Bilety na mecz w LM z Chelsea

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
ptak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 00:52

Witam

Chciałem sie zapytać czy ktos wybiera sie na ten mecz, mozliwe ze ktos z Juve Poland planuje to i maja dojscei do jakis biletów, ale ze jako ja niestety do tego nie należę do tego znalazłem kilka sklepów na necie.
pytam przy tym czy może znacie niektóre żeby nie wykreciec sobie wałka.

pierwsza to (cena bardzo przystepna 150funta oczywiscie za bramką):

http://www.secureyourseat.com/juventus- ... -2903.html

druga to (ta jest raczej sprawdzona bo chłopaki kupowali na niej bilety na euro):

http://www.euroteam.net/EN/Football-tic ... FC-tickets.

Może jakieś info na temat hostela itp. było by ok sie styknać

pozdrawiam wszystkich
forza Juve

wierny juve od 1994
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 04:08

Obawiam się, że przy takich cenach to raczej nie znajdziesz chętnych, za taką kase można pojechac do Turynu i z powrotem, a i bardziej oszczędnym jeszcze na browca starczy :wink:

ptak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 04:14

Więc moze ktos ma jakies inne namiary gdzie mozna zdobyc bilety po normalnych cenach?

wierny juve od 1994
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 12:45

Z poczatku mialem taki szalony pomysl, jako ze obecnie mieszkam niedaleko Londynu, ale niestety cena jest powalajaca. Ponad to gdybym mial juz sie wybrac na ten mecz to na pewno na sektor gości, a to graniczyło by z cudem. Zostaje pub. :(

ptak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 18:08

dlatego ja jestem zdecydowany jechac ale do Wloch do bedzie drugi mecz (10 marca) napewno emocjonujący no i bez problemu bedziesz siedział ze swoimi

wierny juve od 1994
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 18:13

ptak pisze:dlatego ja jestem zdecydowany jechac ale do Wloch do bedzie drugi mecz (10 marca) napewno emocjonujący no i bez problemu bedziesz siedział ze swoimi
Zebys sie przypadkiem nie zdziwił :?

ptak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 18:19

Roznica kiedy kupujesz bilety na mecz w Londynie jest taka ze tam nie ma opcji pucic w sektorze gosci.
Do Turynu praktycznie kazdy "konik internetowy" ma opcje kupienia biletu dla gosci tak wiec mam nadzieje ze malo bedzie londynczyków posrod naszych.

Pozatym bede lecial z kibicem Chelsea tak wiec juz sie nasiedze w samolocie

wierny juve od 1994
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 18:26

Chodziło też o to,że będziesz miał ogromny problem z zakupem biletu...Jest doprawdy niewielka szansa,że uda Ci się dostać wejściówkę...Większość miejsc zarezerwowanych będzie dla ludzi mających karnety...

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 18:51

mrozzi pisze:Chodziło też o to,że będziesz miał ogromny problem z zakupem biletu...Jest doprawdy niewielka szansa,że uda Ci się dostać wejściówkę...Większość miejsc zarezerwowanych będzie dla ludzi mających karnety...
:shock:

Karnety, na sektor gości?

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 19:01

Tasak pisze:
mrozzi pisze:Chodziło też o to,że będziesz miał ogromny problem z zakupem biletu...Jest doprawdy niewielka szansa,że uda Ci się dostać wejściówkę...Większość miejsc zarezerwowanych będzie dla ludzi mających karnety...
:shock:

Karnety, na sektor gości?
Zostałem błędnie zrozumiany :-D Pisałem oczywiście o miejscówkach na trybunach gospodarzy.Kolega wspominał co prawda o chęci zakupieniu biletów na sektor gości,ale coś mi się wydaje,że w takowym będzie komplet fanatyków z Londynu...Jednak próbować oczywiście można,choć łatwo nie będzie.Pozostaje jeszcze pytanie,ile biletów zostanie przeznaczonych dla sektora gości.

ptak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2008, 20:31

To ja sie też poprawie, bede staral sie zdobyc bilet na mecz w Turynie na sektor gospodarzy.

wierny juve od 1994
juvenerro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2009, 18:54

czesc mam pytanie

No panowie mecz juz niedlugo! czy jest ktos z okolic londynu wybierajacy sie na ten mecz??

bo ja bardzo chetnie bym sie wybral ale niestety nie mieszkam w londynie wiec byl bym ciekawy czy ktos kto mieszka w londynie mogl by mi pomuc w zakupie biletow o ile jest taka mozliwosc?!

Juvenerro !!!!! jak juve wychodzi na boisko zawsze wygrywa !!!!!!! Alex viva capitano !!!
ODPOWIEDZ