Jak zagra Reprezentacja????
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ciekawe jak zagra reprezentacja??Czytałem że w Estonii nie ma pożądnego boiska, ale mam wątpliwości co do wygranej Polaków.
Myśle że nawet z nimi nie dadzą sobie rady!!A co wy o tym myślicie??
- Yuwe
- Juventino
- KRISTO JUVE
- Juventino
myśle że Polacy po bezbarwnym widowisku wygrają jedną bramką albo 1:0 albo 2:1
- daj5stuff
- Juventino
Myślę że powinni wygrać choć po tym co pokazali w meczu ze Szwecją nie byłbym zaskoczony gdyby przegrali nawet z tak słabym rywalem jak Estonia. Czy wy też to zauważyliście że reprezentacja gra sparingi z coraz słabszymi rywalami? Zamiast zagrać z kimś bardziej wymagającym ale nie supermocnym (np.Bułgaria) to gra ze słabeuszami typu Estonia czy Kazachstan. Co to ma na celu? Podbudowę psychiczną drużnyny i uwierzenie we własne umiejętności?! Wątpię....

- juve21
- Juventino
Daj5stuff słusznie zauważył. Reprezentecja powinna grać przynajmniej z kimś zbliżonym lub ciut lepszym od nas.A nie z amatorami z Kazachstanu czy Estonii .Osobiście wierze że wygrają ,ale tak jak koledzy uważam że będzie to wymęczone zwycięstwo.Po prostu na dzień dzisiejszy nie mamy reprezentacji która byłaby w stanie grać ładnie ,efektownie i efektywnie.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- miloo7
- Juventino
wicior pisze:Ciekawe jak zagra reprezentacja??Czytałem że w Estonii nie ma pożądnego boiska, ale mam wątpliwości co do wygranej Polaków.
no nie przesadzaj wygraja przeciez zagra sobolewski szkoda ze zabraknie burkharta ja stawiam ze polacy zagraja wrescie niezłe spotkanie obstawiam 2:0 lub 3:0