Juventus w "n"
- Okoni
- Juventino
Nie przesadzaj już, że pokazują tylko wielkie szlagiery bo taki mecze np. z Sampdorią, Genoą, Livorno, Atalantą, Catanią czy Cagliari też pokazują.Railis pisze:Gwoli sprostowania. Na Canal + można zobaczyć tylko szlagiery z udziałem Juventusu. Chodzi o mecze np. z Romą, Interem czy Milanem.
- jt10
- Juventino
No dobrze, ja też chcę oglądać Juve w każdym meczu, ale nie wymagajmy, żeby Canal+ pokazywał wszystkie mecze Juventusu. To nie JuveChannel. Mają ligę polską, hiszpańską, francuską i angielską. Także trochę tego jest. I tak możemy być zadowoleni, bo z klubów włoskich to najczęściej właśnie Stara Dama gości na antenie.Railis pisze:Niemniej jednak tylko przy takich meczach jakie wskazałem możemy mieć pewność do tej platformy. Reszta ciągle zależy od ich zachcianek.
pzdr
- herr_braun
- Juventino
Nie ma meczy Juve a właściciele tej telewizji niszczą polski sport więc nie polecam 

- DeeJay
- Juventino
W przyszłym sezonie, jak będziemy grali w Lidze MistrzówCocostar pisze:Zastanawiam się nad zakupem "n" wraz z pakietem sport i motoryzacja. Czy na którymś kanale z tego pakietu można oglądać mecze Juventusu?

- tabo89
- Juventino
- lUkEN
- Juventino
o tej bo sam posiadammeca pisze:A świstak siedzi...lUkEN pisze:można oglądac w "n" ale na dodatkowych kanałach myśle tutaj o "sky sport"
tylko że komentarz po włosku
Nie wiem o jakiej n-ce piszesz, ale na pewno nie o tej należącej do ITI
a co do ligi mistrzów to według mnie "n" ma bardzo dobre dostosowania, czyli na kilku kanałach plus jeden gdzie rozgrywane są wszytskie mecze na jednym ekranie a na ligi proponuje cyfre+
- RuTeK
- Juventino
Najlepiej żebyś zainwestował w dobre łącze i oglądał mecze Juventusu przez internet. I jakość i przekaz jest bardzo zadawalający. Bynajmniej u Mnie
)

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- meca
- Juventino
"O tej" to oświeć nas wszystkich na jakim kanale masz Sky Sport na którym oglądasz mecze Juve :lol: Konkretnie który kanał.lUkEN pisze:o tej bo sam posiadammeca pisze:A świstak siedzi...lUkEN pisze:można oglądac w "n" ale na dodatkowych kanałach myśle tutaj o "sky sport"
tylko że komentarz po włosku
Nie wiem o jakiej n-ce piszesz, ale na pewno nie o tej należącej do ITI
a co do ligi mistrzów to według mnie "n" ma bardzo dobre dostosowania, czyli na kilku kanałach plus jeden gdzie rozgrywane są wszytskie mecze na jednym ekranie a na ligi proponuje cyfre+