Godziszewo //Lazio -Juventus FC
- charles
- Juventino
długo wyczekiwany temat na forum w końcu się pojawia! :C
26 listopada gramy z Lazio mecz jest w sobotę tak wiec jest okazja to wspólnego oglądania u mnie na chacie! Zapraszam wszystkich !!Tradycyjnie już dojazd z Poznania pociągiem o 16:42 do Zbąszynia skąd autami dojedziemy do mnie do domu! Nocleg oraz strawa znajdzie się dla każdego! Biletem wstępu na imprezę jest raptem mała półoweczka
. Szykuje się kolejne grube "oglądanie" tak wiec liczę, że trochę osób wpadnie!
niedzielny powrót do dogadania: osoby którym się spieszy mogą pojechać rannym pociągiem o 9 czy tam o 11 opcja druga to piwkowanie i powrót jakimś popołudniowym pociągiem, o szczegóły proszę pytać na priwa czy tel. 8)
26 listopada gramy z Lazio mecz jest w sobotę tak wiec jest okazja to wspólnego oglądania u mnie na chacie! Zapraszam wszystkich !!Tradycyjnie już dojazd z Poznania pociągiem o 16:42 do Zbąszynia skąd autami dojedziemy do mnie do domu! Nocleg oraz strawa znajdzie się dla każdego! Biletem wstępu na imprezę jest raptem mała półoweczka
niedzielny powrót do dogadania: osoby którym się spieszy mogą pojechać rannym pociągiem o 9 czy tam o 11 opcja druga to piwkowanie i powrót jakimś popołudniowym pociągiem, o szczegóły proszę pytać na priwa czy tel. 8)
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Karolu ale beda?

- Jacol
- Juventino
Raz już byłem u Karola w jego posiadłości. Planuję być po raz drug(h)i... 

"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- charles
- Juventino
juveluck pisze:Godziszewo to obowiązkowy punkt każdego sezonu.

pamiętaj, że musisz zasłużyć na suveniry które Ci przywiozłem z interuŁyko pisze:Wpadnę na bank lecz... pić nie będę
JuveLethal : oczywiście! jak by co wiesz gdzie trzymam zapasy
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- charles
- Juventino
Łukasz wspominał, że wybiera się autem bo musi odwiedzić wlkp w tym czasie dlatego jeśli ktoś chętny z Polski centralno-wschodniej zagadywać do niego będzie mu się raźniej jechałoluki1897 pisze:postaram sie przybyc
PODBIJAM ZAPROSZENIE mamy mecz na szczycie :!:
do grupy potwierdzając przybycie na mecz dokładam Pawciosss, Madzia:) i M.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Niech Karol cos dla nas wybierze jako gospodarz 
http://www.interklasa.pl/portal/index/s ... tid=297709

http://www.interklasa.pl/portal/index/s ... tid=297709
- dav3d
- Juventino