Sny o Juve
- DeeJay
- Juventino
Miałem już kilka snów o Juve, ale jeden na stałe utknął mi w pamięci.
Było to już kupe lat temu, jak jeszcze jako dzieciak sprzeczałem się z kumplami kto kogo drużyna jest najlepsza. Wtedy bardzo wiele moich kumpli, podobnie jak ja, obrażaliśmy się na Siebie jeśli ktoś powiedział coś "brzydkiego" na jego zespół. No i w piewien dzień poszło kilka ostrych zdań między mną a kumplem. Było to wieczorem i straaaasznie byłem z tego powodu zdenerwowany. Poszedłem spać i :
"U mnie w szkole, jeszcze w podstawówce, przy zejściu na sale do w-f stał Del Piero. O dziwo (ale tak to w snach bywa) nie wpadłem w furorę, tylko podeszłem normalnie do Niego a ten do mnie przemówił (po Polsku rzecz jasna
): Nie klnij i nie wyzywaj innych drużyn. Oni kochają Swoje drużyny, tak jak Ty Juventus. Najważniejsze jest to, żebyś Ty był za Juventusem niż to, żebyś był przeciw innym drużynom."
Mimo, że był to tylko sen, do dziś żadko kiedy zdaży mi się zaklnąć na jakąś drużynę

Było to już kupe lat temu, jak jeszcze jako dzieciak sprzeczałem się z kumplami kto kogo drużyna jest najlepsza. Wtedy bardzo wiele moich kumpli, podobnie jak ja, obrażaliśmy się na Siebie jeśli ktoś powiedział coś "brzydkiego" na jego zespół. No i w piewien dzień poszło kilka ostrych zdań między mną a kumplem. Było to wieczorem i straaaasznie byłem z tego powodu zdenerwowany. Poszedłem spać i :
"U mnie w szkole, jeszcze w podstawówce, przy zejściu na sale do w-f stał Del Piero. O dziwo (ale tak to w snach bywa) nie wpadłem w furorę, tylko podeszłem normalnie do Niego a ten do mnie przemówił (po Polsku rzecz jasna

Mimo, że był to tylko sen, do dziś żadko kiedy zdaży mi się zaklnąć na jakąś drużynę

- RUDI
- Juventino
No czasem miewam jakies sny o Juve ale raczej ich nie pamietam. JEdnak jesli ogladam jaksi wazny mecz przy ktorym sie mocno denerwuje to ponoc pozniej w nocy cos gadam jak spie( tak mowia rodzice i siostra 

FORZA JUVE
- Del Przemek
- Juventino
Mi ostatnio śniło się że Alex dał mi swoje korki
po meczu z Realem, ale to tylko sen
.

- juve21
- Juventino
Mnie sie nie śniło nigdy juve ,a szkoda:( Ale mialem sen że sam bylem pilkarzem i grałem w świetle jupiterów. Nie zapomnę tego wrażenia ,jak się obudziłem to długo nie mogłem dojść do siebie.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- RadeKas
- Juventino
Tak sie fajnie zlozylo ze akurat dzisiaj mialem sen o Juve :-D
No wiec snilo mi sie ze Juve gra z MU. Najpierw van Nisterooy strzlil gola na 1-0 :? . Ale potem 2 bramy dla naszych
. Potem wyrownanie MU. A potem najlepsza czesc snu. 3 bramy dla Juve. Potem we snie wylaczylem mecz (na zywo bym nigdy tego nie zrobil :? ). Potem pytam sie starszego jaki byl wynik, a tu mi mowi ze 5-5 :evil: :!: . Patrze w necie na wynik a tu pisze ze bylo 5-4 dla Juve, a potem byla dogrywka. I w dogrywce wyrownali :evil:. Tyle ze ta byl mecz grupowy, takze nie wiem skad dogrywka
:?. Jak kompleks MU to nawet we snie, ehhhhhhhhh.
No wiec snilo mi sie ze Juve gra z MU. Najpierw van Nisterooy strzlil gola na 1-0 :? . Ale potem 2 bramy dla naszych

srali muszki będzie wiosna
- Del
- Juventino
Hehe ja dzisiaj miałem sen związany z Juve, a mianowicie chodziło o to, że był zorgrywany mecz Serie A pomiędzy Juve i Interem i ja w tym meczu grałem
. Wygraliśmy 3:1, 2 bramki strzelił Alex a jedną ja... (do pustej bramki):)... nie ma co oppwiadać, to tylko sen.

- Peja48
- Juventino
hoho i to ile
jeden z nich to noc po przegranej z Milanem I jest w karnych 4-4 podchodzi Szewczenko .... pudło oczywiście podchodzi........ Ja i oczywiscie Gol!
kolejny to że oglądałem mecz Lecce-Juve i śniło mi sie że było 0-8 dla Juve w ostateczności Juve Wygrał 3-0
Póżniejże Juve przyjechał do Bochnia na Mecz i że Alex strzelił gola
ale miałem jeszcze taki dziwny sen dotyczący Juve byłem na meczyu Parma-Juve rozgrywamy w Bochnia
ja stałem przy lini bocznej jako trener Juve :-D a nagle podszedł do mnie Canavaro i zapytał czy mam Papierosy było ich wiele ale te 4 zdołałem zapamietać
jeden z nich to noc po przegranej z Milanem I jest w karnych 4-4 podchodzi Szewczenko .... pudło oczywiście podchodzi........ Ja i oczywiscie Gol!
kolejny to że oglądałem mecz Lecce-Juve i śniło mi sie że było 0-8 dla Juve w ostateczności Juve Wygrał 3-0
Póżniejże Juve przyjechał do Bochnia na Mecz i że Alex strzelił gola
ale miałem jeszcze taki dziwny sen dotyczący Juve byłem na meczyu Parma-Juve rozgrywamy w Bochnia

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- juveluck
- Juventino
Ja mam jeden. Jeden szczegolny, a mianowicie Del Piero wznosi puchar Ligi Mistrzow i podaje go dalej do Nedveda do Buffona..... To sni mi sie czesto. Mam nadzieje ze bedzie to sen ktory sie w tym sezonie uzeczywistni, bylo by pieknie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak to byłoby naprawdę pięknejuveluck pisze:Ja mam jeden. Jeden szczegolny, a mianowicie Del Piero wznosi puchar Ligi Mistrzow i podaje go dalej do Nedveda do Buffona..... To sni mi sie czesto. Mam nadzieje ze bedzie to sen ktory sie w tym sezonie uzeczywistni, bylo by pieknie
Mnie osobiście się coś śni rzadko :? Śnić to mi się śni ale peweni na 2 dzień niepamiętam

P.S. Juventhino fajny mialem sen, bardzo mądry