COS DLA WAS MAM
- Slim
- Juventino
Cos dla was mam wiekszosc was zastanawia sie jak to wyglada ten BACKSIDE koszulek
no to ja wam pokaze:
:D:D mozna se go looknac tez w jednym z newsow na mojej stronie ;-)
Oto on:

mowcie co chcecie, ale nie jest zly nawet mi sie podoba... cos jak ten czerwony z 99/00.... ale coz do perfekcji doszlo tylko lotto... a NIKE tez odwalilo dobra robote podoba mi sie...

Oto on:

mowcie co chcecie, ale nie jest zly nawet mi sie podoba... cos jak ten czerwony z 99/00.... ale coz do perfekcji doszlo tylko lotto... a NIKE tez odwalilo dobra robote podoba mi sie...
- BIANCONERI
- Juventino
Musze się przyzwyczaić do nowego koloru..Pamiętam te koszulki sprzed kilku sezonów kiedy to nazwiska były koloru czerwonego,teraz nie wygląda to źle ale będe musiał się przyzwyczaić.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Slim
- Juventino
No tak jak kazdy z nas a ten sezon z czerownym napisem to 99/00 ;] jak pisalem juz wczesniej... no w sumie malo czytelne nazwisko ale nie ejst zle.. Lotto zrobilo perfekcyjne koszulki i nikt tego nie powtorzy i nie przebije a Nike doazy do doskonalosci i zrobilo nam koszulki ala 85 rocznik... i nawet ladnie to wyglada... mnie sie podoba...
A ZA KILKA SEZONOW (3) moze ujrze cos nowego na tej koszulce ;-) (dla tych co nie wiedza o co chodzi to o 3 gwiazdke:P sie rozchodzi)
A ZA KILKA SEZONOW (3) moze ujrze cos nowego na tej koszulce ;-) (dla tych co nie wiedza o co chodzi to o 3 gwiazdke:P sie rozchodzi)
- Medi
- Qualità Juventino
Nie wiem czy zwróciliście uwage, ale kolor i czcionka są identyczne jak te które w zeszłym sezonie miał Inter :shock:
poza tym podejrzewam, że będą mało czytelne zarówno w TV a przede wszystkim na stadionie :?
poza tym podejrzewam, że będą mało czytelne zarówno w TV a przede wszystkim na stadionie :?
- hajdix
- Juventino
Dokladnie tak mało czytelne i takie samo jak Inter mial powinni zrobic specjalne dla Juve cuś fajnego aha jeszcze jedno bluza bramkarza jes beznadziejna lepsze były Lotto
haJdiX
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
- Gianluigi
- Juventino
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
dokładnie Biggi. Przód mi sie bardzo podoba ale do tyłu niejestem przekonany w 100% :? Trzeba sie przyzwyczaić...trochę nieczytelny ten żółty. No cóż zobaczymy.BIGGI pisze:Koszulka to mi sie bardzo podoba, ale nazwisko i numer z tyłu roche mniej, niewyraznie jakos i tak.....zółto...ale co tam...jak zmiana to zmiana... :twisted: