co jest z Juve ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 10:43

czy sadzicie ze Juve nie jest w formie ?? bo wedlug mnie to Juve bedzie trudno wygrac w LM i mistrzostwo wloch !!! z taka forma daleko nie zajda !!! najpierw ledwo co wygrali z galatasarai czy jak sie to pisze a teraz zremisowali z roma w tamtym sezonie Juve wygral z roma !!!!ja uwarzalem Juve ze ma najlepsza obrone a oni prowadzili 2:1 i w koncowych minutach padlo wyrownanie nie wiem co sie z nimi dzieje !! jak maja wygrac mistrzostwo to powinni wygrywac na swoim boisku !!!!ja cos czuje ze Juventusowi bedzie ciezko zdobyc co kolwiek w tym sezonie ale trzeba wierzyc ze tak nie bedzie !!

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 10:49

Ja też myślę, że Juve powinno wygrywać na własnym stadionie.
Ale mamy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>#$%^ szczęście, że reszta drużyn z początku tabeli zremisowała, lub przegrała(Lazio) swe mecze. Dzięki temu nic się takiego nie stało. Mamy 7 pkt tak jak inne drużyny, a po za tym to dopiero początek sezonu. :)

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 11:04

Teraz jak trochę ochłonąlem to nawet ciesze się że mamy jeden punkt bo przecież w drugiej połowie roma dominowała i mogła wygrac ten mecz. Myslę że druzyna dopiero się rozgrzewa i teraz będzie tylko lepiej. Żal tylko że stracilismy brameczke w 88 min. Klasowa drużyna nie może dopuścić do czegoś takiego.Ale miejmy nadzieję że to wypadek przy pracy.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Artur

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 11:33

Całe szczęście że dopiero począdkek a z Realem czy MU będą grali (może) za jakiś czas bo z dzisiejszą formą..... :(

@@@Łuk@sz@@@

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 12:51

jaka tam slaba forma Roam to jest poprostu przeciwnik ktory bardzo nie lezy Bianconerim a co do galaty to galata z Terimem na czele niech dziekuje Bogu ze nie dostali pogromu bo wysokim zwyciestwwem JUVENTUSU powinien zakonczyc sie ten meczprzeciez Galata nie istniala
scudetto w tym sezonie bedzie ciezsze do zdobycia poniewaz druzyny porobily niesamowitych wzmocnien ale za to bedzie ciekawiej
JUVE I TAK TO ZDOBEDZIE A MAM TEZ DUZA NADZIEJE ZE LM TEZ WKONCU ZDOBEDA

JUVE 4-ever
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 13:03

To dopiero poczatek sezonu i chyba jeszcze ciut za wczesnie na stwierdzenie ze Juve nie jest w formie. Poczekajmy 2-3 mecze i wtedy bedziemy troche madrzejsi

FORZA JUVE
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 13:09

Juve jest właśnie w dobrej formie. Ja sie ciesze z remisu. Licze na remis w 5 kolejce w meczu inter-milan:)

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 14:00

Niewiem ziomal o co ci chodzi przecierz dobrze grają

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 15:03

Oj nieprzesadzajmy, 1 mecz zagrali gorszy i odrazu juve w slabej formie. Jeden mecz niepotrafi zweryfikować całę formy. Fakt 2 skromne zwycięstwa z Galatą i Chievo po 2-1 ale to jeszcze o niczym nieświadczy. Mnie bardziej niż forma całego zespołu martwiłaby postawa obrońców. którzy już nie pierwszy raz w tym sezonie zawodzą. Zresztą 5 bramek straconych w 4 meczach mówi samo za siebie z rywale niebyli jeszcze z najwyższej półki :? ...
Pozatym gdyby nie Buffon byłoby 2-3! I to w '88 strzelili nam na 2-2 a już chyba w '91. mogło być 2-3 dla romy. Buffon obronił sam na sam Tottiego... :?

Obrazek
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 15:04

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Oj nieprzesadzajmy, 1 mecz zagrali gorszy i odrazu juve w slabej formie. Jeden mecz niepotrafi zweryfikować całę formy. Fakt 2 skromne zwycięstwa z Galatą i Chievo po 2-1 ale to jeszcze o niczym nieświadczy. Mnie bardziej niż forma całego zespołu martwiłaby postawa obrońców. którzy już nie pierwszy raz w tym sezonie zawodzą. Zresztą 5 bramek straconych w 4 meczach mówi samo za siebie z rywale niebyli jeszcze z najwyższej półki :? ...
Pozatym gdyby nie Buffon byłoby 2-3! I to w '88 strzelili nam na 2-2 a już chyba w '91. mogło być 2-3 dla romy. Buffon obronił sam na sam Tottiego... :?
No i Lucio dalej nam nie potrzebny?? :?. On musi do nas przyjsc, to bedzie duze wzmocnienie.

srali muszki będzie wiosna
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 15:20

Diesel jeszcze się nie rozpędził, a pozatym zepsuła nam się bardzo ważna część Del Piero ale Juve pokazało że bez niego też sobie radzi więcej wiary, a wiadomo wiara czyni cuda. O nic się nie bujcie Lippi to znakomity strateg i Juve jeszcze ogra Romę w rewanżu na stadio Olimpico.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 15:32

Normalnie komuś na mózg padło???? Pare pierwszych meczów a tu już czarna rozpacz?? Chopie dej se luz!! Przecież jeszcze żadnej porażki Juve nie zanotowało a tu już czarne scenariusze piszesz. Aż mi choresterol podskoczył :evil:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 15:46

Zeczywiscie cos jest nie tak nie tyle z Jive co z nasz obraona. Nie pamietam sezonu w ktorym stracilismy na dzien dobry tyle bramek. Jeszce zadnego meczu nie zakonczylismy bez straty gola. Trzeba cos z tym zrobic bo naprawde jest nieciekawie. A ten remis z Roma byl dobitnym tego potwierdzeniem

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 15:58

No z obroną jest coś nie tak, i co ci co mówili, że LUCIO jest nam nie poterzebny chyba się troszkę pomylili? Ale i tak wszystko będzie dobrze zdobędziemy i SCUDETTO i LM.

Mnich87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 16:14

Jasne, że będzie trudniej, bo świat nie stoi w miejscu i rywale się wzmacniają.Z galatasarayem to nam całkiem dobrze szło, stworzyliśmy kilka sytuacji.Roma z kolei na pewno jest lepsza niż rok temu i zajdzie pewnie dalej.

Now known as DonMenello
ODPOWIEDZ