tylko przy stałych fragmentach gry.
O grze bramkarza swojej drużyny powiedział, że gdyby Buffon stał w bramce greckiego zespołu, to nie byłoby mu tak łatwo strzelić dwóch goli.
Czeskiemu pomocnikowi chodziło o to, że w pierwszych meczach Juventusu nie spisywał się najlepiej i potrzebował paru spotkań, by zagrać tak dobrze, jak w meczu z mistrzem Grecji, w którym strzelił dwie bramki.
Nedved jest dumny z tego że gra dla Juventusu, który nawet jak jest ciężko to nigdy się nie poddaje i pokazuje wolę walki. O Olimpiakosie powiedział, że faktycznie sprawił on mistrzom Włoch sporo problemów, ale zagrożenie dla bramki Gianluigiego Buffona było tylko przy stałych fragmentach gry.
O grze bramkarza swojej drużyny powiedział, że gdyby Buffon stał w bramce greckiego zespołu, to nie byłoby mu tak łatwo strzelić dwóch goli.
- Hybryd
- Juventino
masz racje Forza Pavel mam nadzieje ze zakonczy kariere w JuveMarcin-IRONEK pisze:No Pavelek się rozkręcił. Bardzo dobrze, że gra dla JUVE, ja nie wiem co by było gdyby go nie było. FORZA PAVEL!, jesteś wielki!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oczywiscie zeby nie konczyl jej za szybko

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
HEheh dobrze, że Nedved Buffona może testować tylko na treningach no i w reprezentacji jak sie zetknąPABLO pisze: O grze bramkarza swojej drużyny powiedział, że gdyby Buffon stał w bramce greckiego zespołu, to nie byłoby mu tak łatwo strzelić dwóch goli.
No jeśli Nedved zacznie grać jeszcze lepiej bo tego od siebie oczekuje to aż miło pomyśleć... 8) :twisted:

- Reggie
- Juventino
Ostatnio w Piłce Nożnej Plus napisali że Nedved to "lepszy model" zizou i odnosze wrażenie że to prawda.
Oby tak dalej Pavel :!:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- fanka-juve
- Juventino
co do tego nie mam żadnej wątpliwości...Widać że Nedved wreszcie zaczyna grac jak powinien oby tak dalej.
tak 3maj Nedved i Juva !!!
tak 3maj Nedved i Juva !!!
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Hybryd
- Juventino
na pewno lepszy modelRysiek pisze:Ostatnio w Piłce Nożnej Plus napisali że Nedved to "lepszy model" zizou i odnosze wrażenie że to prawda.
Nedeved robi wiecej dla Juve niz kiedys Zidane
- Hybryd
- Juventino
Na pewno Alex mu jeszcze w tym dopomoze oni dwaj plus TrezeguetJuventinho pisze:Ja myśle, że Pavel się dopiero rozkręca...Będzie grał jeszcze lepiej!! Ciekawi mnie tylko czy jak wróci Alex, Pavel dalej będzie strzelał.
to przepis na sukces