Kto na selekcjonera !?!?!?!?!?

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2003, 16:31

Jest już temat ,w którym Mnich87 pyta o naszą ocene pracy Janasa.
Ja natomiast chciałem was spytać kogo widzielibyście na jego miejscu?

Moim zdaniem błedem było zwolnienie Engela. Jednak wiem, że drugi raz nie osiągnołby on sukcesu z kadrą. Tak więc kto ? Z polaków na pewno Kasperczak. Ale to jedyny odpowiedni kandydat.
Tak naprawde uważam, że powinien być ktoś zza granicy. Mówiło sie kiedyś o Daumie i Camacho. Trener zza granicy miałby swierze spojrzenie na sprawe. Niebyłby uwikłany w zadne niejasne układy ( tak jak Engel, Boniek czy Janas ). Cała ta trójka ma jakichś pupilków i promuje zawodników jakiegos klubu. Taki Camacho byłby poza wszelkimi podejrzeniami.
A wy co o tym sądzicie? Kto jest waszym kandydatem ?

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2003, 16:46

Camach byłby naprawde dobry, ale Listkiewicz powinien zostawić Engela. Postąpił wobec niego nie fair, ponieważ przed MS zapewnił Engelowi że zostanie żeby sie nie martwił o posade, a tu nagle po MŚ go zwolnił. Ja byłem zaskoczony, przecież Engel wywalczył awans to 16 latach to już oznaczało że nikt wcześniej nie mógł sie taki znaleść. Listkiewcz myślał że jeżeli już Polska raz awansowała to będzie się to odbywało regularnie i Polska będzie coraz lepsza, zapomniał jednak że zachłanny dwa razy więcej traci!!

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2003, 23:24

Moim zdaniem najlepiej by bylo gdyby kadre objoą jakiś zagraniczny trener.Jakiś z zachdo z oklic niemiec francji hiszpani portugalii to by bylo dla nas najlepsze!!!!! :D :-D :) :o :shock: :? 8) :x :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :idea:

Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2003, 23:32

Ja uważam podobnie jak wicior powinniśmy sprubować z zagranicznym trenerem.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2003, 23:35

Moja odpowiedź będzie krótka. TYLKO ENGEL. Z zagranicznym sie nie dogadają:):) , znając naszych.

lukas24

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2003, 23:45

Moim zdaniem najlepszym trenerem byłby Pan Tomaszewski. To wybitny strateg i znawca futbolu. Pod jego wodzą na pewno polska reprezentacja osiągneła by wielkie sukcesy. Jest to idealny kandydat. Zagraniczni trenerzy się nie umywają :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 00:10

lukas24 pisze:Moim zdaniem najlepszym trenerem byłby Pan Tomaszewski. To wybitny strateg i znawca futbolu. Pod jego wodzą na pewno polska reprezentacja osiągneła by wielkie sukcesy. Jest to idealny kandydat. Zagraniczni trenerzy się nie umywają :!: :!: :!: :!: :!:

heheheh dobrze powiedziane. Pan Tomaszewski poradziłby sobie NA PEWNO:):). On WSZYSTKO wie i na WSZYSTKJIM sie zna:) :D :D

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 00:51

Ja bym zatrudnił jakiegoś zagranicznego trenera który byłby poza "układami" w PZPN i wybierałby naprawdę dobrych graczy, a nie kolesi trenera typu (z całym szacunkiem) Zdebel. :evil:

Machlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 17:17

mecze grają zwodnicy a nie trenerzy, i tu jest problem, pzpn zmienia trenerów, ale oni powołują i tak większości tych samych zawodników i gra też wygląda tak samo (czyli tragicznie), moim zdaniem to nie w trenerze tkwi problem, popatrzcie jak Polacy spisują sie w klubach a jak w reprezentacji, może im sie nie chce? może niedługo nie tylko Oli bedzie wylatywał ze składu przed samym meczem z powodu rzekomej kontuzji?
obym sie mylił, ale zmienianie trenera co pół roku nic nie da...

RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 17:25

Takze uwazam ze zwolnienie Engela po mundialu bylo bledem ale teraz juz niew warto go ponownie zatrudniac. Napewno Kasperczak jest bardzo dobrym skzoleniowcem ale moze warto byloby postawic na kogos zza granicy ale nie koniecznie z zachodu mozna tez obrac kierunek poludnioy ( CZechy i Balkany) gdzie rowniez jest wielu dobrych szkoleniowcow.
CHociaz Ci nasi pilkarze musza najpierw zechciec grac bo tak to zaden trener nie pomoze

FORZA JUVE
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2003, 19:46

Narazie selekcjonerem jest Janas i na pewno do końca eliminacji powinien zostac na swoim stanowisku.Jeżeli włodarze PZPN zechca go zwolnic to jedynym kandydatem na to stanowisko jest według mnie Kasperczak.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
ODPOWIEDZ