Program do wypełniania i drukowania świadectw dla liceum
- Lypsky
- Juventino
jak w temacie. Poszukuje programu do wypełniania i drukowania świadectw dla liceum (pełną wersje), przeszukałem google i znalazłem kilka wersji demo, lecz ich minusem jest pojawiający się na świadectwie napis 'demo'. Z góry dzięki.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Tasak
- Juventino
Myślę, że prostszym sposobem było po prostu iść do tego liceum a nie teraz w wakacje kombinować jak sobie świadectwo załatwić 8)DjJuve pisze:jak w temacie. Poszukuje programu do wypełniania i drukowania świadectw dla liceum (pełną wersje), przeszukałem google i znalazłem kilka wersji demo, lecz ich minusem jest pojawiający się na świadectwie napis 'demo'. Z góry dzięki.
Podaj nazwy dem, to się poszuka pełnych wersji :-D
- tabo89
- Juventino
też znalazłem tylko dema w googlach, a pełnych teraz nie mam czasu szukac jak znajde chwilę to się tym zajmę
a tym czasem dla innych którzy chcieliby Ci pomóc podam nazwy dem:
Świadectwa dla liceum 2008 1.32 pl
Kreator Świadectw 4.04
a tym czasem dla innych którzy chcieliby Ci pomóc podam nazwy dem:
Świadectwa dla liceum 2008 1.32 pl
Kreator Świadectw 4.04
- Desant.
- Juventino
Jeżeli o mnie chodzi, to nie wydaje mi się, aby takie programy były dostępne w sieci w pełnej wersji, demo to jeszcze jestem w stanie zrozumieć.Takie programy raczej nie powinny być udostępniane.
Jednak nie zabraniam szukać, może w końcu coś znajdziesz.
A powiedz nam w jakim celu poszukujesz tego programu??
Jednak nie zabraniam szukać, może w końcu coś znajdziesz.
A powiedz nam w jakim celu poszukujesz tego programu??
- white_wolv
- Juventino
DJ zbalamucil jakiegos nastolatka i teraz musi mu lewe swiadectwo wydrukowac zeby rodzice tamtego sie nie zorietnowali w jaki to sposob spedzali popoludnia 8)
- Lypsky
- Juventino
tak na prawdę świadectwo to ma być dla mojej mamy, która zawsze marzyła o nauce w liceum, a że do najbliższej szkoły było 30 km jej edukacja skończyła się na szkole podstawowej. W dodatku biedna mamusia nie miała na buciki, a jej rodzina żywiła się bananami sprowadzanymi z zachodu
mam nadzieję, że mnie zrozumiecie krakusy i inne pedały potrapeluki.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady