Mecze - Jak dojeżdzacie i koszt biletów.

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
royal'ek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 19:58

Witam, jestem nowy na tym forum, więc jeśli źle wybrałem zamieszczenie tematu, to przepraszam i proszę o przeniesienie ;). Jestem fanem Juve od kilku lat. Cały czas mecze oglądam w internecie i niestety takie oglądanie nudzi mi się. Wpadłem na pomysł aby polecieć, podkreślam polecieć do Turynu na mecz Białoczarnych. Moje pytania to:
1. Jak w tani sposób dostać się do Turynu? Sprawdzałem połączenia lotnicze, lecz nic tam nie lata. Najbliżej to Mediolan. Czy znacie jakieś linie "z przesiadkami" ? Jak wy się dostajecie do Turynu?
2. Gdzie kupić bilety? Z tego co wiem koszt takich biletów w kasach i przez internet ze strony Juve to ok. 35 Euro ( Przez internet można jeśli posiada się kartę kibica. Nie mam zamiaru kupować karty ze względu, że jest ona droga, a w ciągu roku wypraw na mecze będzie góra 3-4 ). Na różnych stronach sprzedających bilety piłkarskie można owe kupić, lecz ich koszt sięga do 100 Euro za sektory, za bramkami. Macie jakieś sprawdzone źródła gdzie można tanio zakupić bilety? Czy lepiej stać w kolejce przed meczem? ( wiem, że wiąże się z tym ryzyko, że bilety wyprzedadzą się, np. dzień wcześniej i na stadion nie wejdę ).
Mam możliwość wejścia na inne stadiony, ale wole iść na stadion gdzie będą sami swoi :D
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz. :)

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2012, 13:58

wiekszosc osob z tego forum, które obecnie jezdzi na mecz to członkowie Drughi Polska, czyli stowarzyszenia polskich kibicow Juve. Bilety ogarniają ludzie, którzy zasiadają w zarządzie. Nie potrzebujemy zadnych kart kibica,a bilety mamy pewne na kazdy mecz.
Radzę zapisac sie w przyszłym roku ;) a jezeli chcesz faktycznie na wlasna reke poleciec to proponuje linie Ryanair, czasem można za tanie pieniądze wyleciec do Rzymu czy Mediolanu. A co do biletu na mecz, no niestety pozostaje szukac cos na wlasna reke, a w tym sezonie jest to nie lada sztuka, jak sam wiesz prawie na kazdym meczu domowym jest komplet.

mam nadzieje, ze pomoglem
pozdro

p.s.
wejdz na stornę Drughi Polska, poczytasz nieco i moze zdecydujesz sie w tym roku. No i wpadnij na wakacyjny zlot!

ODPOWIEDZ