Włoskie kluby zainteresowane Rochembackiem
- PABLO
- Juventino
Agent pomocnika Sportingu Lizbona Fabio Rochembacka powiedział, że jego klientem zainteresowanych jest kilka włoskich klubów. Brazylijczyk przebywa obecnie w portugalskim klubie na zasadzie wypożyczenia z Barcelony.
„Nie tylko Juventus jest nim zainteresowany. Pytały o niego również Lazio, Roma i Inter.” – powiedział agent zawodnika Horacio Gaggioli.
A pytanie ode mnie ! na jakiej on gra pozycji ?? :oops:
„Nie tylko Juventus jest nim zainteresowany. Pytały o niego również Lazio, Roma i Inter.” – powiedział agent zawodnika Horacio Gaggioli.
A pytanie ode mnie ! na jakiej on gra pozycji ?? :oops:
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Na tej pozycji mamy wystarczająco dobrych zawodników, przydałby się jakiś ofensywny i lewy pomocnik.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- JuveQL
- Juventino
Prosze bardzo, oto Fabio rochembackPABLO pisze:ma moze ktos jakies zdjecie jak tak to mogl by zamiescic w poscie ?? z gory dzieki !!!

Ja równiez nie widze go w Juve, jest po prostu za słaby, przynajmniej na pierwszą jedenastkę...
- mariokit
- Juventino
JA OSOBISCIE NIE PRZEPADAM ZA TYM PIŁKARZEM.ZNAM GO TYLKO Z BARCY I NIE ZROBIŁ NA MNIE DOBREGO WRAŻENIA. Z DRUGIEJ JEDNAK STRONY LIPPI TO SWIETNY TRENER I JEŚLI NAPRAWDE UWAŻA ŻE ROCHEMBACK MU SIĘ PRZYDA TO OK.JA TYLKO ZASTANAWIAM SIĘ ZA KOGO ON MOGŁBY WCHODZIĆ??????????? :?
- BianconeriFan
- Juventino
Mamy lepszych zawodników na tych pozycjach... więc ja rochembacka w Juve nie widzę
- PABLO
- Juventino
dzieki za zdiecie !!JuveQL pisze:Prosze bardzo, oto Fabio rochembackPABLO pisze:ma moze ktos jakies zdjecie jak tak to mogl by zamiescic w poscie ?? z gory dzieki !!!:
Ja równiez nie widze go w Juve, jest po prostu za słaby, przynajmniej na pierwszą jedenastkę...
- ballack13
- Juventino
typowy przeciętniak taki to do Brescia moze by grał w 11
ale w juve
hhm
problem ze złapaniem sie do ławki rezerwy
ale w juve
hhm
problem ze złapaniem sie do ławki rezerwy