KIBICE Z ŁODZI

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
PETRONAS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2009, 14:53

Przeglądam tematy i zastanawiam się dlaczego z naszego miasta jeszcze nikt nawet nie próbował zebrać ekipę i razem oglądać meczyki Juve , jakby w naszym mieście było mało pubów... czekam na odpowiedzi , Warszawa , Kraków , Poznań , Lublin ..... nie ma Łodzi ... ?? nie róbmy wiochy ....

kolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2009, 00:14

Zbieramy ekipe i nie ma bata.

JUVE per sempre sara...
Cyba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2009, 21:49

Był kiedyś temat ale upadł jest w Łodzi sporo lokali (Piotrkowska) gdzie nie było by problemu z oglądaniem, ale nie było chętnych

Obrazek
dzodzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2009, 13:16

czy ktoś wie w jakim łódzkim barze będzie można jutro na 100% obejrzeć mecz Juventusu??

Cornholio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2009, 13:31

No nareszcie jakiś ruch w tym temacie, też pamiętam że swego czasu był temat, ale umarł śmiercią naturalną :/ ale widze że nowe osoby z Łodzi, to może tym razem udałoby się coś sklecić.
dzodzik pisze:czy ktoś wie w jakim łódzkim barze będzie można jutro na 100% obejrzeć mecz Juventusu??
Mi się wydaje, że w Roosterze bo tam sporo meczy puszczają, całkiem możliwe że w Footbal Pubie (na "chinatown" dla zorientowanych :) )
Dziś zapewne tam będę, to mogę zasięgnąć języka i wieczorem napisać.
Zorganizować się tak na szybko na jutro może być ciężko, ale może znajdzie się chociaż parę osób chętnych na tego typu wypady.

dzodzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2009, 13:51

Cornholio pisze:
Dziś zapewne tam będę, to mogę zasięgnąć języka i wieczorem napisać.
Zorganizować się tak na szybko na jutro może być ciężko, ale może znajdzie się chociaż parę osób chętnych na tego typu wypady.
Byłoby spoko.
W każdym razie jeśli o mnie chodzi to mam zamiar wybrać się na mecz i w ostateczności będę szukać przed samym meczem jakiegoś baru na Pietrynie.

PETRONAS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2009, 15:41

Może Cotton Club - Politechniki ??? kilka osób byśmy sie zebrali i wystarczy na początek no nie ??? czekam na odpowiedzi i propozycje zarazem

PETRONAS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2009, 15:48

Footbal Pub - nie byłem , to jak krótka piłka Wtorek godz 20:00 Footbal Pub - są chętni ??? bo to najważniejsze

Cornholio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2009, 21:21

Football Pub jest bardzo mały, nie nadaje sie raczej na większa ekipę. A orientowałes sie w Cottonie jak to wygląda z rezerwacją,miejscami i tym co akurat leci w tv?? Z jutrem może być ciężko, jesli dopiero dziś się organizujemy, bo mecze są 4 w tym mecz Liverpoolu z Realem, więc całkiem możliwe że inni mają już porobione jakies rezerwacje.

PETRONAS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2009, 22:02

Spoko , rozejrze sie i jutro napisze

darcus13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2009, 22:22

teraz już raczej nic nie wykombinujemy :/. musimy intensywnie kibicować, żeby JUVE awansowało dalej.
dlaczego z naszego miasta jeszcze nikt nawet nie próbował zebrać ekipę i razem oglądać meczyki Juve
podejrzewam że w naszym mieście nie ma zbyt wielu fanów bianconerrich, z prostej analogii ŁKS,Widzew - anty - Legia, a jak wiadomo Legia ma z Juventusem zgodę (czy cokolwiek oni tam maja), a jak wiadomo 'fanatycznych kibiców' w Łodzi jest całkiem sporo

Ja osobiści jestem fanem od wielu lat zarówno Wdzw jak i Juve, ale żadnych rozterek moralnych z tego powodu nie mam

ODPOWIEDZ