Jak myślicie z kim Juve w tym sezonie zagra w finale LM
- Kobe
- Juventino
Ja bym pragną takie trio 1.Real Madryt 2 A.C Milan 3.Manchester United Real rzecz jesna za to że sa w footbalu to tak samo jak bije gostka bo mi sie nie podoba Milan za to że sa w Serie A i za finał z przed roku Mu za pólfinał z przed 4 lat i za porażkę w tamtej edycji ligi mistrzow nie zadaję pytania kto wygra bo to jest pewne i to jest pewne że Juve bedzie w finale
tak kocham Juve Ze cały świat jest dla mnie biało-czarny FORZA BIANCONERI
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja wierzę całym sercem , że JUVE bedzie grało w finale ale zbyt wcześnie by tak napawać optymizmem. Ja sie do tej kwesti niewypowiem. Teraz mamy dopiero okres przygotowawczy. Czeka nas długa i ciężka praca a potem sezon też ciężki. Więc narazie poczekajmy z tym. Nawet niewiemy dobrze w jaiej formie jest JUVE. 12-0 z Valle d'Aosta to nic, 2-2 z Barcą juz dało coś do myślenia. Del Piero, Treze i Nedved muszą złapać lepszą formę. Błyszczy Di Vaio, Miccoli, Appiah i Buffon oraz ,,czarodziej Davids''. Legrotagglie zawodzi :? Więc poczekajmy z tym ewentulnym finalistą w LM . Puchar nieucieknie

- booyak
- Juventino
JuveQL pisze:Oczywiscie Juve powinno sie spotkac w finale z...Wislą![]()
![]()
Hehe Marzenia... Jak dla mnie to chciałbym żeby w finale spotkali się z Interem bo mój najlepszy kumpel kocha Inter prawie tak jak ja JUVE
- BIANCONERI
- Juventino
Obojetne jest mi z kim Juventus miałby sie ewentualnie spotkac w wielkim finale Ligi Mistrzów..Uważam,że stac nasz zespół na dotarcie do finału i wygranie go.Mecz z Barcelona był meczem towarzyskim,w którym Lippi eksperymentował,wynik nie był najistotniejszy.Pierwszym meczem,w którym będzie można zweryfikowac forme Juve będzie mecz z Milanem o SUper Puchar Włoch.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- JUVEJAH90
- Juventino
Hehe Marzenia... Jak dla mnie to chciałbym żeby w finale spotkali się z Interem bo mój najlepszy kumpel kocha Inter prawie tak jak ja JUVE
Tez mam takiego kolege i tez bym chciał żeby był taki finał.
Tez mam takiego kolege i tez bym chciał żeby był taki finał.
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
- ForzaInter
- Interista
Ja to bym obiektywnie patrzac powiedzial ze do finalu ma szanse dojsc Real, Juve, troche Milan. Ale najbardziej bym chcial zeby znalaz sie tam ofcorse INTER.
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- JUVEFANE_10
- Juventino
moim zdaniem bedzie to real
JESTEM OSZUSTEM
- Jah
- Juventino
Zeby tylko nie doszlo do takiej sytuacji, ze w Finale zagraja dwie druzyny z tego samego kraju... bo to jest jedna wielka lipa niestety. Inter i Milan odprawiamy z powodzeniem w Serie A. W ubieglym sezonie poradzilismy sobie z potentatami z Hiszpanii... z checia widzialbym w Finale zespoly tj. Bayern, Manchester... to by bylo dopiero cos... heheh...
Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe