Co myślicie o Dudku?
- Lodziarz
- Juventino
Kolejny fatalny błąd Jerzego Dudka w bardzo ważnym meczu Premiership. Tym razem przepuscił piłkę która wydawało by się nie mogła mu się wymknąć. Forlan podbiegł i wbił do bramki.
Co o tym myślicie czy Dudek powinien usiąść na ławkę rezerwowych i dać pograć młodemu koledze, który dostaje lepsze noty od niego??
Co o tym myślicie czy Dudek powinien usiąść na ławkę rezerwowych i dać pograć młodemu koledze, który dostaje lepsze noty od niego??
- BIANCONERI
- Juventino
Dudek jest w słabej formie,a błąd z MU nie był jego pierwszym w tym sezonie:(Moim zdaniem powinien odpocząć..
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- safferon
- Juventino
hehe , no a jednak sobie pogral i to calkiem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z tego co slysze , podobno dostal najwyzsza note za ten mecz , no i skandowanie jego nazwiska przez kibicow po zakonczeniu meczu tez o czyms raczej swiadczy :twisted:
:twisted:
- 3andit
- Juventino
Ja jestem dobrej myśli. Dudek jeżeli nie będzie w pierwszej jedensatce to tylko na chwile. Wątpie żeby Kirkland pokazał coś takiego żeby posadzićJurka na stałe na ławie. Lecz z drugiej strony jasne że anglicy wolą angielskiego bramkarza jeśli zagraniczny sie źle spisuje
- Gianluigi
- Juventino
Piekny mecz z Arsenalem ogladalem na zywo i caly czas trzymal w napieciu Arsenal chyba z 15 strzalow oddal a dudek pieknie bronil najlepiej wybronil rzut wolny Henry coz za parada dla mnie dudek jesl lepszy od Kahna
- IGI
- Juventino
Narazie z Dudkiem Liverpoolowi idzie znacznie lepiej. 2-2 z Arsenalem i 3-0 z West Ham. A co o nim mysle............. jak każdy piłkarz ma wpadki, ale bohaterowi potrafią się po nich podnieść. Jak będzie z Jurkiem czas pokaże.