Jakie lubicie ligi piłkarskie (oprócz włoskiej)?!
- juveluck
- Juventino
Osobiscie lubie i interesuje sie tylko Calcio innych ligi mnie nie interesuja i ich nie lubie. Sa za to dwie ligi ktorych wyjatkowo nie trawie a mam na mysli Bundeslige ktorej styl gry bardzo mi sie nie podoba dla mnie jest to zwykla kopanina i liga w ktorej o uraz nie trudno czego bylismy swiadkami w niedawnych meczach Pucharu Ligi Niemieckiej. Druga liga ktorej nie lubei jest Premiership nie liczac Arsenalu to gra wszytskich angielskich druzyn polega na kopnieciu pilki do przodu, byle przed siebie, z buta i do przodu. Nie moge na to patrzec :? :evil:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- matiso
- Juventino
Ja poza SerieA lubie angielska poniewaz widac ze kolesie naprawde walcza i sie straja choc czasem troszke przesadzaja.Ogladam rowniez hiszpanska i polska czasem rowniez francuska.Nie trawie niemieckiej.Kompletne dziadostwo.
- KwiAtek
- Juventino
uwielbiam lige wloska, i podoba mi sie rowniez Premiership, za atmosfere na trybunach i styl gry, natomiast nie trawie Bundesligi, nie umiem tego wyjasnic, ale jakos nie moge na nia patrzec, chociaz dzis u rodziny ogladalem Schalke - Borussia i nawet meczyk niezly
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Racja, i co tu dodać.juveluck pisze:Osobiscie lubie i interesuje sie tylko Calcio innych ligi mnie nie interesuja i ich nie lubie. Sa za to dwie ligi ktorych wyjatkowo nie trawie a mam na mysli Bundeslige ktorej styl gry bardzo mi sie nie podoba dla mnie jest to zwykla kopanina i liga w ktorej o uraz nie trudno czego bylismy swiadkami w niedawnych meczach Pucharu Ligi Niemieckiej. Druga liga ktorej nie lubei jest Premiership nie liczac Arsenalu to gra wszytskich angielskich druzyn polega na kopnieciu pilki do przodu, byle przed siebie, z buta i do przodu. Nie moge na to patrzec :? :evil:
Jedyne co można powiedzieć to, że Francuska również stoi na bardzo niskim poziomie, jest brzydka dla oka. I pomyśleć, że reprezenatcja jest cudacza, no ale reprezentanci niegrają w rodzinnym mieście tylko za granicą. Szkocka to tylko pojedynki miedzy Celticiem i Glasgow. Belgia, totalna LIPA! 1 ligaangilska, DNO, Hiszpańska może nawet być, czasem co pokażą. Holenderska, równeiż dużo niewnosi do atrakcyjności widza...

- Jah
- Juventino
Ja takze na biezaco sledze tylko losy Calcio. Jest to dla mnie najbardziej przejrzysta liga
Bundesliga? jedyne co mi sie w tej lidze nie podoba to fakt, ze Bayern Monachium az za bardzo odstaje od reszty stawki i przez to ta liga traci baardzo wiele na swojej atrakcyjnosci. Ale ogolnie liga jest mocna, nie ma slabeuszy... ladne stadiony, ale chyba brakuje pilkarzy z najwyzszej polki. To samo mozna powiedziec o lidze Francuskiej. Z ta tylko roznica, ze chyba nie ma az tak wyrownanej ligi jak wlasnie Francuska. Wyniki sa nieprzewidywalne... co z tego... jak Francja nie ma nawet jednego zespoly, ktory potrafilby wyjsc z grupy LM
Bez watpienia najmocniej trzymaja sie ligi jak Hiszpanska i Angielska. Nie pasuje mi w tych ligach ilosc zespolow w nich wystepujacych... szczegolnie widac to w Anglii. Przesada, biorac pod uwage, ze to slabeusze... ale prawda jest tez, ze gorne pozycje w tabeli zajmuja nieprzecietne zespoly, ktore sa w stanie sprawic nie jednaa niespodzianke. Ale i tak Calciooo rzadzi... kazda z tych lig ma swoja specyfike... kazda ma swoje plusy i minusy... mysle, ze o zadnej z tych lig nie mozna powiedziec, ze jest najlepsza. Na 1 miejscu sa 3 kraje... wszyscy chyba wiecie jakie
.

Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe 

- Olszan
- Juventino
Zdecydowanie Polska Jest bardzo ciekawa Cały czas coś sie dzieje Raz ten przekupi tego póżniej tamten tamtego raz kibice sie pobiją krzesełka latają coś tam sie pali innym razem ktoś nożem rzuci w piłkarza nawet czasami uda się trafić petardy też często leżą na murawie Naprawde zachęcam do oglądania ligi polskiej tu się bardzo dużo dzieje
Zawsze Wierni ! ! !
- Johnny777
- Juventino
Dokładnie...Olszan pisze:Zdecydowanie Polska Jest bardzo ciekawa Cały czas coś sie dzieje Raz ten przekupi tego póżniej tamten tamtego raz kibice sie pobiją krzesełka latają coś tam sie pali innym razem ktoś nożem rzuci w piłkarza nawet czasami uda się trafić petardy też często leżą na murawie Naprawde zachęcam do oglądania ligi polskiej tu się bardzo dużo dzieje

- BianconeriFan
- Juventino
Poza Serie A to dłuuuuugo nic, i dopiero Primera Division, ze względu na Legię, to trochę też polska...