Mohamed Sissoko "Il Gladiatore"

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2009, 21:44

Moja pierwsza kompilacja, robiona w WMM. Jestem troszeczkę rozczarowany, gdyż w połowie pracy mój program do konwersacji plików odmówił działania, zatem musiałem trochę pozmieniać moje plany. Proszę o opinie i oceny.

Link do obejrzenia:

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2009, 21:54

Moim zdaniem fajna kompilacja ale troszeczkę za krótka. Sam kiedyś się bawiłem z stworzeniem kompilacji ale niestety nic nie wyszło mi i dlatego wiem jak trudno stworzyć coś fajnego. :ok:

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2009, 22:19

Trochę krótka kompilacja, średnio mi się podoba. Masz pecha, bo 10 minut wcześniej obejrzałem dzieło, które stworzył Mateelv i tam zobaczyłem więcej. Pokazałeś trochę za mało rajdów i kiwek Momo. Czekam na Twoją pracę w SonyVegasie ;) Pozdrawiam ;)

4=/6

Sky is the limit!
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2009, 22:26

Jakos wolna muzyka mi nie pasuje do Momo 8) Ogladajac kompilacje od razu skojarzyla mi sie z kompilacja Mateeleva. Ale to pewnie dlatego, ze materialy jakie w niej sa, byly rowniez w tamtej pracy(no ale nie wszystkie chyba). Ogolnie nawet milo sie ogladalo tylko ta muzyka... Dynamiczne akcje+jakas agresywniejsza nutka i byloby ok;]. No i szkoda, ze taka krotka :wink: Ocena: 7/10

EDIT: widze, ze nie tylko mnie sie skojarzyla z tamta kompilacja :wink:

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2009, 22:43

Dziękuję, nie spodziewałem się aż tak przychylnych ocen. Przyznaję, że uwielbiam tą piosenkę (oczywiście mi również nie pasowała) i dlatego zdecydowałem się dosyć dobrze wkomponować klipy.
Pawełek pisze: Czekam na Twoją pracę w SonyVegasie ;) Pozdrawiam ;)
Chyba nie podołam temu programowi ;)

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
juveninhoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2009, 22:47

Kamil_on pisze:Dziękuję, nie spodziewałem się aż tak przychylnych ocen. Przyznaję, że uwielbiam tą piosenkę (oczywiście mi również nie pasowała) i dlatego zdecydowałem się dosyć dobrze wkomponować klipy.
jeśli ja podołałem to i ty podołasz :) a tak poza tym to praktyka czyni mistrza, a w SV nawet z minimalnym obeznaniem z programem możez zrobić coś lepszego niż w WMM

"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"- Kurt Cobain
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2009, 23:07

juveninhoo pisze:
Kamil_on pisze:Dziękuję, nie spodziewałem się aż tak przychylnych ocen. Przyznaję, że uwielbiam tą piosenkę (oczywiście mi również nie pasowała) i dlatego zdecydowałem się dosyć dobrze wkomponować klipy.
jeśli ja podołałem to i ty podołasz :) a tak poza tym to praktyka czyni mistrza, a w SV nawet z minimalnym obeznaniem z programem możez zrobić coś lepszego niż w WMM

Dokładnie. Pokombinuj trochę to dasz radę ;) Dla chcącego nic trudnego ;)

Sky is the limit!
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2009, 20:56

Komplikacja krótka, muzyka tak jak już ktoś pisał powinna być jakaś szybsza, tak jak to nasz Momo :D Ocenię na 7/10, bo sam nigdy nie robiłem komplikacji, ale dużo już obejrzałem i trochę wiem.

ODPOWIEDZ