Pytanie o Trofeo Birra Moretti

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2007, 20:02

No więc, mam pytanie dotyczące biletów na to spotkanie. Chciałem się spytać czy bilety można kupić bezpośrednio przed imprezą, czy tylko kilka dni przed lub przez internet. Przez internet nie kupię, gdyż karty kredytowej nie posiadam, a w Neapolu będę dopiero wieczorem 5 sierpnia. Zależy mi, żeby być na tym "evencie", ale nie wiem czy dam radę zakupić bilety. Byłbym bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź. Z góry dziękuje.

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2007, 14:29

Nie chciałem juz zakładac nowgo tematu dlatego psize tu.

Trofeo Birra Moretti będzie rozegrany 8. sierpnia w San Paolo - stadionie Neapolu pomiędzy "włoskimi mistrzami" - Interem, Napoli i Juventusem, z meczami trwającymi 45 minut w trójkątnym turnieju.

Jest to pierwsza okazja w tym roku zeby zmierzyc sie z Interem i pomimo iz jest to "tylko" turniej (choć napewno prestiżowy) kazda z trzech ekip bedzie chciała jak najlepiej wypaść. Ja osobiście licze na dobry wystep naszych piłkarzy, a jeszcze bardziej licze na zwycięstwo nie koniecznie w calym turnieju choć napewno o to w tym własnie chodzi, ale o zwyciestwo nad Interem. Mimo ze jest to towarzyski turniej napewno elektryzuje wilu fanów a w szczególności fanów Bianconerich i Nerrazurich. A więc czekamy dośrody 8 sierpnia no i FORZA JUVE :!: :!: :!:

PS. Cz orientuje sie ktos co do transmisji turnieju? Z tego co pamietam rok temu transmisja była w canal + a jak bedzie teraz ?

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
figc1898

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2007, 14:54

Swider10 pisze:PS. Cz orientuje sie ktos co do transmisji turnieju? Z tego co pamietam rok temu transmisja była w canal + a jak bedzie teraz ?
Turniej będzie transmitowany na Canale 5 - Hot Bird 13 E - 11,919 - 27500, od godziny 20:30.

Obrazek
Obrazek
Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2007, 15:31

Tutaj garstka informacji: http://www.trofeobirramoretti.it/ :wink: :wink:

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
ODPOWIEDZ