swietna forma zawodnikow Juve !
- ForzaJuve
- Juventino
Pilkarze Juve swietnie sie zaprezentowali w sobotnich meczach swoich reprezentacji.Nedved w meczu Czechy-Bialorus strzelil bramke a jego zespol wygral 3-1, Francja w ktorej wystepuje Trezeguet i Thuram wygrala 5-0 a Trezeguet strzelil 2 bramki, co wazne dla Thurama nie stracili bramki co pozwala wnioskowac ze zagral dobrze, w meczu Wlochy-Walia (4-0), fantastycznie zagral Alex del Piero w tym meczu byl fenomenem, gral jak z nut, dla mnie zawodnik meczu, min. strzal w poprzeczke, strzal w slupek, piekne zagranie do zambrotty ktory wywalczyl karnego, a Alex zamienil go na gola, takze fantastyczne podanie do vieriego ktory niestety nie wykorzystal sytuacji sam na sam, dobry mecz zagral wspomniany juz Zambrotta ktory biegal od lini do lini, walczyl w defensywie i ofensywie, a takze dobrze zagral camoranesi ktory asystowal prze 3 golu inzaghiego i sam byl bliski pokonania bramkarza walii, buffon nie puscil bramki, ale tez nie mial zbyt wielu sytacji (wlasciwie nie mial wcale), wyroznil sie tylko zolta kartka za przepychanke z Bellamym, w tym meczu nie grali Legrotagglie i birinedlii, w meczu chorwacji z andora nie gral Tudor, niestety w meczu holandii z austria wprawdzie gral davids lecz juz po pierwszej polowie zostal zmieniony bo podobno slabo gral
(meczu nie ogladalem wiec nie wiem), ale przynajmniej rozwialo moje watpliwosci dlaczego nie gra w juve
- Juverulez!
- Juventino
- Alexxxxx
- Juventino
Tych akcji Zambrotta - Del Piero, Del Piero - Camor nie da się policzyć. Przy akcji Vierigo mozna powiedzieć, ze prewrocił sie o własne nogi. Nie podobało mi zachowanie Inazghiego :evil: Gdyby nie inteligencja Alexa, nie strzelił by 1,3 bramki, a głownie 1 , a nawet nie podszedł i nie podziękował. Jak widział Inzaghiego w TV to myslaęłm, ze zraz telewizor krzesłem rozwale. Del Piero miał większą owacje niż InzaghiForzaJuve pisze:Pilkarze Juve swietnie sie zaprezentowali w sobotnich meczach swoich reprezentacji.Nedved w meczu Czechy-Bialorus strzelil bramke a jego zespol wygral 3-1, Francja w ktorej wystepuje Trezeguet i Thuram wygrala 5-0 a Trezeguet strzelil 2 bramki, co wazne dla Thurama nie stracili bramki co pozwala wnioskowac ze zagral dobrze, w meczu Wlochy-Walia (4-0), fantastycznie zagral Alex del Piero w tym meczu byl fenomenem, gral jak z nut, dla mnie zawodnik meczu, min. strzal w poprzeczke, strzal w slupek, piekne zagranie do zambrotty ktory wywalczyl karnego, a Alex zamienil go na gola, takze fantastyczne podanie do vieriego ktory niestety nie wykorzystal sytuacji sam na sam, dobry mecz zagral wspomniany juz Zambrotta ktory biegal od lini do lini, walczyl w defensywie i ofensywie, a takze dobrze zagral camoranesi ktory asystowal prze 3 golu inzaghiego i sam byl bliski pokonania bramkarza walii, buffon nie puscil bramki, ale tez nie mial zbyt wielu sytacji (wlasciwie nie mial wcale), wyroznil sie tylko zolta kartka za przepychanke z Bellamym, w tym meczu nie grali Legrotagglie i birinedlii, w meczu chorwacji z andora nie gral Tudor, niestety w meczu holandii z austria wprawdzie gral davids lecz juz po pierwszej polowie zostal zmieniony bo podobno slabo gral(meczu nie ogladalem wiec nie wiem), ale przynajmniej rozwialo moje watpliwosci dlaczego nie gra w juve

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- BianconeriFan
- Juventino
To dobrze rokuje... zawodnicy Juve są silni od początku sezonu, nic tylko pogratulować...
- fanka-juve
- Juventino
tak wspaniala postawa naszych pilkarzy w meczach reprezentacji to musi cieszyc ale to dopiero poczatek obiecujacy poczatek i mam nadzieje ze bedzie tak przez caly sezon to bedzie sezon Juve nie tylko w lidze wloskiej ale i w Lidze mistrzow...
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- wojtek123
- Juventino
Czyli za 10 m-cy cieszymy się z 28 scudetto i triumfu w LM?
Respekt dla Vittoria! Zawsze będziemy o Tobie pamiętać!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
Piłka nożna to taki sport, w którym po boisku biega 22 zawodników a i tak zawsze wygrywa Juventus!
Obywatelu posłowie piją za twoje!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Poprostu jeseśmy najlepsi i koniec w LM nikt nie ma prawa nam podskoczyć to już chyba przesądzone

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Cross
- Juventino
wiecie co. nie chcialbym zeby tak bylo ale tak bedzie ze w koncu ich forma spadnie. A trappatoni dlatego pracy nie stracił bo to Lippi za niego fuche odwalil, bo on ich zgrał i do formy doprowadził i dostarczył Givanniemu gotowych zawodników których on mial tylko ustawić
- fanka-juve
- Juventino
moze i spadnie troszke forma ale mam nadzieje ze to nie bedzie jeszcze teraz...mniejmy nadzieje tez ze spadnie na krotko ale to ze spadnie to jest raczej przesadzone bo nie ma druzyny na swiecie ktora nie mialaby w calym sezonie slabszego okresu...
FORZA JUVE !!!