Mohamed Sissoko "Il Gladiatore"
- Kamil_on
- Juventino
Moja pierwsza kompilacja, robiona w WMM. Jestem troszeczkę rozczarowany, gdyż w połowie pracy mój program do konwersacji plików odmówił działania, zatem musiałem trochę pozmieniać moje plany. Proszę o opinie i oceny.
Link do obejrzenia:
Link do obejrzenia:
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- zebol
- Juventino
Moim zdaniem fajna kompilacja ale troszeczkę za krótka. Sam kiedyś się bawiłem z stworzeniem kompilacji ale niestety nic nie wyszło mi i dlatego wiem jak trudno stworzyć coś fajnego. 

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Pawełek
- Juventino
Trochę krótka kompilacja, średnio mi się podoba. Masz pecha, bo 10 minut wcześniej obejrzałem dzieło, które stworzył Mateelv i tam zobaczyłem więcej. Pokazałeś trochę za mało rajdów i kiwek Momo. Czekam na Twoją pracę w SonyVegasie
Pozdrawiam 
4=/6

4=/6
Sky is the limit!
- KeRmit19
- Juventino
Jakos wolna muzyka mi nie pasuje do Momo 8) Ogladajac kompilacje od razu skojarzyla mi sie z kompilacja Mateeleva. Ale to pewnie dlatego, ze materialy jakie w niej sa, byly rowniez w tamtej pracy(no ale nie wszystkie chyba). Ogolnie nawet milo sie ogladalo tylko ta muzyka... Dynamiczne akcje+jakas agresywniejsza nutka i byloby ok;]. No i szkoda, ze taka krotka
Ocena: 7/10
EDIT: widze, ze nie tylko mnie sie skojarzyla z tamta kompilacja
EDIT: widze, ze nie tylko mnie sie skojarzyla z tamta kompilacja
- Kamil_on
- Juventino
Dziękuję, nie spodziewałem się aż tak przychylnych ocen. Przyznaję, że uwielbiam tą piosenkę (oczywiście mi również nie pasowała) i dlatego zdecydowałem się dosyć dobrze wkomponować klipy.

Chyba nie podołam temu programowiPawełek pisze: Czekam na Twoją pracę w SonyVegasiePozdrawiam
![]()

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- juveninhoo
- Juventino
jeśli ja podołałem to i ty podołaszKamil_on pisze:Dziękuję, nie spodziewałem się aż tak przychylnych ocen. Przyznaję, że uwielbiam tą piosenkę (oczywiście mi również nie pasowała) i dlatego zdecydowałem się dosyć dobrze wkomponować klipy.
Chyba nie podołam temu programowiPawełek pisze: Czekam na Twoją pracę w SonyVegasiePozdrawiam
![]()

"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"- Kurt Cobain
- Pawełek
- Juventino
juveninhoo pisze:jeśli ja podołałem to i ty podołaszKamil_on pisze:Dziękuję, nie spodziewałem się aż tak przychylnych ocen. Przyznaję, że uwielbiam tą piosenkę (oczywiście mi również nie pasowała) i dlatego zdecydowałem się dosyć dobrze wkomponować klipy.
![]()
a tak poza tym to praktyka czyni mistrza, a w SV nawet z minimalnym obeznaniem z programem możez zrobić coś lepszego niż w WMM
Dokładnie. Pokombinuj trochę to dasz radę

Sky is the limit!