# 10 Paul Pogba
- Michael_M
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Taaa Kvare i rzucic go pod skrzydla Kalmena? Od niego to Ronaldo uciekl i wolal isc do zrujnowanego United niz babrac sie w tym gownie. Kvara w Juventusie by skonczyl jak reszta. Biegal by jak pies na smyczy.
- Sorek21
- Juventino
Trochę się mylisz. W miejsce Dybali Juventus sprowadził Di Marie który gra dokładnie na tej samej pozycji czyli cofnietego napastnika.Volto pisze: ↑12 marca 2023, 18:21Teraz Dybala ma w Romie lepsze liczby na teraz (w przeliczeniu na minuty) oraz porównywalne jeśli chodzi o cały sezon ( a którą mamy kolejkę?)Volto pisze: ↑26 lipca 2022, 20:13 Nie przeczę, że tylko na to czekałem - było do przewidzenia. Jeśli narzekaliście na niedostępność Dybali, choć skądinąd słusznie, to jestem niezmiernie ciekaw posezonowych ocen Francuza, jeśli pomiędzy kontuzjami (tak - liczba mnoga), nie złapie (a nie złapie) formy.
Jasne, był do odpalenia, jednakże brać w zamian wydmuszkę piłkarza w postaci Pogby -
Takie Napoli ma Kware za 10M, my gwiazdeczkę internetów, pensjonariusza JMedicale, brawo my.
Powtarzam, Paul Pogba to nie piłkarz, zawód - influencer.
Pogba miał być ratunkiem dla naszej pomocy a okazał się Ramseyem 2.0 bo Walijczyk miał 7mln a Francuz ma 10 mln.
Ogólnie drażni mnie jak czytam teksty w stylu - kolejny pech Pogby. Przecież od dawna wiadomo że to leń. Może te wszystkie kontuzje są wynikiem niewłaściwej pracy nad własną formą.
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Podobno cytowanie samego siebie to trochę taki internetowy ekshibicjonizm, ale...Bart985 pisze: ↑28 lipca 2022, 14:30 Czytałem różne ploty, że burdel w MU po części odpowiada za kontuzję Pogby, bo ich dział medyczny nie przykładał się do pracy chociażby w ostatnim sezonie, gdy Francuz miał zgłaszać napięcia i bóle w kolanie.
Kurde, skoro tak, to jakim cudem gość przechodzi testy medyczne PRZED transferem? Nawet w FM podczas testów kiedy zawodnik zostaje zatwierdzony to są informacje o możliwych kontuzjach i wpływie poprzednich na obecny stan.
Juventus nie wiedział o tym? Zaakceptował to? Czy kolejny raz przed oczami była "opcja darmoszka", a reszta niech się dzieje?
https://football-italia.net/juventus-of ... d-bonucci/
Mówi się o 20-30 dniach.
To że nikt go nie umie naprawić i wstawić w reżim rekonwalescencji to jedno, ale że ktoś dopuścił do jego zatrudnienia
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To jest rola Pogby w Juventusie....
Nie znam się. Zawsze myślałem, że proces wprowadzania piłkarza po kontuzji to 15 min, 20, 30.... 45. 1 skład na 60 minut itp. Widocznie nasz sztab ma inny pomysł na króla social media. 2 ''ogony'' i 2 mecze bez gry, następnie to samo Przecież gość regularnie już trenuje...
Nie znam się. Zawsze myślałem, że proces wprowadzania piłkarza po kontuzji to 15 min, 20, 30.... 45. 1 skład na 60 minut itp. Widocznie nasz sztab ma inny pomysł na króla social media. 2 ''ogony'' i 2 mecze bez gry, następnie to samo Przecież gość regularnie już trenuje...
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Pogba to nie jest piłkarz tylko wrak, a Juventus robi co może żeby wykazać jego istnienie. Tylko za sprowadzenie tego klauna powinno się byłych rządzących wysłać do Korei Płn.
na śmietnik
- DonVanBuffon
- Juventino
To jeszcze nie jest wrak. Jeszcze da nam pociechę w przyszłym sezonie. I oby został Rabiot to pomoc będzie mocna.
No excuses!
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 55 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dybala tez mial byc wrakiem wedlug zdecydowanej wiekszosci forum/grupy i co?
Strasznie szybko zmieniacie zdanie .. co 3 dni, co tydzien ... Ja nie wiem ze Wy nie odczuwacie wstydu .
Pogba to Top i pokazywal to w kadrze, czasami w United i spokojnie doprowadzmy do zdrowia,formy, a bedziemy mieli SKARB ! Bedzie mogl on zarowno zagrac asyste,ochronic przed strata gola, ale i samemu strzelic gola. To jest ktos kogo wlasnie nam brak !
Strasznie szybko zmieniacie zdanie .. co 3 dni, co tydzien ... Ja nie wiem ze Wy nie odczuwacie wstydu .
Pogba to Top i pokazywal to w kadrze, czasami w United i spokojnie doprowadzmy do zdrowia,formy, a bedziemy mieli SKARB ! Bedzie mogl on zarowno zagrac asyste,ochronic przed strata gola, ale i samemu strzelic gola. To jest ktos kogo wlasnie nam brak !
- Gałcio
- Juventino
O wróciłeś,już nie TrueFan,a OldFan, też fajnie, honoru nie masz,ale jesteś.Oldfan pisze: ↑04 maja 2023, 13:15 Dybala tez mial byc wrakiem wedlug zdecydowanej wiekszosci forum/grupy i co?
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- DonVanBuffon
- Juventino
Nie możesz pisać w liczbie mnogiej i uogólniać. Użytkowników jest ponad 9 tysięcy. Aktywnych może z setkę i każdy ma swoje zdanie. Podawaj konkrety: kto pisze teraz tak, a kiedyś pisał inaczej. Punktuj ich a zamkniesz im gęby i zdobędziesz szacunek. Pisanie typu "ale wy wszyscy jesteście chorągiewki, tylko moja racja jest najmojsza" niczego nie udowadnia.Oldfan pisze: ↑04 maja 2023, 13:15 Dybala tez mial byc wrakiem wedlug zdecydowanej wiekszosci forum/grupy i co?
No excuses!
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 55 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Myślę, że wielu wie o kim mowa, bo pewne marudy co by sie nie działo zawsze szukaja dziury w calym i NIC ICH NIE ZADOWOLI.
Pogba niedlugo pozamyka im mordki, a ich kwikkk bedzie slychac az w kosmosie
Pogba niedlugo pozamyka im mordki, a ich kwikkk bedzie slychac az w kosmosie
- Gałcio
- Juventino
He he he, no to pozamykał...
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.