Pomoc przy wyborze utworu do kompilacji!
- Robert 10
- Juventino
Witam!
Ostatnio nakrecilem filmik ze swoimi trikami z pilka (freestyle),jednak nie potrafie znalezc jakiegos fajnego oryginalnego utworu. Mam ogromna prosbe do Was! Otoz czy moglibyscie mi podac tytuly piosenek pasujacych do tego typu filmiku? Poszukuje piosenek takich luznych, milych a takze dynamicznych, oraz piosenki na zakonczenie.
Byłbym wdzieczny za pomoc!
Pozdrawiam
Ostatnio nakrecilem filmik ze swoimi trikami z pilka (freestyle),jednak nie potrafie znalezc jakiegos fajnego oryginalnego utworu. Mam ogromna prosbe do Was! Otoz czy moglibyscie mi podac tytuly piosenek pasujacych do tego typu filmiku? Poszukuje piosenek takich luznych, milych a takze dynamicznych, oraz piosenki na zakonczenie.
Byłbym wdzieczny za pomoc!
Pozdrawiam
- stahoo
- Juventino
Na zakończenie może Piraci z Karaibów? (He's a Pirate czy jakos tak). Szybka, dynamiczna, i fajnie sie kończy. Tyle, że do niej potrzebne są dość dynamiczne sceny.
W jakies kompilacji w ucho wpadła mi też piosenka Hoobastank "Same Direction". Ale nie wiem czy by pasowała, bo to bardzo hmm szybka piosenka
Bys musiał nieźle zap...odawac triki 
W jakies kompilacji w ucho wpadła mi też piosenka Hoobastank "Same Direction". Ale nie wiem czy by pasowała, bo to bardzo hmm szybka piosenka

- Robert 10
- Juventino
ten raczej odpada..stahoo pisze:W jakies kompilacji w ucho wpadła mi też piosenka Hoobastank "Same Direction". Ale nie wiem czy by pasowała, bo to bardzo hmm szybka piosenkaBys musiał nieźle zap...odawac triki
szukalbym czegos podobnego jak to :
( mam na mysli oczywiscie utwor)
po prostu musi byc to cos oryginalnego
- Railis
- Qualità Juventino
W takim razie gratuluje dynamiczności w kompilacji. Generalnie radził bym uciekać od takich raperskich kawałków w kompilacjach.Robert 10 pisze:ten raczej odpada..stahoo pisze:W jakies kompilacji w ucho wpadła mi też piosenka Hoobastank "Same Direction". Ale nie wiem czy by pasowała, bo to bardzo hmm szybka piosenkaBys musiał nieźle zap...odawac triki
Jak dla mnie do tego typu kompilacji pasuje coś w deseń: Metallica - "Stone cold crazy"
- Robert 10
- Juventino
No dobra przyznam sie ze popelnilem blad piszac ze to ma byc kompilacja... bo to po prostu ma byc zlepek filmikow ( trikow) na dodatek bede to robil w WMM wiec nie bedzie cudow. Nie chce zgrywac muzyki z obrazem... po prostu bedzie filmik i do tego jakas fajna muzyka;] to mialem na mysli ;] ale dzieki za checi ;]Railis pisze:W takim razie gratuluje dynamiczności w kompilacji. Generalnie radził bym uciekać od takich raperskich kawałków w kompilacjach.Robert 10 pisze:ten raczej odpada..stahoo pisze:W jakies kompilacji w ucho wpadła mi też piosenka Hoobastank "Same Direction". Ale nie wiem czy by pasowała, bo to bardzo hmm szybka piosenkaBys musiał nieźle zap...odawac triki
Jak dla mnie do tego typu kompilacji pasuje coś w deseń: Metallica - "Stone cold crazy"