za słaba obrona???????
- Juventinha
- Qualità Juventina
cos niedobrego sie dzieje ogolnie rzecz biorac. w 3 meczach 4 gole stracone... co prawda nie chce tutaj panikowac ani nic z tych rzeczy ale jak na mnie to troche za duzo:P no i jeszcze uslyszalam opinie ze juve ma obrone jak real, to juz przestalo byc smieszne. w koncu juventus od lat szczyci sie jedna z lepszych defensyw.....a jeszcze latem dziwilam sie dlaczego juve kupuje legrottaglie <chociaz bardzo go lubie> i czemu interesuje sie lucio?
- RadeKas
- Juventino
Caly czas mam nadzieje ze w przerwie zimowej Lucio zasili szeregi naszej obrony, ktora to jak widac nie jest jednak az takim monolitem na jaki wygladala :?. Choc moze to tylko brak formy (oby).
srali muszki będzie wiosna
- Yari
- Juventino
kórcze , ja sie głowie nad tym samym :-D :-D :-D . Juve nie ma jednej z najlepszych defensyw świata. Juve ma NAJLEPSZĄ DEFENSYWE ŚWIATA
. Ale te 4 gole w 3 meczach to hmmm , nie ciekawie. Graliśmy z liderem , fakt więc na te 2 gole z romą można inaczej patrzeć ( chociaż stracić gola w 88 minucie to jest niedopuszczalne). Bramka stracona z chievo zaraz po tym jak strzeliliśmy , z galatasary było to samo . Chłopaki chyba za bardzo wpadają w ,,samozachwyt":). A gol stracony z empoli to już szkoda komentować. Inter nie stracił jeszcze żadnej. Co prawda w lidze grał z benjaminkami ale nie stracił również w meczu z arsenalem. Ale cieszy wysoka skuteczność Naszego napadu:). W przeciwieństwie do interu hehehehehe.

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
przeż Juve nie grało z byle kim Roma to wiadomo silna dróżyna a Chievo to odkrycie z przed 2 sezonów, a pozatym ja słyszałe że Lucio podpisał umowę z Juve ale w grać będzie unas dopiero w przyszłym sezonie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Juventinha
- Qualità Juventina
wcale nie powiedzialam ze gramy ze slabeuszami :-D chievo i roma to nie byle co, ale w koncu jest jeszcze milan inter lazio parma bologna a to tez nie sa slabe zespoly, mam nadzieje ze jednak juve bedzie potrafil zachowac czyste konto w kilku meczach :-D
- Juventinha
- Qualità Juventina
aha. o lucio tez slyszalam ze ma juz podpisany kontrakt i ze przyjdzie, no i w sumie przydaloby sie, bo np ferrara ma juz swoje lata....ale i tak jest super. a co do skutecznosci ataku to nie wiem jak bedzie po kontuzji del piero... mam nadzieje ze di vaio bedzie strzelal jak z roma:)
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No z tą obroną to się zdażały niezłe wpadki ale ja bym im jeszcze dała czasu zgrają się tylko taraz w klubie było trochę różnych problemów to może też trochę wpłynęło ogólnie nia grę ale nie ma co się zamartwiać. Zgrają się jeszcze :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Straciliśmy w 4 meczach 5 goli :? No chyba, że liczylaś tylko Serie AJuventinha pisze:cos niedobrego sie dzieje ogolnie rzecz biorac. w 3 meczach 4 gole stracone...
A co do obrony, hmm.. no coś jest nie tak, naprawdę w tamtym seoznie mieliśmy ,,Chiski mur'' teraz coś to niegra :? Niemama pojęcia czemu. Napewno niejest powodem, że Legrottaglie niezdążył się zgrać z kolegami bo napewno zdążył. A więc w czym sęk? Z dotychczasowych meczy jak widziałem skróty mogę podsumować : L.Thuram, coś mało o nim, to obrońca, który jak żaden inny umie włańczaćsie w akce ofensywne, teraz jakoś tego niewidać :? Montero, niewiem trudno mi ocenić. Ale jego doświadczenie napewno wprowadza dużo spokoju w szykach obronnych. Legrottaglie, myślę, że ok, strzelił pięknego gola i ,,czyści'' nasze pole karne. Zambrotta, znakomicie gra na pozycji lewego obrońcy, świetne włańcza się do akcji ofensywnych: efekt? 2 asysty w meczu z Empoli i 1 z Chievo! Znakomity zawodnik, choćz Romą miał podobno trochę problemów.
Nie wiem co jest przyczyną tracenia goli, miejmy nadzieję, że szybko się to skończy. Ja na razie z tego tragedi nierobię ale trochę się zaczynam niepokoić :?

- DelPiero10
- Juventino
Moim zdaniem rzecz jest w taktyce, może Lippi nieco nie dobrał dobrej taktyki (nie mówie że Lippi nie zna sie, on jest GENIUSZEM, ale on też jest człowiekiem). Szło by tak ją troszke zmienić, szczegulnie jeśli chodzi o obrone.
Zapraszam wszystkich fanów i fanki JUVE na GG!!! 3078500
Zwycięży JUVENTUS!!! zwycięży Turyński klub!!! Bo Stara Dama jest, najleprza na świecie!!!
Zwycięży JUVENTUS!!! zwycięży Turyński klub!!! Bo Stara Dama jest, najleprza na świecie!!!
- Dionizos
- Juventino
Trzeba dac im troche czasu. Jak slusznie zauwazyc Johnny to tylko ludzie. Poza tym mamy jeszcze w odwodzie Iuliano, Ciro i.....Fresiego
. Jedynym slabym unktem jest narazie ...Montero. Gra jakby troche przestraszony. Ale pozyjemy zobaczymy.

- DeeJay
- Juventino
Fakt faktem, że tracimy troche tych bramek. Ja jednak tłumacze to sobie poczatkiem sezonu i nie pełnym zgraniem Lagrottaglie (mimo, że gra dobrze). Popełniamy błędy, które bezlitośnie wykorzystują nasi przeciwnicy. Trzeba nad tym popracować.
- ostry
- Milanista
Oj chyba troszke przesadzasz. Jesli sie uprzecie to moge przyznac wam drugie miejsce, za Milanem oczywiscie:)Juve nie ma jednej z najlepszych defensyw świata. Juve ma NAJLEPSZĄ DEFENSYWE ŚWIATA
>>>>>>>ACM<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<