Sny o Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
zIzKaCz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 23:21

Ten temat to moj pierwszy zalozony na forum, ale co tam, jakis musi byc.
Mam do was pytanie czy mieliscie kiedys jakies sny zwiazane z Juve?
Jestem ciekawy waszych odpowiedzi :)

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 00:02

Nie pamietam dokladnie. Hmmmm. Wiem ze mialem. Ze JUVE z kims wygral mecz. Mialem tez ze wygral LM. Jak sie cieszylem, a po przebudzeniu mialem taaaaaaaaaki zal ze to sen :cry: :( :( :(

srali muszki będzie wiosna
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 10:41

Miałem już kilka snów o Juve, ale jeden na stałe utknął mi w pamięci.

Było to już kupe lat temu, jak jeszcze jako dzieciak sprzeczałem się z kumplami kto kogo drużyna jest najlepsza. Wtedy bardzo wiele moich kumpli, podobnie jak ja, obrażaliśmy się na Siebie jeśli ktoś powiedział coś "brzydkiego" na jego zespół. No i w piewien dzień poszło kilka ostrych zdań między mną a kumplem. Było to wieczorem i straaaasznie byłem z tego powodu zdenerwowany. Poszedłem spać i :

"U mnie w szkole, jeszcze w podstawówce, przy zejściu na sale do w-f stał Del Piero. O dziwo (ale tak to w snach bywa) nie wpadłem w furorę, tylko podeszłem normalnie do Niego a ten do mnie przemówił (po Polsku rzecz jasna :D ): Nie klnij i nie wyzywaj innych drużyn. Oni kochają Swoje drużyny, tak jak Ty Juventus. Najważniejsze jest to, żebyś Ty był za Juventusem niż to, żebyś był przeciw innym drużynom."

Mimo, że był to tylko sen, do dziś żadko kiedy zdaży mi się zaklnąć na jakąś drużynę :D :D :D

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 10:52

Ja miałem sen dzień przed meczem reawanżowym Juve-Barcelona. Śnił mi sie sam mecz, zakończony wynikiem 1-1:). Gdy miała zaczynać sie dogrywka to sie obudziłem:(.

RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 11:08

No czasem miewam jakies sny o Juve ale raczej ich nie pamietam. JEdnak jesli ogladam jaksi wazny mecz przy ktorym sie mocno denerwuje to ponoc pozniej w nocy cos gadam jak spie( tak mowia rodzice i siostra :)

FORZA JUVE
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 11:08

ja mialem dwa sny pod rząd !!! najpierw przed meczem z barceloną a pózniej przed meczem z realem ! snilo mi sie ze Alex strzeli bramke i tak bylo !!! :D

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Del Przemek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 11:32

Mi ostatnio śniło się że Alex dał mi swoje korki :D po meczu z Realem, ale to tylko sen :( .

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 11:50

Mnie sie nie śniło nigdy juve ,a szkoda:( Ale mialem sen że sam bylem pilkarzem i grałem w świetle jupiterów. Nie zapomnę tego wrażenia ,jak się obudziłem to długo nie mogłem dojść do siebie.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 12:48

Tak sie fajnie zlozylo ze akurat dzisiaj mialem sen o Juve :-D

No wiec snilo mi sie ze Juve gra z MU. Najpierw van Nisterooy strzlil gola na 1-0 :? . Ale potem 2 bramy dla naszych :D . Potem wyrownanie MU. A potem najlepsza czesc snu. 3 bramy dla Juve. Potem we snie wylaczylem mecz (na zywo bym nigdy tego nie zrobil :? ). Potem pytam sie starszego jaki byl wynik, a tu mi mowi ze 5-5 :evil: :!: . Patrze w necie na wynik a tu pisze ze bylo 5-4 dla Juve, a potem byla dogrywka. I w dogrywce wyrownali :evil:. Tyle ze ta byl mecz grupowy, takze nie wiem skad dogrywka :?: :?. Jak kompleks MU to nawet we snie, ehhhhhhhhh.

srali muszki będzie wiosna
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 13:46

ja miałem jeden chya sen z juve i był on wczerwcu w noc przed finałem Ligi Mistrzów z Milanem juve wtedy wygrało chyba 2:1 ale potem urwał m się film

fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 13:56

Nie uwieżycie mi się dziś przyśniło że Juve wygrał 2:0 z romą ... i dwie bramki strzelił Del Piero czyżby jakiś prorok ?!

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 14:04

Hehe ja dzisiaj miałem sen związany z Juve, a mianowicie chodziło o to, że był zorgrywany mecz Serie A pomiędzy Juve i Interem i ja w tym meczu grałem :). Wygraliśmy 3:1, 2 bramki strzelił Alex a jedną ja... (do pustej bramki):)... nie ma co oppwiadać, to tylko sen.

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 14:33

hoho i to ile

jeden z nich to noc po przegranej z Milanem I jest w karnych 4-4 podchodzi Szewczenko .... pudło oczywiście podchodzi........ Ja i oczywiscie Gol!
kolejny to że oglądałem mecz Lecce-Juve i śniło mi sie że było 0-8 dla Juve w ostateczności Juve Wygrał 3-0
Póżniejże Juve przyjechał do Bochnia na Mecz i że Alex strzelił gola
ale miałem jeszcze taki dziwny sen dotyczący Juve byłem na meczyu Parma-Juve rozgrywamy w Bochnia :D ja stałem przy lini bocznej jako trener Juve :-D a nagle podszedł do mnie Canavaro i zapytał czy mam Papierosy było ich wiele ale te 4 zdołałem zapamietać

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 17:57

Ja mam jeden. Jeden szczegolny, a mianowicie Del Piero wznosi puchar Ligi Mistrzow i podaje go dalej do Nedveda do Buffona..... To sni mi sie czesto. Mam nadzieje ze bedzie to sen ktory sie w tym sezonie uzeczywistni, bylo by pieknie

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 września 2003, 18:41

juveluck pisze:Ja mam jeden. Jeden szczegolny, a mianowicie Del Piero wznosi puchar Ligi Mistrzow i podaje go dalej do Nedveda do Buffona..... To sni mi sie czesto. Mam nadzieje ze bedzie to sen ktory sie w tym sezonie uzeczywistni, bylo by pieknie
Tak to byłoby naprawdę piękne :cry:
Mnie osobiście się coś śni rzadko :? Śnić to mi się śni ale peweni na 2 dzień niepamiętam :D Ja miałem 1 jedyny sen o JUVE, pmiętam dobrze. To było przed tamtym sezonem, śniło mi się, że JUVE wygrał LM, tak bardzo się o to modliłem, że zaczeło mi się śnić. O dziwno niewiem z kim i ile wygrali. Jakby tego było mało, widziałem tylko cieszących się piłkarzy...ale...niedoczekałem momentu wniesienia pucharu!!! I my również niewznieśliśmy pucharu w rzeczywistości! :evil: Ahhhh.

P.S. Juventhino fajny mialem sen, bardzo mądry :wink: Del Piero miał 100% racji :wink:

Obrazek
Zablokowany