Bilety na mecz w LM z Chelsea
- ptak
- Juventino
Witam
Chciałem sie zapytać czy ktos wybiera sie na ten mecz, mozliwe ze ktos z Juve Poland planuje to i maja dojscei do jakis biletów, ale ze jako ja niestety do tego nie należę do tego znalazłem kilka sklepów na necie.
pytam przy tym czy może znacie niektóre żeby nie wykreciec sobie wałka.
pierwsza to (cena bardzo przystepna 150funta oczywiscie za bramką):
http://www.secureyourseat.com/juventus- ... -2903.html
druga to (ta jest raczej sprawdzona bo chłopaki kupowali na niej bilety na euro):
http://www.euroteam.net/EN/Football-tic ... FC-tickets.
Może jakieś info na temat hostela itp. było by ok sie styknać
pozdrawiam wszystkich
forza Juve
Chciałem sie zapytać czy ktos wybiera sie na ten mecz, mozliwe ze ktos z Juve Poland planuje to i maja dojscei do jakis biletów, ale ze jako ja niestety do tego nie należę do tego znalazłem kilka sklepów na necie.
pytam przy tym czy może znacie niektóre żeby nie wykreciec sobie wałka.
pierwsza to (cena bardzo przystepna 150funta oczywiscie za bramką):
http://www.secureyourseat.com/juventus- ... -2903.html
druga to (ta jest raczej sprawdzona bo chłopaki kupowali na niej bilety na euro):
http://www.euroteam.net/EN/Football-tic ... FC-tickets.
Może jakieś info na temat hostela itp. było by ok sie styknać
pozdrawiam wszystkich
forza Juve
wierny juve od 1994
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Obawiam się, że przy takich cenach to raczej nie znajdziesz chętnych, za taką kase można pojechac do Turynu i z powrotem, a i bardziej oszczędnym jeszcze na browca starczy 
- Kryształ
- Juventino
Z poczatku mialem taki szalony pomysl, jako ze obecnie mieszkam niedaleko Londynu, ale niestety cena jest powalajaca. Ponad to gdybym mial juz sie wybrac na ten mecz to na pewno na sektor gości, a to graniczyło by z cudem. Zostaje pub. 

- ptak
- Juventino
Roznica kiedy kupujesz bilety na mecz w Londynie jest taka ze tam nie ma opcji pucic w sektorze gosci.
Do Turynu praktycznie kazdy "konik internetowy" ma opcje kupienia biletu dla gosci tak wiec mam nadzieje ze malo bedzie londynczyków posrod naszych.
Pozatym bede lecial z kibicem Chelsea tak wiec juz sie nasiedze w samolocie
Do Turynu praktycznie kazdy "konik internetowy" ma opcje kupienia biletu dla gosci tak wiec mam nadzieje ze malo bedzie londynczyków posrod naszych.
Pozatym bede lecial z kibicem Chelsea tak wiec juz sie nasiedze w samolocie
wierny juve od 1994
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Chodziło też o to,że będziesz miał ogromny problem z zakupem biletu...Jest doprawdy niewielka szansa,że uda Ci się dostać wejściówkę...Większość miejsc zarezerwowanych będzie dla ludzi mających karnety...
- Tasak
- Juventino
:shock:mrozzi pisze:Chodziło też o to,że będziesz miał ogromny problem z zakupem biletu...Jest doprawdy niewielka szansa,że uda Ci się dostać wejściówkę...Większość miejsc zarezerwowanych będzie dla ludzi mających karnety...
Karnety, na sektor gości?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zostałem błędnie zrozumiany :-D Pisałem oczywiście o miejscówkach na trybunach gospodarzy.Kolega wspominał co prawda o chęci zakupieniu biletów na sektor gości,ale coś mi się wydaje,że w takowym będzie komplet fanatyków z Londynu...Jednak próbować oczywiście można,choć łatwo nie będzie.Pozostaje jeszcze pytanie,ile biletów zostanie przeznaczonych dla sektora gości.Tasak pisze::shock:mrozzi pisze:Chodziło też o to,że będziesz miał ogromny problem z zakupem biletu...Jest doprawdy niewielka szansa,że uda Ci się dostać wejściówkę...Większość miejsc zarezerwowanych będzie dla ludzi mających karnety...
Karnety, na sektor gości?
- juvenerro
- Juventino
czesc mam pytanie
No panowie mecz juz niedlugo! czy jest ktos z okolic londynu wybierajacy sie na ten mecz??
bo ja bardzo chetnie bym sie wybral ale niestety nie mieszkam w londynie wiec byl bym ciekawy czy ktos kto mieszka w londynie mogl by mi pomuc w zakupie biletow o ile jest taka mozliwosc?!
No panowie mecz juz niedlugo! czy jest ktos z okolic londynu wybierajacy sie na ten mecz??
bo ja bardzo chetnie bym sie wybral ale niestety nie mieszkam w londynie wiec byl bym ciekawy czy ktos kto mieszka w londynie mogl by mi pomuc w zakupie biletow o ile jest taka mozliwosc?!
Juvenerro !!!!! jak juve wychodzi na boisko zawsze wygrywa !!!!!!! Alex viva capitano !!!