Juve a praca- szkola
- juventini22
- Juventino
Witam, mam do was pytanie, nie kazdy tu to pewnie uczen , wielu jest juz osob pracujacych, wobec tego podpowiedzcie mi jak sobie radzicie kiedy musicie byc w pracy i wiecie ze nie obejrzycie meczu, ja kiedy wiem ze musze byc w pracy i nie obejrze meczu to poprostu sie gotuje, jestem zly, smutny wsciekly, nic mi sie nie chce jak baba w ciąży, na szczeście w ostatnim sezonie to sie zdażyło nie dużo razy, ale jednak, a miałem taka prace ze 1,2 zmiana z sobotami , niezieliami, tzn np jak robilem z sobote niedziele, to pozniej w tygodniu mialem wolne, ale co z tego jak serie a gra w weekend. Podpowiedzcie cos, obecnie szukam pracy, bo skonczylem szkole, ale ide na zaoczne studia, ale chcialbym miec taka praca zeby robic od poniedzialku do piatku na rano a o to cierzko, i kurde sytuacja nie do rozwiazania, z jednej strony, wiadomo ze chcialo by sie dobrze zarabiac, z drugiej, pracowac w tygodniu na 1 zmiane, a z 3 nie w wekend bo mecz i szkola, poratujcie jakims pomyslem jak wy sobie radzicie kiedy nie mozecie obejrzec meczu i jaka macie prac, chodzi mi czy taka ktora pozwala ogladac duzo meczy
- Dravil
- Juventino
Z ogladniem meczy może być problem. Jednak JP oferuje serwis SMS newsy wyniki itp http://juvepoland.com/text.php?id=124
- juventini22
- Juventino
Ale rozwincie sie, ile wy ogladacie srednio meczow w sezonie, czy macie klopoty przez prace z meczami itd troche tworczosci panowie
- drozdi
- Juventino
Ja w tamtym sezonie nie widziałem dwóch meczy :płaczę:juventini22 pisze:Ale rozwincie sie, ile wy ogladacie srednio meczow w sezonie, czy macie klopoty przez prace z meczami itd troche tworczosci panowie

- Czachor
- Juventino
Żyjemy w czasach gdzie dostęp do internetu wifi itp jest praktycznie wszędzie to wystarcza żeby obejrzeć mecz praktycznie wszędzie może poza moją uczelnią no ale wtedy nie ma meczy Oo. Praca pracuję przed komputerem(najczęściej swoim więc nawet nie muszę nic instalować). Niestety w poprzednim sezonie oglądałem większość meczy w swojej samotni bo żal było patrzeć -,-
- Darius19
- Juventino
Zatrudnij się w jakiejś hurtowni tam najczęściej masz od poniedziałku do piątku i to na 1 zmianę tak do 16. A soboty i niedziele wolne. Ewentualnie mogą ci dać w sobotę do 14 ale to sporadyczne przypadki :C
FORZA JUVE