bilety na bayern - Juve
- JUVEfan_11
- Juventino
Witam
Planuje się wybrać na mecz Bayernu z Juve w Monachium. Wie ktoś czy jest możliwość kupienia biletów na sektor Juve? I gdzie je kupić?
Interesuje mnie też jaka jest cena biletu (mniej wiecej) na taki mecz?
Planuje się wybrać na mecz Bayernu z Juve w Monachium. Wie ktoś czy jest możliwość kupienia biletów na sektor Juve? I gdzie je kupić?
Interesuje mnie też jaka jest cena biletu (mniej wiecej) na taki mecz?
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
W sumie rowniez chcialbym sie dowiedziec, w jaki sposob kupic bilety na ten mecz (oraz rowniez na mecze SerieA)... Serdecznie prosze osoby odpowiedzialne za kupno biletow dla JPC, o info...
- juveluck
- Juventino
Wyjazd na mecz z bayernem będzie organizowało JPC. Dlatego zapraszam do fanklubu, zapisy trwają do końca września. Załatwienie biletów, w normalnej cenie, na wyjazdowy mecz Ligi Mistrzów jest bardzo trudne, praktycznie niemożliwe.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Shrek_Rybnik
- Juventino
pewnie drogo nie bedzie bo w sumie bliski wyjazd...
pozdROWienia @ll
- Bobeknaklo
- Juventino
Ale i bilet pewnie droższy niż zwykle. Chyba, że się mylę.
- iero10
- Juventino
juveluck, JPC organizuje wyjazd na ten wrześniowy mecz???
skoro zapisy są do 30 września i mecz w Monachium jest 30 września to jak będzie z osobami, które się dopiero zapiszą do JPC??
cały terminarz naszej grupy
http://www.uefa.com/competitions/ucl/st ... 00271.html
skoro zapisy są do 30 września i mecz w Monachium jest 30 września to jak będzie z osobami, które się dopiero zapiszą do JPC??
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Wlasnie, pytanie w sumie na miejscu. Czy zapisujac sie, powiedzmy, w tym tygodniu moge liczyc na to, ze zdaze zalapac sie na wyjazd do Niemiec?
Make friends for life or make hardcore enemies!
- juveluck
- Juventino
Nie ma znaczenia, że zapisy do JPC kończą się 30 września. Jeżeli wszystkie wymagane dokumenty i składka będą u nas każdy będzie traktowany jako pełnoprawny członek i będzie mógł jechać. Oczywiście każdy ma też możliwość uregulowania formalności po zamknięciu zapisów na bayern, ale wtedy nie będzie mógł jechać. Dotyczy to zarówno nowych członków jak i osób które tylko będą przedłużały członkostwo, one, żeby jechać muszą wpłacić przed zgłoszeniem się na wyjazd składkę na sezon 09/10.iero10 pisze:juveluck, JPC organizuje wyjazd na ten wrześniowy mecz???
Jeżeli chodzi o cenę wyjazdu ciężko coś na razie powiedzieć, ponieważ koszta uzależnione są od ilości osób. Mogę obiecać tylko, że robimy wszystko co w naszej mocy, żeby wyjazd był jak najtańszy.
Co do biletu, to ostatnim razem jak bylismy w Monachium kosztowały 25 euro, nie sądzę, żeby teraz były dużo droższe.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- tabo89
- Juventino
nie czekajcie tylko zapisujcie się do JPC
nie dość że taniej, to macie wszystko załatwione i jedziecie w dużej grupie najlepszych kibiców Juve
a jeśli chodzi o bilety na własną rękę to znalazłem ofertę w sieci ale ceny porażają
http://www.worldticketshop.pl/bilety/bi ... m-juventus
165/195 ojro :shock:
masakra..
nie dość że taniej, to macie wszystko załatwione i jedziecie w dużej grupie najlepszych kibiców Juve
a jeśli chodzi o bilety na własną rękę to znalazłem ofertę w sieci ale ceny porażają
http://www.worldticketshop.pl/bilety/bi ... m-juventus
165/195 ojro :shock:
masakra..
- iero10
- Juventino
dzięki juveluck za odpowiedź.
właśnie o to mi chodziło, czy wystarczy wysłać zgłoszenie i wpłacić kasę do czasu zapisów na mecz. bo wydawało mi się że w poprzednich sezonach inaczej to wyglądało, ale wtedy też byliśmy zależni od Turynu i od DOCu.
kiedy można się spodziewać jakiś konkretów związanych z wyjazdem??
właśnie o to mi chodziło, czy wystarczy wysłać zgłoszenie i wpłacić kasę do czasu zapisów na mecz. bo wydawało mi się że w poprzednich sezonach inaczej to wyglądało, ale wtedy też byliśmy zależni od Turynu i od DOCu.
kiedy można się spodziewać jakiś konkretów związanych z wyjazdem??
- tabo89
- Juventino
w pokoju dla członków JPC jest więcej konkretówiero10 pisze:kiedy można się spodziewać jakiś konkretów związanych z wyjazdem??
odpowiedzią na to pytanie jest:
Siewier pisze:Jesteśmy już w trakcie rozglądania za najatrakcyjniejszą ofertą wśród tych oferowanych przez różnych przewoźników, jak i przede wszystkim nawiązaliśmy już pierwsze kontakty w kwestii organizacji biletów. Myślę, że na dniach/do końca tygodnia będziemy mogli już podać jakieś konkretne informacje.
- ORP
- Juventino
cierpliwości jesli juvelack bedzie coś wiedizął to nei bedzie tego trzymał dla siebie a nas w niepewnosci ! jażdy bedzie chciał jechac;] jesli wyjazd dojdzie so skutku to nie bedzie problemem ilość chetnych tylko np ja sie obawiam o biletyiero10 pisze:kiedy można się spodziewać jakiś konkretów związanych z wyjazdem??