Reggina Calcio - Juventus Torino
- DeeJay
- Juventino
Wiem, że do meczu jeszcze tydzień, ale myśle, że już możemy zacząć dyskutować.
Napewno nie zagra Del Piero. Nie wiadomo, przez ile (prawdopoodobnie miesiąc) ale na pewno nie w meczu z Regginą. Czym załatać tą dziurę??
Ja osobiście postawiłby na Di Vaio, który świetnie spisał się w roli zmiennika Alexa w meczu z Romą, zdobywając dwie bramki. Jak ustawić resztę składu?? czy Juve musi sie specjalnie wysilać na ten mecz? Ja myśle, że Lippi mógłby dać odpocząć kilku podstawowym zawodnikom, aczykolwiek nie możemy lekceważyć Regginy, bo można głupio stracić cenne punkty.
Napewno nie zagra Del Piero. Nie wiadomo, przez ile (prawdopoodobnie miesiąc) ale na pewno nie w meczu z Regginą. Czym załatać tą dziurę??
Ja osobiście postawiłby na Di Vaio, który świetnie spisał się w roli zmiennika Alexa w meczu z Romą, zdobywając dwie bramki. Jak ustawić resztę składu?? czy Juve musi sie specjalnie wysilać na ten mecz? Ja myśle, że Lippi mógłby dać odpocząć kilku podstawowym zawodnikom, aczykolwiek nie możemy lekceważyć Regginy, bo można głupio stracić cenne punkty.
- Yari
- Juventino
Di Vaio jest w formie i ja bardzo licze na Niego. Ustawienia nie ma co za bardzo zmieniać na ten mecz. Reggina może sprawić niemiłą niespodzianke. Lepiej nie ryzykować. Ale już głowa Lippiego w tym aby Juve wygrało. :-D :-D FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- kouba
- Qualità Juventino
bez przesady :!: nie oczekujmy od nich aż takich wyników, chociaż jak będzie tylko 1-0 to też sie będe niepokoił, ale wystarczy 3-0 :!: :-DRadeKas pisze:Powinni rozgromic Reggine za to ze zremisowali z Roma. Takze musza wygrac conajmniej 5-0 moze 6-0, bo jak nie to sie pogniewam
- ballack13
- Juventino
uu
oby poszło
a swoją drogą to najlepiej by było żeby teraz w ataku zagrali Marco i micoli
oby poszło
a swoją drogą to najlepiej by było żeby teraz w ataku zagrali Marco i micoli
- KwiAtek
- Juventino
tak jak kolega postawilbym w tym meczu na Di Vaio i Miccoli'ego, mam nadzieje, ze ten sezon bedzie nalezal do Marco :!:
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- juve21
- Juventino
A dla mnie się nie liczy czy juve wygra 5-0 czy 1-0. Ważne aby zdobyli 3 pkt. po ładnej i efektownej grze.kouba pisze:bez przesady :!: nie oczekujmy od nich aż takich wyników, chociaż jak będzie tylko 1-0 to też sie będe niepokoił, ale wystarczy 3-0 :!: :-DRadeKas pisze:Powinni rozgromic Reggine za to ze zremisowali z Roma. Takze musza wygrac conajmniej 5-0 moze 6-0, bo jak nie to sie pogniewam
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- kouba
- Qualità Juventino
dla mnie też sie liczą tylko 3 pkt, ale w tym meczu chodzi o pokazanie że remis z romą to była tylko wpadka i najlepiej żeby wygrali jak najwyzej :!:juve20 pisze:A dla mnie się nie liczy czy juve wygra 5-0 czy 1-0. Ważne aby zdobyli 3 pkt. po ładnej i efektownej grze.kouba pisze:bez przesady :!: nie oczekujmy od nich aż takich wyników, chociaż jak będzie tylko 1-0 to też sie będe niepokoił, ale wystarczy 3-0 :!: :-DRadeKas pisze:Powinni rozgromic Reggine za to ze zremisowali z Roma. Takze musza wygrac conajmniej 5-0 moze 6-0, bo jak nie to sie pogniewam