Bardzo śmieszny temat. Przeczytajcie:))))
- RadeKas
- Juventino
Przepraszam moderatorów, ale musze to zrobić
Piłkarskie ME 2012 w Polsce? :shock: :shock: :shock:
Na wtorkowej konferencji prasowej w siedzibie PZPN, Michał Listkiewicz, prezes związku, poinformował, że Federacja Piłkarska Ukrainy wystąpiła do PZPN z oficjalną propozycją kandydowania do wspólnej organizacji ME w 2012 roku - pisze "ŻW".
We wrześniu odbędzie się wspólne posiedzenie kierownictw obu związków.
"Jeśli chodzi o stadiony czy bazę hotelową dalibyśmy sobie radę. UEFA ma też jednak spore wymagania, jeśli chodzi o sieć autostrad. Jest natomiast szansa, że na obiektach Wielkopolski w 2006 roku odbędą się mistrzostwa Europy juniorów do lat 19. Byłaby to pierwsza taka impreza w Polsce od 28 lat" - powiedział Listkiewicz.
No i co wy na to?? Mało z krzesła nie spadłem jak to przeczytałem. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Finał w Łęcznej. HAHAHAHAHAAHAHAHAHAH.

Piłkarskie ME 2012 w Polsce? :shock: :shock: :shock:
Na wtorkowej konferencji prasowej w siedzibie PZPN, Michał Listkiewicz, prezes związku, poinformował, że Federacja Piłkarska Ukrainy wystąpiła do PZPN z oficjalną propozycją kandydowania do wspólnej organizacji ME w 2012 roku - pisze "ŻW".
We wrześniu odbędzie się wspólne posiedzenie kierownictw obu związków.
"Jeśli chodzi o stadiony czy bazę hotelową dalibyśmy sobie radę. UEFA ma też jednak spore wymagania, jeśli chodzi o sieć autostrad. Jest natomiast szansa, że na obiektach Wielkopolski w 2006 roku odbędą się mistrzostwa Europy juniorów do lat 19. Byłaby to pierwsza taka impreza w Polsce od 28 lat" - powiedział Listkiewicz.
No i co wy na to?? Mało z krzesła nie spadłem jak to przeczytałem. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Finał w Łęcznej. HAHAHAHAHAAHAHAHAHAH.
srali muszki będzie wiosna
- JUVEFANE_10
- Juventino
no co mogły by być ale by były jaja co nie
JESTEM OSZUSTEM
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nie masz za co przepraszac moderatorów, dobry temaat w dobrym pokoju. A wracając do tematu to chyba sobie Listkiewicz zartuje, ciekawe gdzie by mecze rozgrywano....buhaha moze u nas na Zygmuntowskich na Motorze hę ??

- RadeKas
- Juventino
No u nas na Motorze to ja proponuje jeden z półfinałów. Tak z 1000 ludzi na stadionie, a reszta przed Telebimami. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHA.BIGGI pisze:Nie masz za co przepraszac moderatorów, dobry temaat w dobrym pokoju. A wracając do tematu to chyba sobie Listkiewicz zartuje, ciekawe gdzie by mecze rozgrywano....buhaha moze u nas na Zygmuntowskich na Motorze hę ??![]()
![]()
Ale wiecei, to jedyny sposób żebyśmy mieli autostrady

srali muszki będzie wiosna
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehehe dobre Biggi na ZygmuntowskichBIGGI pisze:Nie masz za co przepraszac moderatorów, dobry temaat w dobrym pokoju. A wracając do tematu to chyba sobie Listkiewicz zartuje, ciekawe gdzie by mecze rozgrywano....buhaha moze u nas na Zygmuntowskich na Motorze hę ??![]()
![]()

- BianconeriFan
- Juventino
U mnie, koło gimnazjum jest świetne boisko piłkarskie - nic, tylko finał od razu tam grać... z okien szkoły byłby dobry widok...
- Seiru
- Juventino
U nas na placu jest boisko ochrzczone nazwą ESZTADJO NESZTAJA....
To może tam finał......
Ostatnio w połowie boiska <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nam drabinke :shock: bo podobno wybijamy szyby w autach piłką
........ <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ją czym prędzej.... w końcu na finał ME stadion musi być w pewnej gotowości 
To może tam finał......

Ostatnio w połowie boiska <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nam drabinke :shock: bo podobno wybijamy szyby w autach piłką

non mollare mai
- Mania
- Juventino
Dla mnie osobiście nie brzmi śmiesznie mozliwość organizacji Mistrzostw Europy przez Ukrainę nie brzmi wcale śmiesznie. Zdecydowanie komiczniej przedstawia się to w przypadku Polaków. Dlaczego? Już tłumaczę- dokładnie wczoraj wróciłam z Ukrainy. Przez dwa dni byłam w Kijowie i miałam okazję obejrzeć mecz Dynamo-Arsenał Kijów. Nie tyle sam mecz, co organizacja, wyglad stadionu i terenów do niego przyległych zrobił na mnie ogromne wrażenie. Powiem jedno- takich stadionów nie będziemy mieli w Polsce przez najbliższe 2-3 lata (ewentualnie liczę na Wisłę). Nie chodzi mi o wielkość, mam na myśli raczej to, jakie pieniądze i ile chęci zostało w to włożone- można było zobaczyć że myślą nie tylko o zapychaniu własnych kieszeni. A przecież to nie było wszystko! W samym Kijowie jest jeszcze jeden dobrej jakości stadion i powstaje kolejny.Może wspólnie z zamożną Ukrainą odrazu Mistrzostwa Świata !!!
Tak więc, jak widać- pod tym względem Ukraińcy są na dużo wyższym poziomie niż Polacy-możemy im tylko zazdrościć, i nie ma sensu nabijać się z "biednej Ukrainy", bo mimo wszystko paru rzeczy moglibyśmy się od nich nauczyć- mam na myśli m.in zachowanie na stadionach- tam na mecze chodzą nawet babcie (siedziała za mną taka jedna, cały czas krzyczała "Di-na-mo!!!"), nikt się nie boi, wszyscy są spokojni- bo Ukraińcy o dziwo po alkoholu stają się, przeciwnie do Polaków- spokojni po wódce

Możemy tylko mieć nadzieję że w najbliższym czasie będziemy prezentować podobny poziom...
Agnieszka