Euforia we Włoszech
- Alexxxxx
- Juventino
Po zwycięstwie 1:0 włoskich piłkarzy w prestiżowym pojedynku z Niemcami, wywołało we Włoszech ogromną euforię. Ofensywne trio: Christian Vieri,Alessandro Del Piero i Francesco Totti został nazwane przez "Corrieredello Sport" - "trójkąt tenorów".
Dodatkowo Włosi mieli powody do radości po zwycięstwie w meczu eliminacji ME Serbii i Czarnogóry nad liderem tabeli Walii.
"Vieri ponad wszystko. Włosi świętują dzięki Serbii. Jesteśmy bliżej
finałów ME. Buffon bronił fantastycznie. To był prestiżowy sukces w potkaniu z wicemistrzami świata" - pisze "Gazzetta dello Sport".
"Trap napełnił tifosich nadzieją. To był wielki rewanż Trapa. Mimo porażki Niemcy mogli być dumni. Drużyna dobrze grała, a obrona była mocniejsza niż oczekiwano" - napisał z kolei "Corriere dello Sport".
Tytuły z włoskich gazet:
"Corriere della Sera": Trzej tenorzy śpiewają - Buffon ratuje Włochy
"Alto Aldige": Wielkie Włochy
"Liberta": Cudowne włoskie trio pokonało Niemców
"La Repubblica": Co za czary
"Il Resto del Carlino": Vieri, Del Piero, Totti - co za czołg
Ja osobiście jestem zadowolony takimi opinniami i do tego tak chwalą Alexa i Gigiego
Dodatkowo Włosi mieli powody do radości po zwycięstwie w meczu eliminacji ME Serbii i Czarnogóry nad liderem tabeli Walii.
"Vieri ponad wszystko. Włosi świętują dzięki Serbii. Jesteśmy bliżej
finałów ME. Buffon bronił fantastycznie. To był prestiżowy sukces w potkaniu z wicemistrzami świata" - pisze "Gazzetta dello Sport".
"Trap napełnił tifosich nadzieją. To był wielki rewanż Trapa. Mimo porażki Niemcy mogli być dumni. Drużyna dobrze grała, a obrona była mocniejsza niż oczekiwano" - napisał z kolei "Corriere dello Sport".
Tytuły z włoskich gazet:
"Corriere della Sera": Trzej tenorzy śpiewają - Buffon ratuje Włochy
"Alto Aldige": Wielkie Włochy
"Liberta": Cudowne włoskie trio pokonało Niemców
"La Repubblica": Co za czary
"Il Resto del Carlino": Vieri, Del Piero, Totti - co za czołg
Ja osobiście jestem zadowolony takimi opinniami i do tego tak chwalą Alexa i Gigiego

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- agata
- Juventino
Juz kiedyś pisałam ze ta "święta trójca" to najlepszy atak jaki własi mogą stworzyć , szkoda tylko ze najczęsciej któryś z nich jest kontuzjowany i właściwie to dopiero chyba 4 raz kiedy grają w takim ustawieniu ale widać że takie trio moze przynieść wlochom sukcesy.
- Juverulez!
- Juventino
- Juverulez!
- Juventino
- juveluck
- Juventino
Trap nareszcie zmadrzal. Zrozumial ze Del Piero moze grac z Tottim. Ten trojkat to zeczywiscie trojkat marzen. Inzaghi, Corradi czy Delvecchio( :lol: ) moga teraz pomarzyc o wystepachm w pierwszym skladzie Squadra Azzura. No i do tego porazka Wali
wystarczy ich teraz pokonac zeby zostac liderem grupy. Ja wierze ze z taka gra Wlosi awansuja z pierwszego miejsca

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- RadeKas
- Juventino
Alexxxxx pisze: "Il Resto del Carlino": Vieri, Del Piero, Totti - co za czołg
Ten tytuł mnie powalił. "Co za czołg", wspaniały tytuł. Łahahahahahahahahahaha. A poza tym doszedlem do wniosku że gdyby ten trójkąt grał w jednym klubie (np. Juve

srali muszki będzie wiosna
- BIANCONERI
- Juventino
Mnie też ucieszyło zwycięstwo z Niemcami.W pierwszej połowie świetne spotkanie rozgrywali Del Piero Vieri i Totti,ich akcje były na prawde znakomite.W drugiej natomiast włoska defensywa pokazała,że jest najlepsza na Świecie,a trzeba dodac,że nie grał Nesta!Z dobrej strony pokazał się także Panucci,który zapobiegł utracie gola w 60 minucie po strzale Klose.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dionizos
- Juventino
Może chodzi Ci o wielką impreze w Korei i Japonii? Wielka to ona bynajmniej nie była. W mistrzostwach Europy w 2000 roku byli w finale i przegrali niezasluzenie. We Francji odpadli w cwiercfinale z przyszlymi mistrzami. W 1996...no cóż. To przez Sacchiego 8) . A w 94 przegrali po karnych w finale. Całe szczescie, że wreszcie Totti gra z Alexem. Mimo wszystko mam Trap za trepa!kouba pisze:włochy są dobre ale na wielkich imprezach im nie wychodzi
- Olszan
- Juventino
Buffon w każdym meczu broni świetnie a Del Piero tak samo świetnie gra dla mnie to żadna nowość i niespodzianka że Włochy pokonali Niemcy szkoda że tak mało ale zwycięstwo to zawsze zwycięstwo 8)
Zawsze Wierni ! ! !