Sparing (11.08): JUVENTUS 3-1 JUVENTUS PRIMAVERA
- DeeJay
- Juventino
Dziś o godzinie 17:30 Juventus rozegra tradycyjne, sparingowe spotkanie z zespołem Primavery Starej Damy. Umownie Primavery, bo i w zespole Ciro Ferrary nie zabraknie podopiecznych Luciano Bruniego. Po wyjeździe części zawodników na mecze reprezentacji, do dyspozycji Ferrara ma 13 piłkarzy z pierwszej drużyny plus młodzików, głównie tych, których testował podczas zgrupowania w Pinzolo.
Jeśli ktoś ma jakieś linki do meczu, to wrzucać
Jeśli ktoś ma jakieś linki do meczu, to wrzucać

- rokfor
Skoro gramy z Primavera to raczej w pierwszym skladzie ;> z tego co mi wiadomo Almiron juz dosyc dawno skonczyl 20 latcentek pisze:w której jedenastce bedzie grać Almirón ?

- Mati
- Juventino
Ugh, to Almiron nie pojechał na kadrę? Nie dostał powołania
?
Ciężko napisać coś konstruktywnego o meczu, będzie to spotkanie właściwie tylko dla przyjemności obu drużyn (jeśli nanosić sztywne podziały). Liczę na jakieś ciekawe dla oka akcje. Miło byłoby zobaczyć dwóch braci Giovinco na boisku.

Ciężko napisać coś konstruktywnego o meczu, będzie to spotkanie właściwie tylko dla przyjemności obu drużyn (jeśli nanosić sztywne podziały). Liczę na jakieś ciekawe dla oka akcje. Miło byłoby zobaczyć dwóch braci Giovinco na boisku.
- Brutalo
- Juventino
Musimy być pozytywnych myśli :!: Wygramy :lol:
A tak na serio to liczę na fajny meczyk, łomot Primavery i grę z dwóch stron braci Giovinco.
A tak na serio to liczę na fajny meczyk, łomot Primavery i grę z dwóch stron braci Giovinco.
- Mati
- Juventino
- Asta#8
- Qualità Juventino
Pseudokibice przerwali mecz w 85 min. Del Piero udało się uciec do szatnii. Na pewno straty poniósł Trezeguet, który wracał bez koszulki. 
Martwi mnie dalej gra Trezeguet, a zwłaszcza to, co pokazał w pierwszej połowie. Zdecydowanie nie podzielam optymizmu Johna Elkanna, bo za dobrze to nie wygląda...

Martwi mnie dalej gra Trezeguet, a zwłaszcza to, co pokazał w pierwszej połowie. Zdecydowanie nie podzielam optymizmu Johna Elkanna, bo za dobrze to nie wygląda...
- Gigi Buffon
- Juventino
Ale jaki wynik ?? Niech ktoś napisze . Bardzo proszę
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- dawid51021
- Juventino
zdecydowanie słusznie zdarli koszulkę z treze
to że miał raz piłkę i strzelił gola nie znaczy że grał znakomicie
to nie będzie jego sezon ale za to amauri jak się rozkręcił nono
będą z niego jeszcze ludzie
to że miał raz piłkę i strzelił gola nie znaczy że grał znakomicie
to nie będzie jego sezon ale za to amauri jak się rozkręcił nono
będą z niego jeszcze ludzie
- Mati
- Juventino
Dorosła drużyna wygrała 3-1. Bramki strzelali Trezeguet, Amauri oraz De Paola, a dla juniorów Simone Esposito. Zagrał Giovinco, a Giovinco siedział cały mecz na ławce. Ogólnie raczej nikt sie nie przemęczał zbytnio
.
@dawid: jakby co, to specjalnie w taki zakręcony sposób napisałem, myślałem, że ktoś wytknie błąd, ale twoje spostrzegawcze oko to wychwyciło

@dawid: jakby co, to specjalnie w taki zakręcony sposób napisałem, myślałem, że ktoś wytknie błąd, ale twoje spostrzegawcze oko to wychwyciło

Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2009, 19:35 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
- dawid51021
- Juventino
jakby ktoś się gubił to Giuseppe Giovinco grał w primaverze cały mecz a Sebastian Giovinco cały mecz przesiedziałMati pisze:Zagrał Giovinco, a Giovinco siedział cały mecz na ławce.
- Brutalo
- Juventino
1) Alex nie powinien grać cofniętego napastnika. Nie radzi sobie z dogrywaniem, drybling i zwrotność też już nie ta... Giovinco albo Diego znacznie lepiej radzą sobie w tej roli
2) Moim zdaniem bardzo pozytywny występ Caceresa. W miarę pewnie w obronie, dobrze w ofensywie i świetne przerzuty na drugą flankę. Będą z niego ludzie 8) Razem z Zebiną i Grygerą mogą stworzyć mocną prawą flankę. Na lewej De Ceglie, Molinaro i ewentualnie Brazzo. Moje serce napawa optymizmem.
3) Mam coraz większe wątpliwości o przyszłość Giovinco... W tym ustawieniu absolutne pierwszeństwo ma Diego, ale moim zdaniem zaraz po nim powinien być Mrówa (nie od jednostek z domku numer 10 :lol: ). Niestety Ciro chyba jako jego zastępcę widzi Del Piero, który w tym pre-season na pewno nie czaruje (choć z drugiej strony zawsze miał gorszy początek)
4) Treze nie grał tak źle... Grywał gorzej w te wakacje...
5) Alex uciekający przed zgrają dzieciaków jak zawodnik futbolu amerykańskiego- bezcenne :rotfl:
2) Moim zdaniem bardzo pozytywny występ Caceresa. W miarę pewnie w obronie, dobrze w ofensywie i świetne przerzuty na drugą flankę. Będą z niego ludzie 8) Razem z Zebiną i Grygerą mogą stworzyć mocną prawą flankę. Na lewej De Ceglie, Molinaro i ewentualnie Brazzo. Moje serce napawa optymizmem.
3) Mam coraz większe wątpliwości o przyszłość Giovinco... W tym ustawieniu absolutne pierwszeństwo ma Diego, ale moim zdaniem zaraz po nim powinien być Mrówa (nie od jednostek z domku numer 10 :lol: ). Niestety Ciro chyba jako jego zastępcę widzi Del Piero, który w tym pre-season na pewno nie czaruje (choć z drugiej strony zawsze miał gorszy początek)
4) Treze nie grał tak źle... Grywał gorzej w te wakacje...
5) Alex uciekający przed zgrają dzieciaków jak zawodnik futbolu amerykańskiego- bezcenne :rotfl: