Chińczyk obserwowany przez JUVE?????
- <-Smyku->
- Juventino
Powołując się na azjatyckie media, trzy kluby włoskiej Serie A: Juventus, Inter i Udinese bacznie obserwują kapitana reprezentacji Chin, Chen Tao. Podobno każda z drużyn złozyła 22-letniemu napastnikowi propozycję przyjazdu na próbę, by piłkarz pokazał swoje możliwości. Chińczyk już sezon temu dogadał się z Interem w sprawie wypożyczenia, jednak wszystkie plany pokrzyżowała kontuzja. Na początku miesiąca Chen Tao wyraził swój smutek z powodu braku możliwości na zaprezentowanie swoich umiejętności w Europie. "Mam chyba strasznego pecha - bardzo chciałbym trenować we Włoszech, to byłby fundamentalny krok w mojej karierze" przyznał. Ten ofensywny zawodnik ma już za sobą staże w PSV i Anderlechcie, w których prezentował się znakomicie i możliwe, że po tych wakacjach zostanie już we Włoszech na stałe. Warto zaznaczyć, że piłkarz wystąpił w niedawnym sparingu przeciwko Juventusowi, wygranym przez Starą Damę 4-0 i zaprezentował się z dobrej strony.
źródło: goal.com
Osobiście uważam ż ten zawodnik jest zbędny w naszym teamie i zdecydowanie wole giuseppe rossiego czy też
Proszę o dodanie dokładnego źródła. Jeśli nie Ty tłumaczyłeś tego newsa to powinno pojawić się również źródło do newsa po polsku
/Siewier
źródło: goal.com
Osobiście uważam ż ten zawodnik jest zbędny w naszym teamie i zdecydowanie wole giuseppe rossiego czy też
Proszę o dodanie dokładnego źródła. Jeśli nie Ty tłumaczyłeś tego newsa to powinno pojawić się również źródło do newsa po polsku
/Siewier
W tobie Nasze serca.W tobie nasza wiara JUVE to Duma,honor,Chwała
- juvepavel11
- Juventino
Jeszcze nie mamy Cińczyka w Juve !! Przydał by sie zeby grzać ławke 
FORZA GRANDE JUVE
- Swider10
- Juventino
hyh przydałby sie zeby grzac ławke mówisz ? Napewno Juve nie kupowało by nikogo tylko po to zeby ten ktoś grzał łate jak mówisz, nie jestessmy klubem o nieskończonym budrzecie. Słyszalem ze ten Chinczyk jest całkiem dobry kto wie moze i by sie przydał w naszych szeregach chociaz nie wiem czy mały Chinczyk dałby sobie rade w Serie A.juvepavel11 pisze:Jeszcze nie mamy Cińczyka w Juve !! Przydał by sie zeby grzać ławke
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Basiek
- Juventino
Tutaj znalazłem próbkę umiejętności Chena Tao:
http://www.youtube.com/watch?v=kPh3lBmqKO8
Szczerze mówiąc sam nie wiem co o tym myśleć. Może i Tao posiada potencjał i ma dobry przegląd pola, ale nie wiem czy podołałby Serie A. Ligę chińska i włoską dzieli w końcu kolosalna różnica. Chociaż jeśli przystałby na opcję okresu próbnego to dlaczego nie? Taki sprawdzian pokazałby jego mocne i słabe strony. Wtedy ewentualnie możnaby myśleć nad zatrudnieniem.
http://www.youtube.com/watch?v=kPh3lBmqKO8
Szczerze mówiąc sam nie wiem co o tym myśleć. Może i Tao posiada potencjał i ma dobry przegląd pola, ale nie wiem czy podołałby Serie A. Ligę chińska i włoską dzieli w końcu kolosalna różnica. Chociaż jeśli przystałby na opcję okresu próbnego to dlaczego nie? Taki sprawdzian pokazałby jego mocne i słabe strony. Wtedy ewentualnie możnaby myśleć nad zatrudnieniem.
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- Owieczka
- Juventino
Na tej kompilacji wypada całkiem nieźle.Myśle że moglibysmy go kupic o ile nie jest za drogi ma doswiadczenie w Europie w koncu grał w lidze belgijskiej i Eredivisie a ta druga taka zła nie jest.Myśle że poradziłby sobie w Serie A mógłby wchodzic na zmiany jest młody mógłby sie sporo nauczyc i w przyszłości byc ważną czescia zespołu.Ale to pewnie tylko kolejna plotka 

