Di Vaio może powalczyć
- Kobe
- Juventino
Marco Di Vaio może spokojnie powalczyć z Trezeguetem o miejsce w pierwszej jedynastce! strzelił 4 gole w sparingu wczoraj ten walną bramę i to on strzelil pierwszego gola po rozpoczeciu treningów
tak kocham Juve Ze cały świat jest dla mnie biało-czarny FORZA BIANCONERI
- BIANCONERI
- Juventino
Uważam,że Di Vaio w swojej optymalnej dyspozycji jak najbardziej może walczyc o miejsce w pierwszej jedynastce Juventusu.Oby najbliższy sezon był lepszy w jego wykonaniu.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- DeeJay
- Juventino
Taaak. Di Vaio łapie fenomenalną formę. Oby tak było także podczas sezonu. Wtedy Treze na prawdę bedzie miał ciężkie życie. Myśle, że Miccoli też powalczy. Lippi bedzie miał ciężki orzech do zgryzienia. Ajaj ale się ciekawie robi 

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
di vaio..... tyle juz o nim pisalem :-)
trezege jest z leksza drewniany - macie racje, ale nie tak zeby nasz pinokio mogl go zastapic!!!!!!!!!!!
trezege jest z leksza drewniany - macie racje, ale nie tak zeby nasz pinokio mogl go zastapic!!!!!!!!!!!
calma calma
- paweł (neo)
- Juventino
hmmm.. własnie udowodniłes wszystkim jak znasz sie na piłce nozne...!!bolo pisze:di vaio jest cienki potwierdzil to sezon temu kiedy spieprzyl tyle sytuacji bylo by dobrze jakby w tym sezonie poszlo mu lepiej w koncu zyska na tym JUVE ale i tak di vaio to dla mnie rezerwy
czy jak alex po kontuzji grał słabo to jakis kibic juve skreslał go??? odpowiedz mi...a ty chcesz di vaio skreslic po jednym mniej udanym sezonie w którym miał kontuzjie pozatym to był jego pierwszy sezon...teeraz powoli udowadnia ze był wart pieniedzy zapłaconych za niego..i moim zdaniem.... niemozna go poruwnywac z davidem bo to sa dwaj rozni zawodnicy...di vaio moze navet wygrysc davida ze składu jezeli bedzie w formie...boje sie nawet o alexa. ... bo micolli tez jest niezłym napastnikiem przyszła nasza gwiazda...obecnie nasi.."rezerwowi napastnicy" sa w swietnej formie(jak na ten okres przygotowawczy,) chyba chcą sie pokazac)
Di vaio wraz z miccolim beda naszymi czarnymi koniami w ataku....
Forza Miccoli
Forza Di vaio
Forza JUVE
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Masz rację paweł(neo)
Jak najbardziej w obecnej formie Di Vaio może walczyć z Treze o 1 skład. Walczy, ma abicje łapie swietną formę. A Treze naodwrót
Mam nadzieję, ze to tylko chwilowe!
Nieapominajmy jeszcze o świetnym Miccolim :twisted:
Jak najbardziej w obecnej formie Di Vaio może walczyć z Treze o 1 skład. Walczy, ma abicje łapie swietną formę. A Treze naodwrót
Nieapominajmy jeszcze o świetnym Miccolim :twisted:

- ToMeK
- Juventino
Ja natomiast uwazam ze zamiast Trezegeuta powinien grac Di Vaio...Doceniam Treza ale w obecnej sytuacji Marco jest lepszy...wiem ze to byl pierwszy tego typu mecze z Barceloną ale dyspozycja Treza jest jakas slaba...miejmy nadzieje ze wszystko sie okaze w najblizszym czasie i Lippi po przemysleniu podejmnie odpowiedni wybor ... Forza Juve
- Martin
- Juventino
Dokladnie. Zgadzam sie! Di Vaio musialbym od samego poczatku prezentowac fenomenalna forme i pakowac zaraz po wejsciu minimum jedna bramke. No to moze wtedy Lippi po miesiacu wystawilby go do pierwszego skladu. Na razie pozycja Treza jest ze strony DI Vaio niezagrozona. Bardziej obawialbym sie Miccolego.JuveQL pisze:Patrzac na dyspozycje z ostatniego meczu (z barcelona) bez wahania postawilbym na Di Vaio. Jednak wszystko okaze sie w trakcie sezonu. Ja jednak mysle iz w 1 skladzie bedzie gral Trezeguet...
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- OskarG
- Juventino
Tak tak twoje zdanie o Di Vaio znamyPluto pisze:di vaio..... tyle juz o nim pisalem :-)
" NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE"
hehehe
A każdy zawodnik może - NIE NAWET POWINIEN walczyć o miejsce w pierwszej 11 bez takiej rywalizacji żaden klub nie może istnieć.
Więc DI Vaio musi walczyć i tyle.

- bolo
- Juventino
Widze ze za to ty sie znasz na pilce jak porownujesz DELA z di vaiopaweł (neo) pisze:hmmm.. własnie udowodniłes wszystkim jak znasz sie na piłce nozne...!!bolo pisze:di vaio jest cienki potwierdzil to sezon temu kiedy spieprzyl tyle sytuacji bylo by dobrze jakby w tym sezonie poszlo mu lepiej w koncu zyska na tym JUVE ale i tak di vaio to dla mnie rezerwy
czy jak alex po kontuzji grał słabo to jakis kibic juve skreslał go??? odpowiedz mi...a ty chcesz di vaio skreslic po jednym mniej udanym sezonie w którym miał kontuzjie pozatym to był jego pierwszy sezon...teeraz powoli udowadnia ze był wart pieniedzy zapłaconych za niego..i moim zdaniem.... niemozna go poruwnywac z davidem bo to sa dwaj rozni zawodnicy...di vaio moze navet wygrysc davida ze składu jezeli bedzie w formie...boje sie nawet o alexa. ... bo micolli tez jest niezłym napastnikiem przyszła nasza gwiazda...obecnie nasi.."rezerwowi napastnicy" sa w swietnej formie(jak na ten okres przygotowawczy,) chyba chcą sie pokazac)
Di vaio wraz z miccolim beda naszymi czarnymi koniami w ataku....
Forza Miccoli
Forza Di vaio
Forza JUVE
DEL nie mial jeszcze nigdy słabego sezonu choc tez mial kontuzje ale zawsze szybko wrocil do formy a di vaio w calym sezonie tylko 7 bramek a przeciez tez wychodzil w podstawowym skladzie
ale nie chodzi tylko o strzelanie bramek ale o caloksztalt gry zawodnika
ja ogladalem wszystkie mecze ktore mozna bylo obejrzec no i jak ty porownujesz DELA z di vaio to wiem o tobie wszystko tyle sytuacji co zmarnowal di vaio to chyba nikt w juve no ale oby ten sezon mial lepszy i strzelil wiecej bramek a jak bedzie w dobrej formie to moze grac w pierwszej jedenastce razem z TREZUSIEM a DEL moze przeciez grac cofniety wszystko sie da rozwiazac tylko zeby nie marnowal juz tyle sytuacji
SYRYNIA Z JUVE