swietna forma zawodnikow Juve !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ForzaJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:08

Pilkarze Juve swietnie sie zaprezentowali w sobotnich meczach swoich reprezentacji.Nedved w meczu Czechy-Bialorus strzelil bramke a jego zespol wygral 3-1, Francja w ktorej wystepuje Trezeguet i Thuram wygrala 5-0 a Trezeguet strzelil 2 bramki, co wazne dla Thurama nie stracili bramki co pozwala wnioskowac ze zagral dobrze, w meczu Wlochy-Walia (4-0), fantastycznie zagral Alex del Piero w tym meczu byl fenomenem, gral jak z nut, dla mnie zawodnik meczu, min. strzal w poprzeczke, strzal w slupek, piekne zagranie do zambrotty ktory wywalczyl karnego, a Alex zamienil go na gola, takze fantastyczne podanie do vieriego ktory niestety nie wykorzystal sytuacji sam na sam, dobry mecz zagral wspomniany juz Zambrotta ktory biegal od lini do lini, walczyl w defensywie i ofensywie, a takze dobrze zagral camoranesi ktory asystowal prze 3 golu inzaghiego i sam byl bliski pokonania bramkarza walii, buffon nie puscil bramki, ale tez nie mial zbyt wielu sytacji (wlasciwie nie mial wcale), wyroznil sie tylko zolta kartka za przepychanke z Bellamym, w tym meczu nie grali Legrotagglie i birinedlii, w meczu chorwacji z andora nie gral Tudor, niestety w meczu holandii z austria wprawdzie gral davids lecz juz po pierwszej polowie zostal zmieniony bo podobno slabo gral :cry: (meczu nie ogladalem wiec nie wiem), ale przynajmniej rozwialo moje watpliwosci dlaczego nie gra w juve

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:14

No, no, no, tylko tak dalej, teraz czeka chievo, dostaną z 3:0
hahaha, jesteśmy najlepsi

Logan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 23:56

wszycy w super formie :D <davids sie jeszcze podciagnie :D> sezon 2003/2004 bedzie sezonem JUVENTUSU TURYN :D

Forza Juve
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 00:31

Hahaha! Elegancko, super ze DP dobrze grał [jak zwykle czarował]

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 11:15

wszyscy na najwyższym poziomie- to mi sie podoba!! :)

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 11:27

ForzaJuve pisze:Pilkarze Juve swietnie sie zaprezentowali w sobotnich meczach swoich reprezentacji.Nedved w meczu Czechy-Bialorus strzelil bramke a jego zespol wygral 3-1, Francja w ktorej wystepuje Trezeguet i Thuram wygrala 5-0 a Trezeguet strzelil 2 bramki, co wazne dla Thurama nie stracili bramki co pozwala wnioskowac ze zagral dobrze, w meczu Wlochy-Walia (4-0), fantastycznie zagral Alex del Piero w tym meczu byl fenomenem, gral jak z nut, dla mnie zawodnik meczu, min. strzal w poprzeczke, strzal w slupek, piekne zagranie do zambrotty ktory wywalczyl karnego, a Alex zamienil go na gola, takze fantastyczne podanie do vieriego ktory niestety nie wykorzystal sytuacji sam na sam, dobry mecz zagral wspomniany juz Zambrotta ktory biegal od lini do lini, walczyl w defensywie i ofensywie, a takze dobrze zagral camoranesi ktory asystowal prze 3 golu inzaghiego i sam byl bliski pokonania bramkarza walii, buffon nie puscil bramki, ale tez nie mial zbyt wielu sytacji (wlasciwie nie mial wcale), wyroznil sie tylko zolta kartka za przepychanke z Bellamym, w tym meczu nie grali Legrotagglie i birinedlii, w meczu chorwacji z andora nie gral Tudor, niestety w meczu holandii z austria wprawdzie gral davids lecz juz po pierwszej polowie zostal zmieniony bo podobno slabo gral :cry: (meczu nie ogladalem wiec nie wiem), ale przynajmniej rozwialo moje watpliwosci dlaczego nie gra w juve
Tych akcji Zambrotta - Del Piero, Del Piero - Camor nie da się policzyć. Przy akcji Vierigo mozna powiedzieć, ze prewrocił sie o własne nogi. Nie podobało mi zachowanie Inazghiego :evil: Gdyby nie inteligencja Alexa, nie strzelił by 1,3 bramki, a głownie 1 , a nawet nie podszedł i nie podziękował. Jak widział Inzaghiego w TV to myslaęłm, ze zraz telewizor krzesłem rozwale. Del Piero miał większą owacje niż Inzaghi :D . Dobrze, że reszta zawodnikow imponuje skuteczno.sścią to dobrze prognozuje na przyszłość. Merda Inazghi!!! :twisted:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 18:31

To dobrze rokuje... zawodnicy Juve są silni od początku sezonu, nic tylko pogratulować...

fanka-juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2003, 20:12

tak wspaniala postawa naszych pilkarzy w meczach reprezentacji to musi cieszyc ale to dopiero poczatek obiecujacy poczatek i mam nadzieje ze bedzie tak przez caly sezon to bedzie sezon Juve nie tylko w lidze wloskiej ale i w Lidze mistrzow...

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2003, 14:01

Bardzo mnie to cieszy...juz zacieram ręce przed LM :D

wojtek123

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2003, 14:20

Czyli za 10 m-cy cieszymy się z 28 scudetto i triumfu w LM?

Respekt dla Vittoria! Zawsze będziemy o Tobie pamiętać!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2003, 14:37

juve the best 28 scudetto jest nasze

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2003, 14:46

Poprostu jeseśmy najlepsi i koniec w LM nikt nie ma prawa nam podskoczyć to już chyba przesądzone :D :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 września 2003, 14:48

wiecie co. nie chcialbym zeby tak bylo ale tak bedzie ze w koncu ich forma spadnie. A trappatoni dlatego pracy nie stracił bo to Lippi za niego fuche odwalil, bo on ich zgrał i do formy doprowadził i dostarczył Givanniemu gotowych zawodników których on mial tylko ustawić

fanka-juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2003, 19:45

moze i spadnie troszke forma ale mam nadzieje ze to nie bedzie jeszcze teraz...mniejmy nadzieje tez ze spadnie na krotko ale to ze spadnie to jest raczej przesadzone bo nie ma druzyny na swiecie ktora nie mialaby w calym sezonie slabszego okresu...

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2003, 20:32

Świetna forma = świetna gra, świetna gra = świetne wyniki, świetne wyniki = większa popularność, większa popularność = więcej pieniędzy. :)
Więc nic tylko grać panowie!!!

ODPOWIEDZ