Rywal Wisły (potencjalny)
- RadeKas
 - Juventino

Rapid Bukareszt zremisował z Anderlechtem Bruksela  0-0 w pierwszym meczu drugiej rundy eliminacji LM. Nie wiem jak wy ale mnie ta wiadomość cieszy. Jest szansa, że Wisła spotka sie jednak z teoretycznie słabszym rywalem w 3 rundzie.
Wiem że ten temat nie jest pozornie związany z Ligą Polska, ale ten mecz ma duże znaczenie dla Wisły Kraków, więc zamieściłem go tutaj.

Wiem że ten temat nie jest pozornie związany z Ligą Polska, ale ten mecz ma duże znaczenie dla Wisły Kraków, więc zamieściłem go tutaj.
srali muszki będzie wiosna
						- ForzaInter
 - Interista

Jak juz pisalem gdzies mi to wisi z kim Wisla bedzie grala. Wazne jest tylko to ze jak juz dojdzie do grup to zeby wylosowala w grupie Inter!! 
  :-D  

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- BIGGI
 - Qualità Juventino

Tak, śledziłem ten mecz na livescore i musze powiedziec ze jest szansa ze Rapid awansuje. No wtedy to az głupio by było nie awansowac Wiśle do LM. Ja jednak myśle ze awans uzyska Anderlecht. A i tak Wisła sobie poradzi  

- JUVEFANE_10
 - Juventino

ja bym tam wolał Rapid

JESTEM OSZUSTEM
						- JUVEJAH90
 - Juventino

Po wczorajszym meczu z Omonią   (5-2)  nie można być pewnym ani wyeliminowania Rapidu ani tym bardziej Anderlechtu, myślę że wisła jest wstanie cel wykonać ale nie z takimi kichami w obronie!!!
Nie chce tesz aby Wisła grała w grupie z Juve bo wtedy Wisła nie maszans na awans.Wole zeby wisła zagrała z Juve w finale......

Nie chce tesz aby Wisła grała w grupie z Juve bo wtedy Wisła nie maszans na awans.Wole zeby wisła zagrała z Juve w finale......
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
						- Jah
 - Juventino

Faktem jest, ze mielismy sporo szczescia w losowaniu. Jednak ubiegloroczne sukcesy nie poszly na marne... to zapewne w znaczny sposob pomoglo losowi, ktory sprzyjal nam na pewno w ubiegly piatek. W tej chwili jest mi obojetne na kogo trafi Wisla... Anderlecht to jednak teoretycznie mocniejszy zespol... ale z drugiej strony ograc Anderlecht w Brukseli ehee... to by bylo cos. Nie bojmy sie takich przeciwnikow bo po ewentualnym sukcesie czekac na Wisle beda o wiele lepsze zespoly.

Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe 
						- ForzaInter
 - Interista

Jak wisla traafi do finalu to ja chyba sie pochlastam, to nie mozliwe. A jesli chodzi o grupe to tylko grupa z Interem dla nichJUVEJAH90 pisze: Nie chce tesz aby Wisła grała w grupie z Juve bo wtedy Wisła nie maszans na awans.Wole zeby wisła zagrała z Juve w finale......
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Wydaje mi sie, że Rapid może sprawić małą niespodziankę i to on awansuje. A wtedy tylko modlić się, żeby Wisła przeszła i trafiła na JUVE. No ale niemoża celować tek daleko bo można niezauważyć tych bliższych celów... :?