Davids zarobił czerwoną juz w 13 minucie :((
- Juverulez!
- Juventino
- RadeKas
- Juventino
A przecież jest bardzo prosty sposób na poprawe mu chumoru. A przy okazji ucichnie ten gwar obok niego. Po prostu niech PODPISZE KONTRAKT :!:
:lol: i problem z głowy.

Ostatnio zmieniony 10 września 2003, 21:54 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
srali muszki będzie wiosna
- Juverulez!
- Juventino
- Yari
- Juventino
kórcze też byłem w szoku jak to zobaczyłem. Ciekawe co sie stało na boisku. Davids umie twardo grać , ale żeby już w 13 minucie czerwoną kartke zarobić na swoje konto??. Bardzo dziwne. Licze na skróty wszystkich meczy w TV.
- juveluck
- Juventino
Davids bardzo brutalnie sfaulowal Nedveda za co dostal zolta kartke. To dziwi mnie zdecydowanie bardziej niz sama czerwien dla Holendra. Naprawde nie rozumiem jak mozna tak zaatakowac kolego z klubu. Cos z Edgarem jes nie tak :?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
O kurde NEDVEDA :!: :!: :shock: :shock: Ja pierdzile co za typ, nie no to już wielka przesada ze strony Davidsa :evil: Mimo, że grali w przeciwnych drużynach to niemożna dopuścić do takiej sytuacji! Czuję, że Davids może psuć nam atmosferę w klubiejuveluck pisze:Davids bardzo brutalnie sfaulowal Nedveda za co dostal zolta kartke. To dziwi mnie zdecydowanie bardziej niz sama czerwien dla Holendra. Naprawde nie rozumiem jak mozna tak zaatakowac kolego z klubu. Cos z Edgarem jes nie tak :?

- Dionizos
- Juventino
Z tego co wiem Edgar nie sfaulował Nedveda tylko Poborskiego. Mimo wszystko zasluzyl na czerwieńjuveluck pisze:Davids bardzo brutalnie sfaulowal Nedveda za co dostal zolta kartke. To dziwi mnie zdecydowanie bardziej niz sama czerwien dla Holendra. Naprawde nie rozumiem jak mozna tak zaatakowac kolego z klubu. Cos z Edgarem jes nie tak :?

- juveluck
- Juventino
Pierwsza zolta kartke ujzal za faul na Nedvedzie i to bardzo brutalny faulDionizos pisze:Z tego co wiem Edgar nie sfaulował Nedveda tylko Poborskiego. Mimo wszystko zasluzyl na czerwieńjuveluck pisze:Davids bardzo brutalnie sfaulowal Nedveda za co dostal zolta kartke. To dziwi mnie zdecydowanie bardziej niz sama czerwien dla Holendra. Naprawde nie rozumiem jak mozna tak zaatakowac kolego z klubu. Cos z Edgarem jes nie tak :?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- fanka-juve
- Juventino
oj...w moich oczach to Davids tez juz wiele stracil ja mysle ze Davids jako pilkarz zmierza juz ku koncowi...on sie juz konczy (nie zycze mu tego ale to jest moja osobista obserwacja tego co wyprawia w ostatnich meczach) moim tez zdaniem on sce z Juvy odejsc i sadze ze to by bylo dobre rozwiaznie bo wydaje mi sie ze on psuje tylko atmosfere w szatni Juvy... dla mnie Davidsa juz nie ma najlepiej nich odejdze z tad ale zycze mu z calego czarno-bialego serca wszystkiego naj na nowej drodze(oby nie Juventusowskiej) pilkarsikiej...
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!