- darek
- Juventino
- Dominik10
- Juventino
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Po co mamy sprzedawać "na siłę" kolejnych zawodników i kupować innych?PABLO pisze:nie wiem co oni robia powinni wysprzedac troche i pozniej myslec o ewentualnych transferach
Chińczyk, Włoch czy Polak, jeśli potrafi grać w piłkę to co za różnica?darek13 pisze:Fajnie by mieć chińczyka w składzie :lol: .
Sam nie wiem, co mam o tym myśleć. Zawodnik może prezentuje się dobrze, ale uważam, że naszej drużynie jest po prostu niepotrzebny. Na ławkę?
- Juve_kubusthc
- Juventino
NO tu się zgodze xD Chinoli jest ponad miliard z czego 85 mln kibicuje Juve załózmy ze go kupia moze wtedy ta liczba wzrosnie do 185 mln to już są większe dochody xD(chodz nie lubie CHinoli te 85 mln to spoko ludziedp10 pisze:Nie jest taki zły można go wziąść jeśli nie bedzie to zbyt wielki wydatek a zyski z posiadania Chińczyka w składzie moga byc calkie duze szczególnie marketingowe

- Venomik
- Juventino
Chińczyków 
Tak w ogóle to w temacie powinno być nazwisko i mię piłkarza a sam temat w dziale Transfery.
Co za różnica czy jest Chińczykiem, Portugalczykiem, Wietnamczykiem, Tunezyjczykiem czyz kimkolwiek innym?
Ot, taka ciekawostka - pierwszy piłkarz z Chin - ale to chyba nie jest najwazniejsza cecha piłkarza?

Tak w ogóle to w temacie powinno być nazwisko i mię piłkarza a sam temat w dziale Transfery.
Co za różnica czy jest Chińczykiem, Portugalczykiem, Wietnamczykiem, Tunezyjczykiem czyz kimkolwiek innym?
Ot, taka ciekawostka - pierwszy piłkarz z Chin - ale to chyba nie jest najwazniejsza cecha piłkarza?
Dirty mind
- drozdi
- Juventino
jesli chodzi o tego zawodnika... jak tak ogladam ten filmik z youtube.com to widze ze jest z niego spory talent... szybki, dynamiczny dobry drybling i duzo widzi na boisku... moim zdaniem bylby dobrym zakupem a co do jego narodowosci... NIE MA ONA NAJMNIEJSZEGO ZNACZENIA LICZA SIE UMIEJETNOSCI (duzymi literami chcialem podkreslic to ze nie jestem rasista
)

- Alizee18
- Juventino
Hmmm ten chłopak posiada talent to jest pewne ale ja uwazam ze na ta chwile nie ma sensu go sprowadzac nie jest potrzebny w Turynie zdecydowanie wolałbym np Giuseppe Rossiego badz Fredy Adu kupic niz tego chinczyka 

- pałer_rendżer
- Juventino
Dobrze panowie kombinujaJuve_kubusthc pisze:NO tu się zgodze xD Chinoli jest ponad miliard z czego 85 mln kibicuje Juve załózmy ze go kupia moze wtedy ta liczba wzrosnie do 185 mln to już są większe dochody xD(chodz nie lubie CHinoli te 85 mln to spoko ludziedp10 pisze:Nie jest taki zły można go wziąść jeśli nie bedzie to zbyt wielki wydatek a zyski z posiadania Chińczyka w składzie moga byc calkie duze szczególnie marketingowe)

ps. Niezle bije rzuty wolne ten Chen :-D