A może by tak ............ zabawić sie w telewizje
- juventini22
- Juventino
Zwracam sie z pytaniem do osob ktore częssto uczestniczą w wyjazdach na mecze. Nie myśleliście o tym żeby robić z tego relacje??? Z waszego wyjazdu, komentarzy kibicow z Wloch i calej otoczki>>???? Napewno fajnie było by zobaczyć jak wygląda takie wydarzenie dla innych uczestnikow ai zostanie to utrwalone i mozna do tego wracac. wydaje mi sie ze pomysl fajny do rozpatrzenia. W komorce kamere kazdy ma tak ze ...
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
W czasie meczu nie za bardzo jest czas na kamerowanie.juventini22 pisze:Zwracam sie z pytaniem do osob ktore częssto uczestniczą w wyjazdach na mecze. Nie myśleliście o tym żeby robić z tego relacje??? Z waszego wyjazdu, komentarzy kibicow z Wloch i calej otoczki>>???? Napewno fajnie było by zobaczyć jak wygląda takie wydarzenie dla innych uczestnikow ai zostanie to utrwalone i mozna do tego wracac. wydaje mi sie ze pomysl fajny do rozpatrzenia. W komorce kamere kazdy ma tak ze ...
To raz.
Dwa:
Bateria szybko padnie.
Trzy - taki film byłby nie do ogarnięcia.
Cztery> Jeszcze brakuje, żeby ktoś w czasie meczu komuś uwagę zwrócił.
5. Niektórzy by nie chcieli by cały świat zobaczył co oni wyczyniają po pijaku

Lepiej niech zostaną zdjęcia z wyjazdów.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Bede na meczu JUventus Bologna na naszym nowym stadionie wiec moge nagrywac ; )
- juventini22
- Juventino
Push a kamerke cyfrowa ktos nie ma???? Pewnie ma, zawsze niechciane elementy mozna usunąć. Na stadionie zrobic tylko kilka urywkow, przed po spotkanu moze jakis wywiadzik z kibicami z Wloch, taki ala reportaz. Widzieliscie program, o chuliganach danego gyera??? Oni krecili urywki na stadionie a poza tym cala otoczka, wejscie na stadion itp itd mysle ze fajna sprawa z tego by wyszla
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
A Ja chciałem napisac ze mam zamiar to zrobic na Juventus Bologna!juveluck pisze:Od razu możemy zamknąć ten temat, bo na pewno na żadnym wyjeździe DPL coś takiego nie powstanie.
- juventini22
- Juventino
Nie rozumiem Juveluck twojego podejcia od razu na nie, nie musisz ty krecic
- Azazel
- Juventino
Transmisja meczów nie wyjdzie na pewno, ale ciekawym pomysłem były by videa z komentarzem, przedmeczowym i pomeczowym. Do tego co jakiś czas można by się pokusić o jakiś komentarz odnośnie transferów itp. Ale to też wymaga dużo pracy i zgranej paczki
.
- jarmel
- Redaktor
Dokładnie tak, wydaje mi się, że chodzi o coś w tym styluK.M. pisze:Transmisja meczów nie wyjdzie na pewno, ale ciekawym pomysłem były by videa z komentarzem, przedmeczowym i pomeczowym.
A po co decydujesz za wszystkich? Jak ktoś by chciał się tego podjąć to czemu nie, nikt nie pisze, że masz to być Ty.juveluck pisze:Od razu możemy zamknąć ten temat, bo na pewno na żadnym wyjeździe DPL coś takiego nie powstanie.
#AllegriOut
- Brutalo
- Juventino
Zastanawiam się czy ktoś z popierających się był na meczu, a tym bardziej na meczu zorganizowanym przez JPC/DPL. Jeśli tak... jak to widzicie ? Nie ma miejsca na takie rzeczy. Niech których z entuzjastów wyruszy na wyjazd i zacznie robić taką relację... :roll:
Każdy kto chce pojechać i zobaczyć, pojedzie i zobaczy. Bez dupolistwa (;) ) akurat juveluck jest prezesem DPL i jak nikt inny ma prawo wypowiadać się wiążąco i w imieniu innych członków.
Każdy kto chce pojechać i zobaczyć, pojedzie i zobaczy. Bez dupolistwa (;) ) akurat juveluck jest prezesem DPL i jak nikt inny ma prawo wypowiadać się wiążąco i w imieniu innych członków.
Relacje tekstowe powstają po dużej części wyjazdów. Na forum ludzie wrzucają zdjęcia...juventini22 pisze:Zwracam sie z pytaniem do osob ktore częssto uczestniczą w wyjazdach na mecze. Nie myśleliście o tym żeby robić z tego relacje???