Jakie lubicie ligi piłkarskie (oprócz włoskiej)?!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

jakie ligi piłkarskie lubicie?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 00:20

ja lubię oprócz włoskiej ,polską trochę angielskąi hiszpańską!!!
nieprzepadam za bundesligą!!

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 00:27

Osobiscie lubie i interesuje sie tylko Calcio innych ligi mnie nie interesuja i ich nie lubie. Sa za to dwie ligi ktorych wyjatkowo nie trawie a mam na mysli Bundeslige ktorej styl gry bardzo mi sie nie podoba dla mnie jest to zwykla kopanina i liga w ktorej o uraz nie trudno czego bylismy swiadkami w niedawnych meczach Pucharu Ligi Niemieckiej. Druga liga ktorej nie lubei jest Premiership nie liczac Arsenalu to gra wszytskich angielskich druzyn polega na kopnieciu pilki do przodu, byle przed siebie, z buta i do przodu. Nie moge na to patrzec :? :evil:

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 01:29

Ja poza SerieA lubie angielska poniewaz widac ze kolesie naprawde walcza i sie straja choc czasem troszke przesadzaja.Ogladam rowniez hiszpanska i polska czasem rowniez francuska.Nie trawie niemieckiej.Kompletne dziadostwo.

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 01:53

uwielbiam lige wloska, i podoba mi sie rowniez Premiership, za atmosfere na trybunach i styl gry, natomiast nie trawie Bundesligi, nie umiem tego wyjasnic, ale jakos nie moge na nia patrzec, chociaz dzis u rodziny ogladalem Schalke - Borussia i nawet meczyk niezly

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 01:54

juveluck pisze:Osobiscie lubie i interesuje sie tylko Calcio innych ligi mnie nie interesuja i ich nie lubie. Sa za to dwie ligi ktorych wyjatkowo nie trawie a mam na mysli Bundeslige ktorej styl gry bardzo mi sie nie podoba dla mnie jest to zwykla kopanina i liga w ktorej o uraz nie trudno czego bylismy swiadkami w niedawnych meczach Pucharu Ligi Niemieckiej. Druga liga ktorej nie lubei jest Premiership nie liczac Arsenalu to gra wszytskich angielskich druzyn polega na kopnieciu pilki do przodu, byle przed siebie, z buta i do przodu. Nie moge na to patrzec :? :evil:
Racja, i co tu dodać.
Jedyne co można powiedzieć to, że Francuska również stoi na bardzo niskim poziomie, jest brzydka dla oka. I pomyśleć, że reprezenatcja jest cudacza, no ale reprezentanci niegrają w rodzinnym mieście tylko za granicą. Szkocka to tylko pojedynki miedzy Celticiem i Glasgow. Belgia, totalna LIPA! 1 ligaangilska, DNO, Hiszpańska może nawet być, czasem co pokażą. Holenderska, równeiż dużo niewnosi do atrakcyjności widza...

Obrazek
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 10:36

Ja takze ... tylko Calcio ... a z tych wymienionych to zaglosowlaem na polską

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2003, 15:42

Franzuzką i AS Monaco Niech Nonda przejdzie do Juve !!1

Dawniej Virus[Mauro].
Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2003, 15:12

Ja takze na biezaco sledze tylko losy Calcio. Jest to dla mnie najbardziej przejrzysta liga :wink: Bundesliga? jedyne co mi sie w tej lidze nie podoba to fakt, ze Bayern Monachium az za bardzo odstaje od reszty stawki i przez to ta liga traci baardzo wiele na swojej atrakcyjnosci. Ale ogolnie liga jest mocna, nie ma slabeuszy... ladne stadiony, ale chyba brakuje pilkarzy z najwyzszej polki. To samo mozna powiedziec o lidze Francuskiej. Z ta tylko roznica, ze chyba nie ma az tak wyrownanej ligi jak wlasnie Francuska. Wyniki sa nieprzewidywalne... co z tego... jak Francja nie ma nawet jednego zespoly, ktory potrafilby wyjsc z grupy LM :wink: Bez watpienia najmocniej trzymaja sie ligi jak Hiszpanska i Angielska. Nie pasuje mi w tych ligach ilosc zespolow w nich wystepujacych... szczegolnie widac to w Anglii. Przesada, biorac pod uwage, ze to slabeusze... ale prawda jest tez, ze gorne pozycje w tabeli zajmuja nieprzecietne zespoly, ktore sa w stanie sprawic nie jednaa niespodzianke. Ale i tak Calciooo rzadzi... kazda z tych lig ma swoja specyfike... kazda ma swoje plusy i minusy... mysle, ze o zadnej z tych lig nie mozna powiedziec, ze jest najlepsza. Na 1 miejscu sa 3 kraje... wszyscy chyba wiecie jakie ;).

Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe ;)
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2003, 18:20

Zdecydowanie Polska Jest bardzo ciekawa Cały czas coś sie dzieje Raz ten przekupi tego póżniej tamten tamtego raz kibice sie pobiją krzesełka latają coś tam sie pali innym razem ktoś nożem rzuci w piłkarza nawet czasami uda się trafić petardy też często leżą na murawie Naprawde zachęcam do oglądania ligi polskiej tu się bardzo dużo dzieje

Zawsze Wierni ! ! !
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2003, 18:41

Ja lubię Hiszpańską i Polską :D :D

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2003, 00:27

Olszan pisze:Zdecydowanie Polska Jest bardzo ciekawa Cały czas coś sie dzieje Raz ten przekupi tego póżniej tamten tamtego raz kibice sie pobiją krzesełka latają coś tam sie pali innym razem ktoś nożem rzuci w piłkarza nawet czasami uda się trafić petardy też często leżą na murawie Naprawde zachęcam do oglądania ligi polskiej tu się bardzo dużo dzieje
Dokładnie... :D Bardzo ciekawe...nigdy nie wiadomo czym Cię jutro zaskoczy... :D :D

BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2003, 17:56

Poza Serie A to dłuuuuugo nic, i dopiero Primera Division, ze względu na Legię, to trochę też polska...

daras

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2003, 18:07

interesuje sie PRZEDE WSZYSTKIM ligą WŁOSKĄ, po za tym polską, hiszpańską, troche angielską, nielubie bundesligi

I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
Machlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2003, 21:36

ja też przede wszystkim a w sumie wyłącznie Serie A, ale jak jeszcze miałem Cyfre lubiłem oglądać Premiership, podoba mi sie ten styl i atmosfera, ale ani Anglii ani klubów angielskich jakoś nie lubie

miloo7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2003, 12:42

Oczywiscie polska troche sie zdziwiłem ze wiekszosc glosujacych glosowało na polska

ODPOWIEDZ